Ni är taskiga!

Skriver inlägg efter 5 månader och så får jag inte en enda kommentar? Hur taskiga är ni egentligen? Har ni inte saknat mig? ;) Haha!
 
Lägger bara in en snabb uppdatering eftersom jag håller på att städa och dona här hemma. Har verkligen inte orkat göra en ordentlig städning sen vi kom hem från Vimmerby så bäst o ligga i nu så det blir rent någon gång :P
 
Såhär motiverad är jag till att städa just nu..

Pics..

Fyra bilder från igår.. Knas knas knas!
 
She´s a bimbo!
 
Jag jag jag
 
Förfest/inflyttningsfest
 
Eh.. Cooling?
 
Om de är någon som undrar varför jag aldrig lägger upp någon bild på min sambo så är det för att bilderna mer eller mindre ser ut såhär såfort jag försöker ta kort på honom.
Fråga mig förresten inte varför vi inte har några gardiner i fönstret.. Det har vi fortfarande inte :P hahaha!
 

Ooops

Holy crap! Imorgon är de 5 månader sen jag skrev senaste inlägget :P Haha! Sorry!
Jag tänker dock INTE ta en resume om vad som hänt under de senaste 5 månaderna! Då hade nog blogginlägger blivit 1000 meter långt minst!
 
Kan väl bara dra en snabb återblick om vad som hände förra helgen. Vi var nämligen i Vimmerby hos svärisarna :) Hann inte med ett skit innan vi åkte eftersom min kära sambo sa på fredagsmorgonen "Gå upp nu, vi ska åka till Vimmerby nu"..
Jahapp, bara upp, duscha, packa lite snabbt, ge djur mat, fixa djurvakt o sen direkt iväg. Det lite roliga i att vi åkte var att Babys föräldrar inte visste att vi skulle komma! Reaktionen när de såg oss var oslagbar! Helgen var helt underbar med massa sol, bada i poolen varje dag, skratt och god mat. Och så hade vi en jul såklart.. ute.. i 28 graders värme ;) Haha
 
Resan hem blev allt annat än rolig.. Det regnade hela vägen och när vi kom till Lindesberg (ligger strax ovanför Örebro) så började bilen trassla när vi skulle tanka. Först gick den ner jättelångt på tomgången så den höll på att dö och hela bilen stod o hoppa typ. Ställde oss vid en pump och tankade, betalade, gick på toa osv. När jag kommer ut så ser Baby skitsur ut för då startar inte bilen..
För att göra en lång historia kort, blev bärgning till verkstad i Lindesberg, vi fick ta tåget hem med hund som aldrig åkt tåg. Dagen efter ringer verkstan och säger att bilen funkar som den ska. Startade på första försöket o allt.. Åker ner dit dagen efter de, hämtar bilen. Blir tvungna att stanna vid ett vägarbete och bilen håller på att dö igen vid låg tomgång.. Kommer iaf hem, ställer bilen nere vid järnvägsstationen eftersom vår hyrbil stod där. Lämnar hyrbilen, går tillbaka till vår bil och när vi ska åka hem så startar den naturligtvis inte!
Bärgningsbil igen till verkstad där den fortfarande är, vi fick hyrbil igen.. Felet vet vi iaf vad de är nu. Hur verkstan i Lindesberg kunde missa de är ett frågetecken.
 
Haha, tror nästan de vart en veckoresumé här.. Well well, de blir så ibland..
 
Här får ni en liten bildbomb bara för de, så inlägget ser lite finare ut :)
 
Mitt nya mobilskal måste jag bara visa er för de är så sjuuuukt snyggt!
 
Jag kände mig cool..
 
 
Huskie hade de mysigt!
 
Lite för mys kanske..
 
Fina fjärilar fanns de gott om
 
Att sola i poolen är kanske inte alltid så bra..
 
Svärisarna har hönor och denna höna vart sur för att vi flyttade på hennes ägg till en annan höna som låg på ägg..Hon gjorde dvs inge vidare jobb eftersom hon låg med en annan höna i samma bås.
 
Och så duktiga Huskie på tåget!
 
Bye bye

RSS 2.0