Dagens

Dagens goda gärning gjord! Jag har signat upp mig som blodgivare! :) fick en mössa på köpet dessutom!


Kross!

Haha, man kan säga att J18 krossade Skåre :P eller vad säger ni?

Direkt efter hockeyn gick vi ut på en kort promenad också! Började bli lite småkyligt ute nu kände jag! *brr*

Snart blir det sängen för min del så man orkar upp imorgon!

Puss o kram!


Så mätt!

God kväll!
 
Usch, så mätt jag är alltså! Har precis ätit middag och nu orkar jag knappt röra mig.. Jag vet att man inte ska äta så mycket så man blir så mätt men ibland är maten så god så man bara måste!
 
Strax ska vi iväg för jag ska filma J18 igen. Även fast de redan är klara för seriespel (eller vad man nu kallar det för junisarna) så ska jag filma och det är väl iofs lite roligare då! Då kanske killarna kan slappna av lite och ha lite kul! :)
 
Vet inte om jag kommer hinna uppdatera sen igen eftersom vi nog inte kommer komma hem förrän rätt sent! Och känns som att det kommer bli en tidig kväll idag så man kommer orka med morgondagen! Känns som att morgondagen kommer bli lång! Måste försöka ta mig upp till Noret och köpa hö till marsvinen, hämta ut mina tågbiljetter, försöka hinna förbi tältet och roffa åt mig några gratissaker + signa upp mig som blodgivare (trots att jag är livrädd för nålar), städa och jobba i shoppen på sista hemmamatchen.. Jag kommer nog somna gott imorrn!
 
Vi hörs senare!
Puss o kram
 
Såhär känner jag mig just nu!

Underbar dag!

Hej på er!
 
Vet ni? Idag är en underbar dag! Solen skiner, det är plusgrader ute och jag har massor av energi!
 
Jag tror jag börjar bli träningsberoende... Vet ni varför? Jo, för att jag tänkte ju ta morgondagens träning idag o de som jag skrev om igår.. Men upptäckte att det inte alls gick att ta träningen en dag i förväg och jag vart besviken! Förstår ni? Jag är inte glad över att ha en vilodag idag, jag ville så gärna träna! Men lyckades klura ut att jag kunde ändra träningsdagar så flyttade tors-fre till ons-tors.. Jag får bara inte glömma att ställa tillbaka det på söndag :P Haha! Så jag fick min träning idag iaf ;D
 
Nu är dessutom Baby påväg hem på lunch så han ska väl bara äta något och sen ska vi gå ut på en lååååååååååååååång promenad i det fina vädret!
 
Sen ska jag fika med Linda också :)
 
Hoppas ni har en lika bra dag som jag har!
Puss o kram!
 

Fullspäckad dag!

Hej!
 
Vet ni, som jag misstänkte så blev det en fullspäckad dag idag! Linda var gullig nog att skjutsa ner mig på tältet imorse, kom väl dit till 9.30 ungefär! Sen var det bara att packa upp sakerna och vänta på att de skulle öppna mässtältet kl 10. Men eftersom mässtältet är stängt imorgon och det inte är något lopp varken imorgon eller på torsdag så finns det ju inga som hämtar några nummerlappar och därav var det jättelite folk i tältet idag.
Linda kom iaf dit till strax innan 12 tror jag klockan var (?) och höll mig sällskap :) Upptäckte att flera montrar gav bort saker så tog ett varv! Kom tillbaka med en påse smala morötter + en påse med små paprikor av Ica, tre påsar gummibjörnar (som jag ger bort till nån som vill ha), 4 påsar cashewnötter plus att jag fick en vit mössa av Ica :P Haha!
 
Vid 13 gick jag till min jobbcoach och pratade i typ 1 timma (som vanligt) om allt möjligt men tror jag kan ha en lösning till ett eventuellt jobb!! :D Jag håller verkligen alla tummar och tår att det blir så vi diskuterade, för det hade gjort mig såååååå glad!
 
Sen var det bara raka vägen hem, inväntade Baby sen gick vi på promenad, men eftersom det regnade lite så blev det inte så långt.. Endast 3 km! Men det är bättre än ingenting så man får väl vara glad ändå ;)
Direkt vi kom hem satte Baby igång med sin träning, sen tränade jag. Nu har jag kört mycket ben på 3 dagar så börjar bli rejält trött i benen.. Har lite träningsvärk i insida lår, rumpa och smalbenen också men det är så det ska vara ;)
 
För att prata om något annat så vann faktiskt Mora idag mot Troja/Ljungby med 4-1 samtidigt som Oskarshamn förlorade mot Almtuna! Nu är det 3 poäng upp till playoff-plats med bara 6 poäng kvar att spela om! Sjukt spännande såhär i slutet av serien :) Hoppas bara det kommer mycket folk på Torsdag till sista hemmamatchen! (Tar sig Mora till playoff blir det naturligtvis fler hemmamatcher) :)
 
Men men, nu är det snart läggdags om man ska orka upp imorgon! Funderar faktiskt på att ta Torsdagens träning imorgon och Fredagens träning på Torsdag eftersom jag inte kommer hinna träna på Fredag! Åker med tåget 8:30 på morgonen och vill inte gärna ta träningen på Söndagkväll..
OCH eftersom det egentligen inte är någon träning imorgon och det ska bli varmt och fint väder så blir det 5 km promenaden imorgon!
 
Vi hörs imorgon!
Puss och kram
 

Gulliga tjejer på ICA!

Himla gulliga tjejer på ICA som ger oss lite snacks ;) är inte så himla dåligt att vara här ändå! ;)


Rolig dag!

God morgon!
 
Jag hoppas att det ska bli en rolig dag idag, och det blir det säkert! Snart blir jag upphämtad av Linda som är gullig och kör mig ner på tältet där jag ska stå från 10 fram tills typ 12:45 för sen ska jag iväg till min jobbcoach och prata lite! Sen efter det blir det väl bara hem och träna och hinna gå på någon promenad och äta innan vi ska titta på hockeyn ikväll!
Mora måste vinna samtidigt som Oskarshamn måste förlora.. Annars kommer inte Mora vidare till Playoff! Men men, sånt är livet!
 
Jag ska försöka hinna med att skriva senare sen! Kanske kör en uppdatering ifrån mobilen om jag får för tråkigt ;)
Puss o kram!
 
Får man inte ligga i knät får man göra det bästa av situationen ;)

Mycket att göra!

Hej!
 
Jag har verkligen inte hunnit skriva på några dagar nu, har haft fullt upp hela tiden! Men jag har tränat och gjort det jag ska göra ändå! Fast eftersom min kära sambo haft en kompis här hela helgen så fick jag ta fredagens träning igår!
Just för att:
1. Jag tycker inte om att andra är här när jag tränar..
2. Jag tränar i linne + trosor just för att det är skönare och för sensorerna man har på sig. Då har jag inte lust att någon ska sitta och kolla på mig :P (Ja, jag menar naturligtvis när jag tränar på Sports Active 2..)
 
Iaf, som ni kanske vet så brukar ju jag och Baby gå promenader varje dag som extra träning. Förra veckan gick vi totalt 2 mil :) Bara det blir lite varmare väder och snön smälter bort så kommer det bli mycket längre! Vi har en sträcka som vi brukar gå när det är fint och skönt väder och den sträckan är 5,5 km ungefär. Inte helt optimalt att gå om man tränat mycket ben innan dock :P
 
Och vet ni? På fredag åker jag till Stockholm! :D Biljetterna är bokade och klara och det ska bli så skönt att få åka till stallet och mysa med hästen som drar i mina kläder! O träffa mamma o pappa såklart! O kissen som alltid biter mig i fötterna! Tror det är en protest för att jag flyttat ifrån honom :)
 
En veckoruppdatering ska jag väl ge mig på också!
Denna vecka:
-1 kg
Totalt:
-3 kg
 
Puss o kram!
 
Bara för det får ni en bild på Zarus som bara biter mig i fötterna ;)

Helg!

God morgon! :)
 
Jag har varit uppe ett tag redan, hunnit äta frukost och allt till och med!
 
Idag har jag en del saker att hinna med! Måste bla ta bussen upp till Noret och handla lite olika saker som vi glömde häromdagen.. Och sen ska jag hinna med att träna och städa lite innan matchen ikväll! Mora spelar inte hemma men matchen visas på tv och början 19. Ni kanske tänker att "Det ska väl inte vara så svårt att hinna med." men grejen är att det som tar  tid är att åka och vänta på bussarna hela tiden.
Men det positiva är ju att nu börjar alla vasalopp och under detta så är det gratis att åka buss :) *jippi*
 
För er som undrade hur det gick för J18 igår så vann Moras killar med 6-0 :) Ingen lätt match att filma med tanke på att Mora kör mycket med långpass över hela isen och då är det ibland svårt att hänga med.. Men tror det gick rätt så bra ändå!
 
Jag antar att jag hinner skriva några fler rader senare! Får väl lov att göra mig redo för att åka iväg och fixa det som saknas här hemma!
 
Puss och kram!

Ny dag!

Hej!
 
Idag är det en ny dag med nya möjligheter! Börjar känna att allt börjar gå åt rätt håll för en gångs skull :)
 
Idag är det åter dags för träning som jag tänkte ta om en stund, blir spännande att se vad den koncentrerar sig på idag! Sen ikväll är det åter dags för mig att filma när Moras J18 lag spelar mot Ore. Hoppas naturligtvis på vinst för Morakillarna! :)
 
En sak jag inte berättat för er tror jag är att jag börjat hålla på rätt så mycket med naglar! Brukar fixa mina egna naglar med gelé men just nu har jag inte orkat på ett litet tag. Ska nog ta tag i det igen för naglarna ser ju så mycket fräschare ut då! Speciellt på mig som har så fula naglar naturligt :P
Iaf, jag är ingen sån som vill ha naglarna i en färg så jag målar gärna olika mönster på naglarna.. Blommor, fjärilar, tomtar eller olika mönster. Har rätt många bilder på mobilen på alla olika mönster jag målat så kan väl lägga upp någon bild då och då så får ni se vad jag skapat :)
Detta gjorde jag igår på mina egna korta naglar. Testade att göra det i vatten som man faktiskt kan göra och det blev faktiskt helt okej :) Finns tutorials på youtube som ni kan kolla på om ni också vill testa, sök då bara på Water marble så får ni upp jättemånga olika :)
 
Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska träna!
Hörs senare!
Puss o kram
 

Vilodag!

Hej!
 
Blir bara fler och fler läsare, kul :)

Har varit fullt ös hela dagen så har inte riktigt haft tid till att uppdatera bloggen, sorry! Men nu är jag här och skriver några rader för er skull!
 
Dagen började med att jag sov alldeles för länge, gick upp och åt frukost ändå. Senare kom sambon hem på lunch och efter att han åkt igen hade jag inte överdrivet mycket tid innan jag också skulle iväg. Så hann aldrig med någon uppdatering då!
Jag var iaf iväg på möte med min jobbcoach, helt sjukt egentligen.. Hon o jag sitter typ och snackar i säkert 1½-2 timmar VARJE gång jag är där.. Alltid om nya saker också!
 
Efter mötet gick jag ner en snabbis på stan innan Baby hämtade upp mig och vi åkte och handlade mat för denna vecka. Så man slipper åka och handla varje dag som vi hittils gjort.
 
Direkt när vi kom hem koppla vi hunden och gick ut på en 25 minuters promenad, gick dock rätt så fort för det var ganska kallt ute så hade nog tagit minst 30-35 min i normal takt :P Sen var det bara att laga mat medan Baby tränade (eftersom han inte hann med det igår) medan jag har vilodag *jippi*
 
Nu funderar jag på om jag ska kika om de lagt ut Grey's Anatomy på Kanal 5 play's app :) Har nämligen två serier jag följer på den appen och det är Grey's Anatomy och Once upon a time! Himla bra serier, rekomenderas verkligen!
 
Vi hörs imorgon!
Puss och kram
 

Natten från helvetet!

Hej på er!
 
Alltså, inatt har verkligen inte varit min natt.. Igår skrev jag att jag har svårt att somna, inatt hade jag svårt att sova öht! Kändes som att jag bara låg och vred och vände på mig hela tiden och hur jag än låg så låg jag inte bra. Och när jag väl somnar så börjar Huskie tvätta sig, och en sak ska jag tala om för er att när Huskie tvättar sig då hörs det väldigt väl! Så jag har vaknar 100 gånger av bara det.. Så jag var inte så pigg imorse.. Och kan ni förstå, även fast jag var så trött så kunde jag inte riktigt somna om! Så låg i säkert 1 timma och bara låg i sängen för jag orkade inte gå upp men jag kunde inte sova heller..
 
Haha, vilka I-landsproblem jag har :P Men men, ska väl snart dra igång med min träning idag.. Lika bra att få det gjort så man kan tänka på annat. Imorgon är det vilodag så då får kroppen återhämta sig lite = Skönt! Kanske träningsvärken släpper lite grann! Känns typ som att jag kommer gå runt med konstanst träningsvärk i 8 veckor till.. *tummen upp*
 
Ikväll är det hockey också! *yey* Hemmamatch dessutom så det betyder lite work i shoppen idag :) Senaste hemmamatchen Mora hade kunde jag inte stå i shoppen eftersom jag låg sjuk i influensa så det känns som att jag inte varit där på evigheter!
 
Hörs senare!
Puss och kram!
 

Kväll..

Hej!
 
Jag är sen idag.. Känns som att jag är sen med allt idag! Jag var tvungen att gå upp 03:20 inatt pga kissnödig hund, och som ni kanske förstår då så var jag inte så pigg imorse så jag sov länge.. Alldeles för länge! Och sen brukar jag alltid kolla på ett program som går på tv mitt på dagen. Efter det programmet så var jag duktig nog att träna, även fast jag hade träningsvärk i benen fortfarande :P Det var mest inriktat på kondition så det gjorde inte så mycket, benen klarade av hela träningen ändå :)
 
Strax ska vi ta en liten kvällspromenad också för att avsluta denna dag! Då kan man gå och lägga sig med gott samvete sen och så kanske man kan somna relativt snabbt om man är slut efter dagen :P Ja, jag har vissa problem med att somna..
 
Men men, vi hörs väl imorgon igen då det är träning imorgon igen :) Fast träningen blir nog inte så sen för imorgon är det match i hockeyn och då åker vi dit relativt tidigt.
 
Puss o kram!
 

Kvällsuppdatering!

Hej!
 
Det blev en aning senare än vad jag tänkt mig från början med denna uppdatering.. Jag tänkte inte på att vi skulle komma hem så sent från hallen, matchen började 16:30 och så får man ju räkna på minst 2.5 timmar på det.. Så åkte vi och handla och sen direkt hem och laga mat och direkt efter maten så gick vi en liten promenad med vovve också :)
 
Om ni är nyfikna på hur hockeyn slutade så vann Moras j18 lag mot Valbo med 4-3 :)
 
Uppdatering om vikt då:
Denna vecka:
-2 kg
Totalt:
-2 kg
 
Jag ska fixa en kategori sen om dessa veckouppdateringar så det är lättare att hitta.. Men de kommer sen!
 
Nu blir det snart sängen, det är en ny dag imorgon :)
Puss och kram

Prommis!

Hej!
 
Vet ni? Jag har sån grym träningsvärk i benen så jag vet knappt vad jag ska ta mig till.. Körde ett pass igår som var otroligt fokuserat på just ben, och jag som redan hade lite träningsvärk i benen innan.. Ja, då kan ni förstå att det är illa nu :P
 
Well well, startade iaf dagen med en bra frukost och sen gick vi ut på promenad med hunden. Tror vi gick nästan 3 km, kändes lagom med tanke på hur mina ben mår idag! Måste faktiskt tipsa om en jättebra app till telen som jag använder när jag är ute och går. Gå För Hjärtat heter appen och det är så att för varje km man går så skänker dem 1 kr/km man går till Woman In Red och forskning kring kvinnohjärtat! Så ladda ner och börja gå! :)
 
Uppdateringen kring vikt osv tar vi sen ikväll för jag ska snart iväg och filma J18 när de ska spela. Håller tummarna för vinst :)
 
Puss o kram!

Let me fly like a bird...

Hej på er! (Rubriken är hämtad från en låt från filmen Rio:))
 
Jag tänkte köra på en liten uppdatering för jag har mycket tankar och glädje som jag bara måste få skriva av mig! :)
 
Hur ska man nu börja? Well, kan väl börja med att skriva att detta inlägg kommer handla om mig, träning och sånt.. Jag har levt otroligt onyttigt alldeles för länge vilket resulterat i att jag blivit överviktig.. Man har väl alltid tänkt att "Äsch, jag kan äta detta idag och så kan jag träna imorgon.." bara det att dagen efter blir det ingen träning för man är för lat. Och så håller det på enda tills man får problem såsom jag fått.
 
Jag har nämligen problem med mina höfter och jag tror att det beror på min övervikt. Nu kanske ni tror att jag väger en bit över 100 kg men det gör jag inte :P Jag tänker dock inte avslöja vad jag väger nu, det kan jag göra när jag väger så mycket som jag vill väga. Iaf, tillbaka till höfterna.. Jag har haft problem ett ganska bra tag, först med ena, sen andra och nu båda. Jag klarar tex inte av att städa lägenheten utan att ligga och vrida mig i smärta på kvällen. Smärtan går från höfterna ner i benen vilket gör att jag tappar kraften i benen när jag får så ont och att vara 25 år och knappt kunna ta sig upp ur soffan är inte kul. Och eftersom jag tror att smärtan kommer eftersom det blir för stor belastning på höfterna så har jag nu bestämt att nu räcker det och jag ska gå ner i vikt!
 
Jag har lagt om kosten helt och hållet. Innan kunde vi dricka läsk varje dag och äta godis flera gånger i veckan men det har vi slutat helt med. Har levt på vatten och kyckling typ hela veckan som varit, inte mig emot för jag älskar kyckling!
 
Utöver kosten så körde jag igång ett 9 veckors program på Sports Active 2 som jag har. Ni kanske tror att det inte ger något med ett spel hemma, men kan säga att både jag och min sambo har träningsvärk nu efter denna veckan. Tränar mån-tis tors-fre vilket är ganska bra upplägg när man inte är så tränad än. Träningen kommer att bli hårdare efter 3 veckor eftersom programet är uppdelat i 3 faser. Sen efter ytterliggare 3 veckor kommer det att bli ännu hårdare träning.. Om jag överlever tills dess återstår att se ;P Haha!
 
Jag vägde mig först i Måndags för att se vad man landade på för vikt innan man började träna osv. Jag kunde inte riktigt hålla mig utan vägde mig idag för att se om jag gått ner och det visade på -2 kg så blev helt till mig! Man fick lite mer motivation om man säger så ;) Det är ju alltid svårt i början när man inte är van och motivationen kan ju försvinna väldigt snabbt men ser man resultat så vill man ju bara fortsätta :)
 
Tänkte att jag för varje vecka kunde uppdatera hur det går för mig och hur mycket jag gått ner. Dock tänkte jag göra det på söndagar och inte på lördagar som det blev idag! Men skriver nog en uppdatering imorgon med hur mycket man gått ner osv så det blir rätt från början!
 
Jag hoppas att jag kan motivera någon mer till att börja träna :)

RSS 2.0