En helg i Sthlm

Hej!
 
Jag har inte hunnit uppdatera under några dagar! Det har varit fullt ös hela dagarna hela helgen.. I Torsdags hann jag inte ens med att träna liksom!
 
I Torsdags vakna jag, städade, åkte ner på tältet och stod där i 2 timmar, åkte till Noret och handlade hö till marsvinen, hem och laga mat, äta, ner på hallen och stå i souvenirshoppen eftersom det var hemmamatch, hem o packa och sen sova.
 
Fredags åkte jag med tåget 8:30 till Stockholm och när jag kom fram så hämtade mamma upp mig och vi åkte och handlade mat, åkte förbi kungens kurva och gick in på Skopunken och HM, sen systembolaget, hem och äta sen stallet eftersom mamma skulle rida för en instruktör 18:30 tror jag de var. Middag åt vi väl vid 22 tiden på kvällen sen :P Haha!
 
Lördags åkte vi till Skärholmen och kikade lite på Cubus, Ur & Penn, HM och Deichmann innan vi blev för hungriga och åkte och käkade mat. Drog förbi Hornbach och Plantagen innan vi åkte till stallet och fixade. Sen var det hem och äta och försöka ta det lite lugnt innan man somnade.
 
Söndags tog vi det lugnt i väntan på att mitt tåg skulle gå. Hade bokat biljett till tåget som gick 13:45 :) Lagade mat när man kom hem, tog det lite lugnt, kollade på en film och myste bara!
 
Och sen är grejen det att i Fredags morse så vaknade jag och kände mig slemmig i halsen och bröstet.. Har hostat halvt ihjäl mig under helgen och igår vaknade jag och var dyngförkyld! Snoret rinnet, jag nyser och hostar konstant, vilket innebär att jag inte tränar... Har inte tränat på snart 1 vecka och jag börjar oroa mig att jag kommer få det väldigt jobbigt när jag kommer igång igen!
 
MEN jag har faktiskt gått ner iaf!
Eftersom jag inte skrev någon viktuppdatering i Söndags kan jag göra det nu så ni vet!
 
Denna vecka (som i förra veckan):
-1,5 kg
Totalt:
-4,5 kg
 
Denna signerade tröja fick jag av Linda som tack för hjälpen! :)

RSS 2.0