Nice asses ;)

Här har vi några riktigt schysta rumpor måste jag säga ;)


Toffsen lekte fotomodell själv ett litet tag!


Och så de två små tillsammans!


Och i början på nästa vecka lär de få leka fotomodeller igen eftersom då kommer det tredje marsvinet "hem" :) Så då måste man ju fota så man har alla 3 på kort :) Hihi

Snart lyfter vi!

De låter precis som att vi snart ska lyfta från marken! Tvättmaskinen är i full gång och jäklar var den låter när den centrifugerar.. (Hm, heter de verkligen så?!) Vi brukar skrika till varandra: "Snart lyfter vi!!"

Idag blev det iaf bestämt att jag slipper Sollerön! Kommunikationerna är alldeles för dåliga, plus att de inprincip krävde att man skulle ha körkort för att få sommarjobba där! Så vi skippar det och hoppas på det stället jag ska och prata med på Torsdag nästa vecka! :) Ett ställe som ligger här i Mora, så det är nästintill gångavstånd!

Min uppdatering är sisådär just nu för att jag jobbar på dagarna och jag är dötrött när jag kommer hem.. Man försöker städa och hålla ordning, lagar mat och tvättar.. Och så måste man ju umgås lite också och eventuellt titta på någon film eller på tv innan man går och lägger sig :)

Så det får ni leva med ;)

Är lite dåligt med bilder just nu också.. Tar inte så många bilder, man ser ju ändå ut som en zombie som går runt ibland ;)
Men kan försöka hitta någon att slänga in! :)

1 år gammal bild :)

Vilken dag..

Usch vilken dag det varit idag.. Har spenderat 2½ timmar på att vänta på bussar!

Jag skulle som jag skrivit, ut till Sollerön till en eventuell praktikplats.. Är väl tänkt att jag ska va där i 2 månader, men vette tusan hur de kommer bli..
För de första, busskommunikationen är sugig som fan! Jag skulle va där 10, var tvungen att åka med en buss som kom fram 9:20.. Var iofs inga problem, fick komma in och prata vid halv ist..
Var klar 9.50, gick ut till bussen och upptäckte att bussen inte kom/gick förrän 11.20.. Great! Terrade halva min telefonbok tror jag i brist på annat att göra..
Iaf, bussen kommer tillslut och man kommer ner på Mora busstation.. Upptäcker att bussen man ska ta till jobbet där jag är nu kommer först om 45 min! *Suck!*
Aja, jag kom ju fram tillslut iaf även om det var riktigt tråkigt att behöva vänta så länge på bussar.. Är tyvärr så när man bor i en mindre stad..

Men men, sånt är livet! Städade iaf direkt när jag kom hem från jobbet! Diska, sopa hö och dammsuga.. Skoj när man var lagom trött och så.. Men men, nu är det gjort iaf och nu ska de va rent här tills vi åker till helgen!

Nu blir det till att sova, ska upp tidigt imorgon!
Puss!

(Jag hade lite tråkigt på bussen från Sollerön till Mora.. Berget är Gesundaberget!)


Sollerön!

Hej hopp!

Hoppas allt är bra med er läsare?!
Med mig är de sådär alltså, hostar, har ont i halsen och har fördjävulskt ont i min vänstra handled så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! Behöver inte ens göra något så känns det som att det ilar i handleden, jättejobbigt! Ännu jobbigare är det om jag behöver göra något med den handen.. Det är nästan så man har lust att hugga av sig halva armen bara man slipper den där smärtan!

Imorgon ska jag iväg på någon slags introduktion till en ny praktikplats som kan leda till sommarjobb om jag sköter mig och om jag trivs! Vi får se hur de går, är inte helt säker på att jag kommer trivas så, men jag ska inte säga något än.. Jag vet ju inte hur de kommer vara där ute, men hoppas på att det kan bli kul..

Har lite svårt att skriva med min onda handled, så får avsluta detta för nu! Dessutom är det snart läggdags :)

Puss

Godnatt!

Nu ska jag vandra vidare mot sängen, är jättetrött och är en jobbdag imorgon så tänkte försöka sova :)

Har varit ensam större delen av dagen då Baby åkte iväg till Borlänge för att sända radio.. Sände direkt från innebandyn.. :)
Så jag har bara suttit här och slappat massor!

Ska se om det händer något skojsigt imorgon som man kanske kan skriva om.. För just nu är jag för trött för att skriva mer!

Natti natti!
Puss

Såhär ser hon ut!

Jag ritade av marsvinet som jag ska hämta nästa vecka.. Dock så är jag ju ingen konstnär och att dessutom rita i paint på en bärbar dator.. Aah..
Kan säga att hon faktiskt är jättesöt! Mycket sötare än vad hon är på bilden :)

Hennes teckningar ser ut såhär iaf! Säger väl inte er alltför mycket när jag säger White/black/golden.. :) När vi kommit hem efter nästa helg så tar jag bild på henne och lägger upp :) Men tills dess får ni nöja er med denna bild!

Det taggiga runt henne är inga spikes eller nått.. Det är hennes päls som är lurvig! Men visste inte helt hur jag skulle rita lurvig päls i paint :)


Me happy!

Heej!

Måste bara berätta, är så glad! Om en vecka hämtar jag marsvin nr 3 :D WIIE!! En så jäkla söt bebis, hon är white/black/golden som hennes färger heter :) 75% Lunkarya och 25% släthår vilket betyder att hon med största sannorlikhet kommer få lång lurvig päls! :D
Mailade nämligen på en annons igår för av en slump var jag inne på blocket och kollade om det fanns något intressant i kalmar län (eftersom Babys föräldrar bor i Vimmerby typ) och hittade en som hade fått en lunkarya-kull i hultsfred! Det komiska är att ungarna blir leveransklara nästa helg, vilket är så perfekt!
Hon som hade dem ville att man skulle ringa innan man tingade dem till 100% så ringde idag och pratade med henne och eftersom hon tyckte att jag lät trevlig och så, så är den lilla honan numer tingad av mig!! ;D
Nu kommer jag inte göra annat än att längta tills nästa helg!
*IIIIIIHH!!*

Well well, snart är det läggdags tror jag.. Ska försöka att inte sova bort hela dagen imorgon! Ville bara berätta om marsvinet! :)

Puss o kram!

En lista :)

Ditt utseende:
Hårfärg? Färgat rött
Längd? 1.63 ungefär
Skostorlek? 38/39, varierar beroende på vad det är för skor..
Ålder? 22, fyller 23 om en månad :)

Kärlek:
Har du kille just nu? Ja :)
Gillar du någon? Eh, ja
Vem? Baby såklart ;)
Tillåter du din kille röra vid dig? Ehm, vad är detta för skum fråga egentligen.. Det är väl klart han får röra vid mig :P
Överallt? Ja?!
Har du haft sex? Eh, jaa..
Hur många har du haft sex med? Behöver inte du veta ;)
Har du haft många förhållanden? Räknar man seriösa så typ 4 eller 5 nu..

Smak & stil:
Vad har du på dig? Jeans och en huvtröja
Hur ser dina trosor ut? Svarta ;) Mer behöver du inte veta
Har du någon BH? Ja, det har jag!
Hur ser den ut just nu? Den är typ ljusrosa
Hur beskriver du en fjortis? De är dryga och tror att de äger världen..
Hur beskriver du en pluggis? En som pluggar mycket?!

Bad days:
Har du varit full? Ja, det har jag
Har du däckat? Hm, mjaa.. Tror inte att jag däckat någon gång faktiskt..
Har du haft sex på fyllan? Ja..
Har du rökt? Eeh..
Har du snusat? Never, kommer aldrig göra heller.. De är ju äckligt ;)
Har du gjort något olagligt? Nej, de tror jag inte
Har du slagit någon ner till marken? Nee, även fast jag hade velat några gånger

Yes/No:
Är du allergisk mot något? Nope :)
Tror du på gud? Nej nej nej..
Har du en bästis? Kan man väl säga ;)
Är du vegitarian? Nej, absolut inte!
Har du varit med om ett stort gräl? Ja, de tror jag nog..

Antingen eller:
Mjölk/saft? Hm, beror på..
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? Marsvin :)
Cykla/gå? Hmm.. Gå :)
Öl/vin? Öl! :) Får bara ont i huvudet utav vin
Kanin/hare? Kanin..

Catfight!

Jag och Andrés hade lite catfight på jobbet idag!
Det kanske syns? ;)


tröttitrött

Hej!

Kommer en liten snabbisuppdatering nu, orkade inte uppdatera igår, hade annat att göra!
Bla så kollade vi på hockeyn här och Niklas kom förbi och käka och kollade med oss, så det var trevligt! Sen var man ju så död så det var sjukt.. Hann iofs med att kolla på film också! Blev "Luftslottet som sprängdes", kom på för någon dag sen att vi inte hade sett den filmen så var tvunga att sätta oss och kolla på den :)
Tycker faktiskt att alla de 3 filmerna var ruskigt bra, iaf för att vara svenska! Det är nästan så man vill sätta sig och kolla på dem igen ;)

Idag har jag bara flummat gärnet! Var förbi min jobbcoach idag, och man gjorde väl inte mycket seriöst där idag.. Vi var 4 st där, varav 3 av oss bara satt och snacka massa skit och flummade oss! Kul hade vi iaf :)

Nu ikväll har vi bara kollat på tv på national geographic wild på massa farliga djur :) Är faktiskt intressanta program ibland, så ibland fastnar man :)

Nu blir det till att dra sig mot sängen, har sovit alldeles för lite inatt och eftersom jag fortfarande (suck) är förkyld så behöver jag sova! Ska upp om mindre än 5½ timmar! Så bäst man lägger sig så man orkar upp imorgon också!
Är ju redan Torsdag imorgon, och snart är det Fredag.. Veckorna går fort nu! Nästa vecka blir det bara 3½ jobbdagar och antagligen så åker vi iväg till Småland i slutet på nästa vecka :) Ska bli kul faktiskt, bilresan kanske inte är att se fram emot men det blir kul att komma ner och hälsa på igen! :) Var längesen man var där!

Nu ska jag sova!
Natti natti på er, hoppas ni sover gott inatt!
Puss!


Knasiga msn utdrag!

Har haft nå riktigt skumma konversationer med lite olika knasiga grabbar idag! Kanske är urtråkigt för er som inte fattar, men asskoj för mig som fattar :D Daah!

✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*det är jag med (A)
*fast jag har spelat 4 år eller 5 snart xD
*eller var det 3 ?
*aja strunt samma 3-5 år :P
Angie säger:
*Haha
*Mellan 1-100 år..
*Någonstans däremellan
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*ja :P
*0-100 år ändå angie ;)
*blev du 1 år när du föddes direkt? :P
Angie säger:
*Hm, inga kommentarer :D
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*xD
*fegis;):P
Angie säger:
*Tss, jag tycker bara inte om att skryta med min höga ålder ;)



Angie säger:
*Jag är inte mer pantad.. Du är pantad :D
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*ja men
*jag är pantad i 14 år( snart 15 )
*medans du i
*ehm 25 ?
Angie säger:
*25? Fan va gammal jag blev helt plötsligt
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*19!?
Angie säger:
*Jag är bara 6
Olle säger:
*nej 1
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*0!
*xD
*rekord!:P
*-100 :P
Angie säger:
*JA, jag är 0 år :D
Olle säger:
*Ja, angie är inte född än?
Angie säger:
*Inte född än
Olle säger:
*:-O
*Nej
Angie säger:
*bara en illusion ni ser här
*Jag är egentligen inte här, ni bara tror de



✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*vadå bajs?
Olle säger:
*Bajs på dig
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*är du i kiss o bajs åldern?
Olle säger:
*Är du?
*:-O
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*du är :P
Olle säger:
*Du är
Angie säger:
*Ni är tillsammans
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:

*med dig! :D
Angie säger:
*Fan jag som är ofödd är t.o.m mognare än er ;)
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*you'r our giel xD
*girl* xD

✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*p.s. inte säga till kenny :P
*och angie
*du är ju mogen då du är fast vid din mamma
*dah:P
Olle säger:
*Dah
Angie säger:
*Daah
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*amen dah!
Olle säger:
*Haha
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*amen era fjurtizar
*dah
*:P
Olle säger:
*Dahhhh
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*dahö :P
Angie säger:
*Azzzå hallåå.. Ni är zå fjårtizaktiga



* yasinA.' 1999 har lagts till i konversationen.
✫✫rime is a mupp mupp :D          säger:
*tjue brre:)
Angie säger:
*Tja brushaan
yasinA.' 1999 säger:
*va?
*Tjenare
*buuur
Angie säger:
*Azzå, bruuuur.. Du ska ha hört jao.. Fett me najs len
yasinA.' 1999 säger:
*haahaha käften angie:P


Ihoptryckt mjölkpaket!

Jag och Andrés stod och pratade snusk idag.. Vi är alltid lika vidriga, så detta är ingenting nytt som vi kommit på :P

Läses på egen risk!

Jag kom tillbaka från mitt jobbsökaruppdrag och ville att Andrés skulle komma ut och hålla mig sällskap, efter mycket om och men kom han ut och då var jag klar..
A(ndrés) - Vafan är du redan klar?
J(ag) - Men du är ju så seg, hade ju halva kvar när jag smsa dig..
A - Fan va snabbt du suger då, har du tjuvtränat hemma eller?
J - Nää, de har jag faktiskt inte
A - joo, de har du, erkänn! Är du en såndär sväljare eller?
J - Hahaha, nää verkligen inte!
A - Nähä, är du en spottare?
J - Nää
A - Men va fan är du då..
J - Jag är en dregglare..
A - Mysigt! haha

Efter vidare skumma diskutioner..

A - Asså, jag hade nån sån där film, asså, den måste fan vart datagjord eller något för de är fan inte sant asså.. Men jag hade en sån där film på datorn o han skulle spruta henne i ansiktet! Och asså, när han kom.. Det slutade inte komma liksom!
J - Haha, okey.. Det kanske kan bli så om han inte kommit på länge eller nått..
A - Nä, men asså.. Det här var extremt jävla mycket! Han spruta ner hela fejjan på henne o de slutade liksom aldrig.. De var precis som att man tryckt ihop en mjölkförpackning *och så gör han värsta ljudeffekten*
J - HAHAH! Tryckt ihop en mjölkförpackning? Väldigt fin jämförelse du..

Detta är bara en liten del av allt knäppt vi kommer på! :)

Helgen!

Nu är helgen slut och det är dags att sova inför en jobbvecka! Är faktiskt rätt så trött och man kanske borde lägga sig eftersom man ändå ska upp om drygt 4½ timmar.. Några timmars sömn måste man ju ändå få!

I helgen har det inte hänt någonting typ.. Bara slappat och tagit det lugnt. Har ju försökt att bli av med de sista av förkylningen, pallar inte dras med den något mer, så har druckit Kan jang och vilat massor i hopp om att bli frisk!

Städade iofs lite igår.. Blev ju lite fint iaf!

Ska gå och sova tänkte jag, har ingen lust med någon riktig uppdatering!


Ibland är det inte fel..

Jag har upptäckt att ibland så är det inte helt fel att vara sjuk.. Det finns nämligen EN positiv sak med det.. Om man har tur dvs :)
Jag såg innan idag att jag hade gått ner 2 kg på att vara sjuk nu i några dagar.. I helgen vägde jag mig, och så vägde jag mig idag med.. Och idag vägde jag 2 kg mindre än vad jag gjorde för drygt en vecka sen! :)

Keep up the good work säger jag bara så kanske jag en dag når den vikt jag vill ha :) Hihi!

Börjar ge med sig!

Äntligen känns det som att den här förkylningen börjar ge med sig, känner mig lite piggare och snoret rinner inte lika mycket. Så det känns definitivt som att jag är på bättringsvägen iaf.. Skönt!

En komisk grej.. Jag och Baby pratade om marsvin igår, om vad vi ska ha för tredje marsvin! Vi har varit inne på att köpa ytterliggare ett virveltroll, men så kollade vi på videor på Maja som vi hade förut som var ett släthårigt marsvin! (hon som såg ut som en späckhuggare).. Så jag frågade baby..

A - Vi kanske skulle köpa ett marsvin som är släthårigt?!
K - Jaa, de är ju också fina, om de inte har sånnadär äckliga öron (han tyckte inte om Majas öron, hudfärgade och man såg varenda blodåder typ)
A - Så du vill ha en som är vit och har svart runt öron och ögon då?
K - Ja, för Maja var ju fin!
A - Joo det var hon jue! Men det kanske inte är så lätt att hitta ett marsvin som ser ut som Maja som har svart över öronen också!

Och idag när jag satt och kollade igenom blocket lite snabbt för att kolla utbudet, så såg jag att det i sthlm såldes två marsvin varav den ena såg ut precis som Maja, med det svarta runt ögonen som även gick upp över öronen.. Så öronen var svarta.. Haha!
Helt sjukt att man pratar om det ena dagen, och sedan så dyker det upp ett sånt på blocket dagen efter! Fast det var två tjejer på 2 år som såldes med bur och allting.. Så vi får väl se om det är något som man kanske köper.. Det var ju billigt iaf! De skulle endast ha 150:- för marsvinen, buren o de!

Och idag pratade jag med mamma om att min drömmobil har släppts! Så eventuellt har jag mutat henne med att beställa den till mig, men att jag får betala den i månaden :P Hehe
I want my Vivaz!
Hihi! Min mobil är ju knas eftersom skärmen är fuktskadad och blixten/lampan är trasig.. Och jag som älskar att ta kort är det ju krångligt för! Så jag fick mamma att tänka på det iaf ;) hihi! Hoppas hoppas! Me want!

Skavsår i näsan!

Japp, som rubriken lyder har jag fan skapat mig skavsår i näsan.. utanpå också.. Det gör så förjäklans ont så det är jobbigt med tanke på att det rinner konstant i näsan, speciellt efter att man nyst!
Dagens i-landsproblem - Skavsår i näsan!

Men men, sånt är livet när man är sjuk!
Försöker proppa i mig mycket grönsaker och vitaminer, tur man har två små som äter grönsaker varje dag så man alltid har det hemma, kan man snylta lite från dem ;) haha!
Var iväg förut till vår droghandel (nya apoteket ;)) och köpte Kan Jang! Har hjälpt mig alla gånger innan när jag varit förkyld så nu jäklar ska det hjälpa mig denna gången med! Annars blir jag sur! ;)

Funderar på att gå och sova, är en dag imorgon också! Inte för att jag tror att jag kommer upp för att göra något vettigt, men ändå! Behöver ju inte sova bort hela dagen för de!

En sjukbild på mig då, för att jag är så snäll som bjuder på sånna här fula kort på mig :)

Det är ju nästan så man ser snoret rinna ;) hahah!

Blä!

Åh usch vad jag hatar o ligga och vara sjuk! Nu har febern kommit också, som att de inte räcker med allt snor och all hosta och alla nysningar?!
Detta går ju bara mer och mer utför! Känner mig som en gammal pensionär när jag går runt här, har ont i kroppen och orkar knappt gå!
Gick alldeles nyss förbi bordet, som det stod en tom fantaflaska på, självklart har jag ner den där flaskan på golvet! Hur lyckas man?

Suck!

bowling!

Nu har vi precis kommit hem, har varit iväg med Baby och Niklas och spelat Bowling i Orsa! Var faktiskt jätteskoj även fast det var lite ansträngande pga min förkylning!
Det var skönt att komma ut och hemifrån, men känns att min förkylning inte tyckte samma sak.. Är jätteansträngd ner i halsen och ner i bröstet o de.. Är slemmigt och gör ont! Hoppas på att det bara rör sig om en jobbig förkylning så att de inte får för sig att utvecklas till någon luftvägskatarr eller något sånt!

Bowlingen gick iaf rätt så bra, förlorade inte iaf :) Baby vann hela tiden, gick riktigt bra för honom mot slutet, och jag kom tvåa typ hela tiden också.. Fast det var nära att Niklas skulle gå om mig några gånger, men klarade mig alltid och låg alltid före honom ;) hihi

Funderar på om jag ska gå och lägga mig i ett varmt bad, hade varit rätt så skönt! Lite småfrusen och slapp, så att ligga i ett varmt bad skulle nog vara super! :)


This is it!

Just nu sitter jag och kollar på This is it, har velat sett den hur länge som helst men har inte haft möjlighet av olika anledningar.. Men nu så!
Har väl hunnit igenom halva filmen ungefär och han är amazing! Känns fan helt sjukt att han är död!

Förkyld till tusen är man också.. Snörvlar, hostar och nyser hela tiden, har ingen lust att direkt äta något heller.. Jaja, sånt är livet!

Livet suger ibland, men that's life!

...

...

Sjuk..

Idag är jag hemma och är sjuk, har inte kunnat sova en blund inatt nästan :( Har blivit så täppt i näsan så jag blir tvingad att andas genom munnen och det klarar jag inte av.. Så man har vaknat och somnat titt som tätt inatt!

Jag är huur trött som helst nu, är helt lost i huvudet.. Varför måste man bli sjuk för :( *buhu*

Jaja, undrar vad man orkar göra idag.. inte ett skit känns de som!

En liten knäppbild får ni för att jag är sjuk!

Baby glad!

Idag gjorde jag min Baby glad! Enda sedan i sommar när han fick sin systemkamera så har han velat ha filter till den.. Alltså, filter som man sätter på objektivet för att ta bättre och finare bilder!
För 2 veckor sedan beställde jag hem 3 st olika filter till min Baby och idag fick jag avin hem så var iväg och hämtade paketet! Det skickades från Kina, därav att de tog så lång tid innan jag fick de :)

Jag försökte vara diskret, ville inte direkt säga att jag skulle hämta ut ett paket, så jag sa att man kunde åka till macken och köpa halstabletter eftersom vi båda är sjuka!
Han åker till Willys o köper de, vilket sabbade min plan :P Jag var ju tvungen att åka till macken för o hämta ut det där!
Så fick tillslut säga att jag måste till macken för att hämta ut en sak.. Han tror jag beställt något till marsvinen först, men sen när jag säger att de är till honom så blev han väldigt väldigt nyfiken!

K - Är de till mig? Men vad är de då?
A - Du får se sen..
K - Är det något jag vill ha?
A - Jag vet inte riktigt..
K - Är det något som jag pratat om?
A - Mjaa.. *försöker att inte le*
K - men vad står det, det är ju från Kina! Vad har du köpt från kina? Kan-Jang eller?
A - Aah, direkt import från kina!
K - Men vad är de då?!
A - Det är en årsförbrukning av Kan Jang tabletter!
K - Finns de?
A - Haha, jag vet faktiskt inte!
K - Men vad är det då!?
A - Men du får väl öppna när du kommer in och se vad det är!

När vi kommer in så öppnar han det och ser först lite förvånad ut för tror inte han förstod direkt vad det var för något.. Sen trilla poletten ner! ;)

K - Är de filter till kameran? *jätteglad*
A - Hehe, jaa. Du har ju velat haft sånna jättelänge så ville ge dig det :)
K - TACK!! *och så fick jag massor med kramar och pussar*

Såhär blir bilderna med respektive utan filter :) Skillnad va?

 

Såhär ser filtrena ut! :) Det svarta är ett motljusskydd!


Me :)

En ny bild för idag :) Huskie står och sniffar utanför också ser man :)


Rött i badkaret!

Det var väldigt rött i badkaret när jag duschade idag..!
- Nej, jag har inte skurit mig någonstans.. Jag mår faktiskt inte dåligt på något sätt ;) Jag färgade mitt hår för inte så länge sedan och när jag duschar så blir vattnet väldigt rött.. Eller, det ser emellanåt oranget ut i vattnet, utblandat rött blir ju typ orange. Såg lite skumt ut, trodde nästan all färg i mitt hår skulle vara borta med tanke på hur mycket färg det rann ur mitt hår! Men mitt hår ser fortfarande ut att vara rött, så de kan ju inte varit så farligt ;)

Snart ska vi kolla på någon film! Vet inte riktigt vad det blir, det beror på vad som finns nere :)

Imorgon är det ny jobbdag.. En ny dag när man ska upp tidigt som 17! Klockan ringer 05.30.. Suck!

Jag funderar...

Hej på er!

Ibland måste man ju få för sig att hälsa också, göra ett försök till att vara trevlig ;)

Ikväll har jag haft lite småfunderingar! Gjorde nämligen ett nästan 50% vattenbyte i mitt akvarie tidigare ikväll.. Slängde lite överdrivet växta växter och fixade iordning lite så att det nu igen ser rent och fräscht ut däri! Men då slog det mig, jag har ju för tusan nästan inga fiskar!!
Det som nu simmar runt i mitt 180 liters akvarie är 6 platy, 3-4 neontetror (de är de som återstår av 10 efter drygt 2 år) och en mal..
Köpte 5 platy för inte så överdrivet länge sedan.. Hade en hane som lekte ungkarl, men han såg så ensam och övergiven ut, så han fick en killpolare och 4 brudar! :)

Nu funderar jag bara på, vad mer ska jag ha i mitt akvarie?
Jag har funderingar på att köpa fler neontetror eventuellt kardinaltetror.. typ 10-20 st.. Ska jag köpa Scalarer, Kampfiskar eller guppys?
Funderade på att köpa Scalarer igen, eftersom båda mina dött nu.. Den sista försvann mystiskt.. Har inte hittat den trotts att jag letat och letat och rotat runt! Men har jag otur så får jag tag på "dumma" Scalarer som jagar tetrorna.. Mina jag hade brydde sig inte om dem, men de gör Kenny's Scalarer som han har i sitt..
Vill ju ha kampfiskar (en hane och någa honor då) men djuraffären här har inga som tilltalar mig, plus att jag är lite småsugen på Guppys och har man då både Guppy och Kampfiskar så finns ju risken att det blir en himla massa fula fenor.. De lär ju tugga endel på varandras fenor dessvärre o de vill jag ju inte!

Vad tycker ni? Ge mig förslag!

Är med och tävlar!

Moa och VarUnik lottar ut en marsvinsbädd och jag är såklart med och tävlar! Det skulle sitta så fint med en bädd till de två brudarna, så kan de sitta däri och mysa gärnet ;)

Toffsen sätter sig ju alltid i tröjor, under/i filtar och myser ner sig vid kuddar, så tror nog att en sån mysbädd skulle passa henne perfekt! Gracie skulle nog också älska att ligga däri och bara gosa! :)

Hoppas på att turen står på min sida denna gång :)


Sorry!

Förlåt för dålig uppdatering igår, men jag städade från det att jag kom hem till typ halv  tolv på natten.. Käkade middag vid tolv och snabbkollade igenom datorn.. Sen gick jag och la mig för jag var så himla trött!
Men nu är det iaf rent i varenda litet hörn här! Vi var tvungna att rensa dammsugarn igår också, hade fastnat massa hår och höstrån precis innanför munstycket på sugarn, så vi fick skruva isär och försöka få ut det!
Gick ju iofs bra tillslut, men de tog ju sin lilla tid!

Nu är det hockey och Mora ligger under med 2-1.. Förlorar de idag så är det slut på hockeysäsongen för vår del för denna gång.. Då får vi återkomma igen nästa vinter när hockeyn börjar igen!

Blää!

Usch och blä vad dåligt de gick på hockeyn idag! PlayOff mot Almtuna, började iofs bra.. Men gav ju bort skitmål hela tiden.. Matchen avgjordes på en riktigt felbedömd Mora-utvisning.. En Moraspelare typ snublade över eget mål eller vad han gjorde, o då fick han en hooking-utvisning? Jag fatta nada, men tack vare de så loosade vi!
Skulle vilja hemsöka den där jäkla domaren och skälla ut honom! ;P 
Vinner inte Mora på Fredag så är säsongen slut för vår del! :(

Iaf, trött som satan är jag så tänkte lägga mig o dra mig lite under täcket! Massa gosigt! ;)

Vi hörs imorgon!

Puss!


Rida ranka!

Idag var jag iväg och red på tottohästen! :) Endast provridning, hade inga ridskor, inga ridkläder, ingen ridhjälm.. Kläder fick jag ta mina vanliga typ, mina vanliga dojjor på fossingarna och så fick jag låna en störtkruka (hjälm då)!

Hästen testade mig genom att halvt vandra ut i en snödriva, började galoppera när jag försökte sakta ner hans trav o så.. Men roligt var det :)
Lite småont i rumpan nu bara efter sadeln.. Den var lite hård!


Och Anna, jag hittade något som påminde mig om en sak..



- DONKEY DONKEY DONKEY DONKEY! ;)

Den röda flamman!

Den röda färgen såg ut typ såhär i dagsljus :)

Rätt så sweet va?! ;)


Redhead!

Ikväll har jag färgat håret! Rött är det som jag fastnat för, så rött it is! :) En liiiten liten peek-a-boo på mitt hår! Ska försöka ta en bättre bild imorgon! Mobilen ger inte helt rätt färger när det är så mörkt i rummet!


Det är..

det är rätt så fint klockan 6 på morgonen :)

Mums!

Det är så överdrivet skönt att duscha ibland! Höll på att fastna i duschen, inte bara för att jag hade ner typ alla duschflaskor vi hade ner i badkaret, utan även för att det är så satans skönt att duscha varmt!
Helst ska det vara så varmt att man nästan bränner sigsjälv, då får jag rysningar! Fast jag blev lite störd på att jag hade ner 4 flaskor i badkaret när jag duschade..
- Nej, det gick inte vilt till, jag skulle ta en flaska så åkte 4 andra ner ist.. Och nej, vi har inte mycket flaskor ens!

Annars idag har det varit lugnt.. Pratade ju med mamma imorse som jag skrev. Tänk om jag hade blivit sjukskriven i 4 veckor, så hade jag sovit som en stock.. Hela tiden! Sen efter drygt 2-3 dagar så hade jag blivit uttråkad och velat jobba igen! :P Haha! That is jag in a nötskal!

Men men, nu ska jag fixa lite innan det blir sängen! :)
Natti natti
Puss!

Stackars mamma!

Det är synd om min mamma nu! Iaf i 4 veckor framöver för hon har fått gipsa och har blivit sjukskriven i 1 månad framöver!
- Why?
Vezér lyckades bocka av henne igår när hon hade hoppträning med honom! Så han började skena iväg och sen bocka sig så mamma flög av och ja.. det slutade iaf med att hennes armbåge hoppade ur led så hon fick åka in akut till sjukhuset och röntga och gipsa. Så igår var mamma hög på morfin o grejer :P Hah, inge o garva åt men uttrycket låter så skoj! :)
Typiskt för henne också att det var höger armbåge som hon skadade också, så hon är riktigt handikappad just nu! Hon kan inte ens köra sin bil, eftersom det är en manuell bil.. O hennes bil stod kvar i stallet eftersom hon blev körd in till sjukan..

Hoppas mer o mer nu på att åka till sthlm nästa helg så man kan åka dit o tycka lite synd om henne :)

Vezér är en riktigt fin häst, synd bara att han ska vara så busig och vild ibland!


Rätt svar!

Svaret på frågan från igår, vilken kändis som jag stod med i klacken på kortet var Kajan från Hipp Hipp! :)

Ett klipp med honom från Hipp Hipp!

Snark!

Usch vad jag är trött! Blundar jag i mer än 2 sek så somnar jag, skulle nog inte vara en omöjlighet att somna ståendes just nu tror jag.. Då kanske ni får en liiiten liten inblick i hur trött jag är!

Idag har det varit jobb hela dagen.. Var köer (pga den där jäkla vasaloppsveckan) när man skulle hem, och direkt när man kom hem så började jag städa! Hann diska och fixa rent i köket och dammsuga nästintill hela lägenheten innan jag var tvungen att börja med maten :)
Baby kom vid strax efter 18 så då åt vi lite snabbt och sedan så åkte vi iväg till hockeyn! Idag mötte vi Malmö, en match som jag trodde vi skulle förlora, men vi vann med 5-3 (!!) Otroligt med tanke på hur dåligt de spelat på sista tiden, så det var jättekul! :)

Efter matchen så åkte vi och handla pizza med Karolin och Kax :) Så satt vi här och käkade och Karolin fastnade lite med Gracie tror jag :) Hon satt och åt paprika i Karolins famn.. Hon vet konsten att charmas ;)

Nu har jag väldigt starka funderingar på att gå och sova.. Är så otroligt trött så jag kommer somna på 2 sek!

Ska försöka uppdatera något mer imorgon igen :) Ska eventuellt iväg och rida imorgon! *iih*

PS! Ser ni vem detta är? Han gick runt i hallen och vi passade på att ta kort när han gick förbi oss!

En ledtråd: Han är skåning och han är komiker.. ;)

Puss puss!

Pust!

Här är det full rulle! Har precis städat i typ 1 timme, hann med att diska och dammsuga och flytta marsvinsbur till annat rum :)
Nu ska jag laga mat så den blir klar någon gång :)

Puss!

Dagens!

Dagens garv:

Jag och Andrés sitter numer oftast och sammarbetar med det vi jobbar med, effektivast och helt enkelt roligast för oss båda två!
Jag packar några av sakerna i påsar, skickar dem till Andrés som packar ner lite till i påsarna och försluter dem och slänger ner dem i en back som står på en vagn..
När den började bli full så kom en som heter Björn och tog vagnen med backen på och körde iväg den, men kom aldrig tillbaka med någon vagn eller back.. Och varken jag eller Andrés orkade resa på oss just då för att hämta en ny vagn, så Andrés kommer på den brighta idén att ringa och säga till Björn att ge oss en ny vagn!

Sagt och gjort, Andrés ringer TILL JOBBET, där vi sitter och jobbar.. Jimmy svarar..

J- .... Jimmy
A - Hej, jag skulle vilja prata med Björn!
*Jimmy ger luren till Björn och jag börjar garva*
A - Hej Björn.. Du tog våran vagn... Vi skulle vilja ha en ny!
*alla vänder sig mot oss och börjar skratta.. Jag sitter dubbelvikt och gråter av skratt*
B - haha, jaha.. Du får väl hämta en vagn då
A - Ne, men vi orkar inte hämta..
*sen hörde jag inte mer av samtalet dessvärre, jag hade fullt upp med att försöka andas mellan skrattattackerna och krampen i magen!*

Kanske bör tilläggas att Björn stod max 15 meter ifrån oss när Andrés ringde!

Jag tror jag aldrig skrattat så grovt som jag gjorde då! Detta kanske inte låter så överdrivet kul för er, men tänk er två övertrötta människor sitter o totaldriver om allt, man kan inte göra annat än att dö av skratt då!

Gracie! (och lite toffs)

Gracie är så rolig när hon inte får som hon vill, hon ville absolut ha något att äta i sin matskål men fick inte något.. Och när man inte får något att äta när man vill ha något att äta så blir vi sura och skriker massor! :)

Försökte filma så gott de gick, men mobilkamera och halvtaskigt ljus gjorde ju så det inte blev så överdrivet bra! Men hon hörs ju om inte annat :) Haha!


Huskie nere på Åmåsäng!

Släppte Huskie nere på Åmåsäng tidigare idag, han tyckte att det var riktigt kul att springa runt där! Han blev nog rätt så ansträngd av att springa i djupsnön, för halva han försvann ner i snön! :) Skoj att man kan roa en hund sådär ;)



Lyckades filma honom en liten stund innan vi åkte därifrån! Blåste så kallt så var inge skönt att stå därute!

Här bor jag!

Jag tänkte visa er på ett ungefär vart jag bor!


Om du tvekar

Sarek - Om du tvekar

Tiden har gått, sen kvällen hos mig
Då jag upptäckte sidor jag nu älskar hos dig
Timmarna flög, månen var ny
Då vi gav av varann och såg morgonen gry
Allt vi har upplevt finns samlat i mig
Jag är din och jag finns här för dig

Om du tvekar så visar jag vägar att gå
Om du tröttnar så ska jag va den som förstår
Så slut då din hand kring den sten som du bär
Som jag slipat och format till den jag har kär!

Om min dag varit lång så håller du mig
Är jag ledsen så får jag min tröst ifrån dig
Om jag är kall, värmer din rygg
Där jag så många gånger har somnat så tryggt
Allt vi har upplevt finns samlat i mig
Och jag vill också finnas där för dig

Om du tvekar så visar jag vägar att gå
Om du tröttnar så ska jag va den som förstår
Men slut då din hand kring den sten som du bär
Som jag slipat och format till den jag har kär!

Älskar att vakna och få ha dig här
Krypa intill dig och känna mig kär
Njuta av stunden som är

Om du tvekar så visar jag vägar att gå
Om du tröttnar så ska jag va den som förstår
Så slut då din hand kring den sten som du bär
Som jag slipat och format till den jag har kär!

Vasaloppsmässan

Sitter med baby och niklas som sänder live från vasaloppsmässan! :)

Mys :)

Idag var jag hemma på vilodag efter helgens magsjuka, räknar med att kunna gå och jobba imorgon!

Men idag vaknade jag med frukost på sängen av min Baby! :) Är nog det bästa sättet att vakna på, man kan ju inte vara sur för att man blir väckt då ;) hihi
Så imorse åt vi frukost i sängen och bara hade det mysigt innan vi gick upp och innan Baby åkte och jobbade!

Annars idag har jag bara tagit det lugnt, pratat med Anna i telen och kollat igenom massa folk på fb, plus att jag orkat diska lite också :) Något måste man ju kunna göra när man är hemma!

Nu ska jag fixa lite annat :)
Puss

Marsvin!

I förra veckan bestämde sig Baby o jag att vi ska köpa ett till marsvin!

Antingen så kan vi köpa:

En hane: Då kan jag para en av mina tjejer och få ungar.. Och får man en unge som är en hane så kan man spara en och sätta ihop med fadern!

En kastrerad hane: Som får gå med brudarna och visa vem det är som bestämmer, så slipper de små tjejerna bråka om vem som har högst rang!

En till hona: Så blir det en flock ist för ett "par".. Ska bli lugnare i flocken då, så de slipper tjafsa..

Sen är ju bara frågan, vad ska man ha för ras.. Ska man ha en släthårig, en virvel eller en långhårig virvel.. Det är mycket funderingar.. Plus att man ska hitta en som har fina färger och teckningar! *pust*

Vi får se när jag lyckas hitta mitt tredje marsvin :)


RSS 2.0