Wheeeeey

Ingen seger känns så underbar som en seger mot Leksand! :D Matchen slutade 6-1, helt överlägsna var vi!

Nu är de bara kolla på reprisen på Viasat Hockey ;)

Daladerby!

Nu ska vi strax iväg till hallen och till kvällens match mellan Mora- Leksand!

Vi hoppas ju såklart på 3 poäng till och att vi får vinna över asen ;) haha!


Full rulle

Hej på er!

Här är de full rulle förstår ni, har inte haft tid att uppdatera tidigare! Hann endast kolla lite på internet imorse innan vi stack iväg och handlade mat, hö och spån.  De små lurviga matvraken äter ju massor!

Så nu har jag precis gjort rent till både marsvinen och kaninen. Marsvinens bur är så enkel att göra ren eftersom de går på fleece. Bara skaka av den i deras bur och sedan soppa upp allt och slänga ner i en soppåse :) Piece of cake!

Nu blir det väl att snart fixa mat! Tiden går ju så fort!


Winniepigs Liva

3 poäng till!

Ohyeah! Mora är verkligen på hugget nu! Ikväll spelade vi borta mot Sundsvall och vi vann med 1-3! :) Så det innebär 3 poäng till oss och nu så ligger vi 6:a i tabellen, bara 2 poäng efter Almtuna..

På Måndag möter vi Leksand hemma och vi hoppas såklart på en solklar seger i daladerbyt! :)

God mat

Jag överraskar migsjälv ibland med matlagningen.. Även fast det kanske är något som faktiskt är ganska enkelt så kan det ändå vara lite trixigt att få det bra första gången man gör det!

Idag åt vi potatis, egengjorda pannbiffar och brunsås såklart :) Visste inte riktigt vad jag skulle ha i pannbiffarna så de skulle hålla ihop men det gick bra ändå :)
Ibland blir man lite stolt över sig själv! Hihi


Nam nam nam

Fin kväll!

Man kan ju inte säga annat än att det är en riktigt fin kvällshimmel :)


3 poäng + playoff plats!

Hej!

Vilken dag säger jag bara! Började ju med mötet imorse, förvandlades till en ispinne påvägen hem, satt vid datorn en liten stund innan jag la mig i sängen och försökte sno lite värme ifrån Baby.. Sen somnade jag och sov som en stock!

Nu ikväll var vi iväg på hockey, var lite osäkra på om vi skulle gå med tanke på att Baby går på penicillin.. Men de slutade ju med att vi gick dit ändå, tänkte att vi kunde åka hem om det var så att han inte mådde bra eller om de gick dåligt i matchen!
Kan säga att vi var inte först ut ur hallen.. Många hade redan åkt när vi kom ut till vår väldigt kalla bil! *brr* Matchen slutade för övrigt 7-3 till Mora :) Så nu har vi gått upp på playoff plats i serien! *tummen upp*



Bild från förra året, och måste påpeka att det är jag som har handen i fickan på jackan, därför det ser lite skumt ut på min vänstra sida :)

Brr

Usch, jag känner mig som en vandrande istapp! Var iväg på möte 8.15 och eftersom busstrafiken är så otroligt sugig i denna stad så fick jag lov att gå hem från stan!
Det är typ -22 grader ute.. Iofs känns det som typ -40 men de är väl bara för att solen lyser.. Blir ju alltid lite kallare då!

Och jag kan faktiskt upplysa er om att jag hade tänkt att uppdatera bloggen igår, men blev aldrig så eftersom jag låg magsjuk! Ingen rolig upplevelse kan jag tala om.. Usch! Känner fortfarande suget i magen, känns typ som att man inte ätit på flera dagar samtidigt som man mår smått illa! Inte direkt så man har lust att äta något då men försöker äta något iaf!
Får iaf i mig fil med typ hundra miljarder bakterier i så magen ska må bra igen!
Så ja, vi har sjukstuga här! Någon som vill va lite sjuk så är det bara komma hit typ.. Baby ligger sjuk i lunginflammation så jag har passat upp på honom 24/7 hela helgen och denna vecka.. Har blivit väldigt hackig sömn men vad gör man inte för dem man älskar! :)


Intresseklubben antecknar nu!

Vet ni? Jag ska berätta världens mest intressanta grej!

Min första visdomstand har börjat visa sig! Fattar ni? Visdomstand! Jag trodde jag skulle slippa få de där jäkla tänderna men nej nej.. Klart jag ska få dem också!
Inget slipper man undan!
*suck*

Fast gör inte speciellt ont, bara ömmar lite om man är där och pillar lite med tungan (som jag gör typ hela tiden! Jag veeeet, fyy mig!)

Jag ville bara informera er om detta :)
Tjingeling!

Huskie leker

Huskie hittade en champagnekort på vår uteplats som han tyckte var väldigt skojsig!

Ibland funderar man på om han är en korsning mellan hund och katt..!


Promenad

Var ute på en promenad med Huskie förut... De första 5 minutrarna var det han som var ute och gick med mig! Sen efter lite tillrättavisningar så var det jag som var ute med honom!
Det krävdes mycket energi ifrån mig att få honom att inte dra, men han var jätteduktig ett bra tag! Stannade jag så ställde han sig strax bakom mig varje gång jag gjorde så :)

Målet är att få honom att sluta dra öht, tar sin tid eftersom han aldrig fick lära sig det som valp vilket är synd för jag tror han skulle vara otroligt duktig om han hade fått lära sig från början. Men men, sånt man får räkna med ibland när man har en omplaceringshund :)


Matvraken

2/3 marsvin hade rymt ur sin bur... (fråga mig inte hur de gör för de undrar jag med!)

Tilda hittade jag sittandes brevid höpåsen..

Liva satt i påsen..! Hon tyckte väl att hon hade kommit till paradiset eller nått..?!


Disken..

Jag och Baby har kommit överrens om att vi ska diska varannan dag, just för att vi är experter på att samla disk ibland!
Igår var det Babys dag, men ingen hade diskat på några dagar så det var en del disk och han hade egentligen ingen lust så han försöker till en början få mig att diska, vilket jag inte går med på ;)

På kvällen så satt jag och spelade Colin MacRae rally på mitt ps2 och så var det ett rally med en  bil som jag bara inte klarade och jag blev snorförbannad på bilen.

J - Här kör åt mig, det går ju inte!
*Han kör en bana och vinner med typ en halv minut!*
J - Om du kör hela rallyt och vinner åt mig så kan jag göra något för dig!
K - Ja, om du tar disken!
J - *Suck* Jaja..
*Han kör hela rallyt och vinner..

Så ja, då kan ni ju förstå vad jag har fått göra idag!


Nästan vår!

Hej!

Alltså, förstår ni mig när jag säger att det nästan är vår ute! Vi har liksom 1,3 PLUSGRADER ute! Vid den här tiden förra året så var det väl runt -20 grader.. Och nu har vi plusgrader, det känns helt skumt!

Därför måste jag gå ut och ruska av våra buskar ute på uteplatsen.. Annars kommer de ligga längsmed marken i sommar.. Inte bra!
Huskie kan knappt ens vara ute på uteplatsen, han drunknar i snön :P Hahah! Och han är ändå en medelstor hund liksom! Han får hoppa antiloophopp därute annars kommer han inte fram!

Nu ska jag nog försöka fortsätta städa lite, har diskat massor och väntade bara på att mina fingrar skulle få sin normala form och sluta se ut som russin innan jag tänkte fortsätta med städningen!

Har ni tur så skriver jag senare igen ;)


Why..

Varför jag inte bloggar så ofta:

- Jag loggar in på bloggen
- Klickar på "skriv inlägg"
- Tänker en stund
- Suckar och tänker "gör de sen"
- Loggar ut

Ja.. Där har ni förklaringen.. Och gör man så några gånger så är man uppe i så ofta som jag uppdaterar min blogg :P

Jag tänker att jag ska bättra mig men jo tjena.. Om 100 år kanske!


Choklad VS Sex

Choklad VS Sex!

1. Du kan alltid skaffa choklad.

2. Orden "om du älskar mig sväljer du" har en äkta mening med choklad.

3. Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjuk.

4. Du kan utan risk nyttja choklad medan du kör bil.

5. Du kan få choklad att räcka så länge du vill.

6. Du kan äta choklad även tillsammans med din mor.

7. Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna".

8. Två personer av samma kön kan äta choklad utan att få negativa kommentarer.

9. Ordet förhållande skrämmer inte iväg choklad.

10. Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnärma dina arbetskamrater.

11. Du kan fråga en främling efter choklad utan att få en örfil.

12. Man får inte hår i munnen när man äter choklad.

13. Med choklad behöver man inte fejka.

14. Choklad gör dig inte gravid.

15. Du kan äta choklad vilken tid som helst i månaden.

16. Bra choklad är lätt att hitta.

17. Du kan ha så många olika sorters choklad du klarar av.

18. Du kan aldrig bli för ung eller för gammal för choklad.

19. När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.

20. Med choklad spelar det ingen roll, det är alltid gott.


Sjukis..

Hoppas ni alla har haft ett riktigt roligt nyårsfirande :) Jag hade trevligt iaf, även fast jag var sjuk!

Blev sjuk någon dag innan nyåret, fick en riktigt irriterande förkylning.. Verkligen passande! Så när nyåret kom var jag snorig, fast det hindrade inte våra gäster från att komma :)
Vi var 5 st som åt middag här hemma hos oss. Sen satt vi och sjöng singstar och spelade gitarr och hade allsång typ! Sen vid 12 slaget så drog vi ut och smällde av några smällare och såklart så fick man ju dricka lite skumpa och pussas ;) *hihi*

Vid 1 tiden på natten började jag må sämre och sämre, fick frossa och jätteont i huvudet. Visade sig att jag hade typ 38.5 graders feber...
Som mest tror jag att jag hade runt 39 graders feber och jag hade tokfrossa hela natten. Låg med fleecefilten under täcket och ändå frös jag som en tok! Ingen kul natt!

Igår var jag feberfri tills kvällen då det kom igen och det kändes som att mitt huvud höll på att sprängas såfort jag antingen hostade, reste mig, snöt mig, snörvlade osv.. Så det slutade med att Baby var så snäll som åkte iväg till macken vid halv tio på kvällen och köpte nässpray och så tog jag en alvedon. Men usch, har aldrig haft så ont i huvudet som det gjorde igår, och då har jag ändå haft migrän massor av gånger!

Nu har iaf febern hållit sig borta och det är jag glad för! Men min hörsel och mitt smaksinne är helt rubbat!

Här får ni en härlig vinterbild som min Baby tagit något år på lilla Haskiplaski (Huskie alltså) :)


Och vill bara säga att jag har den underbaraste pojkvännen i hela världen :) Älskar honom så otroligt mycket! <3
Puss på dig ;)

RSS 2.0