Måndag!

Det är en väldigt dålig uppdatering på mig hela tiden, men de är smällar man får ta ibland :) Jag uppdaterar ju ibland så det är ju alltid något!

Idag har man lyckats avverka möten och så har jag tittat på när Baby blivit totalförbannad på datorerna typ 100 gånger, minst!
Han var tvungen att ominstallera sin trackerdator, vilket resulterade i att den inte hittade drivrutinerna till grafikkortet, vilket gjorde att han inte fick igång sitt trackerprogram. Efter mycket flyttningar av olika saker mellan hans trackerdator och min hårddisk så fick han slutligen igång min hårddisk med några saker från hans hårddisk.
Min dator är ju som den är, den lever sitt eget liv.. Så efter några timmar lyckades han faktiskt med att få igång drivrutinerna till grafikkortet och allt! Men kan säga att uttryck som "Jag slår snart in en jävla slägga i datorhelvetet" förekom några gånger..
Jag fick hålla mig för skratt ett ex antal gånger ja..!

Iaf, har hunnit sitta ute ett tag i solen och fått liite färg iaf :) Man får så otroligt fina ränder när man sitter med linne o grejer på sig :P Väldigt Ohlala-igt..



Ute i solen! Jaa, jag är svettig! Det var sjukt varmt!

De mörka molnen!

Tidigare idag så var det väldigt mörkt på himlen, dvs VÄLDIGT mörkt! Syns inte på videon hur mörkt det var från början, men de var mörkt! :P

De mörka molnen lyckades producera fram några blixtar, en som vi såg och ett härligt muller! Man kan inte annat än att njuta när man hör de mysiga mullret! :)

Fick tyvärr inte med någon blixt eller muller på videon, men molnen är rätt så maffiga! :)





Slänger upp en blixtvideo som Baby gjort senare :) Den är inte från idag utan från 2008, men den är så bra och blixtarna är verkligen maffiga!
Så håll utkik ;)

Små söta!

Jag lägger pussel på internet nästan varje dag eftersom det är ett nytt motiv varje dag och nörd som jag är så måste jag ju lägga de!
Idag var det ett så gulligt motiv på marsvin! De är ju så söta de små liven! :)


Vad seg man är..

Hej!

Nu var det några dagar sedan som jag uppdaterade här! Jag har faktiskt inte orkat blogga, har hänt lite saker.. Inga märkvärdiga saker men ändå sånt som jag inte orkar blogga om!

Orkar faktiskt inte med en större uppdatering just nu, utan tar det imorgon tror jag! Ska försöka ta några kort imorgon, känner att det är lite väl kortlöst här nu.. Men som sagt, imorgon :)

Ha en fortsatt trevlig Fredagskväll!

Puss och kram!

Godnatt!

Nu tänkte jag, efter en lång dag, gå och lägga mig i sängen och sova en sväng! Ska upp klockan 6 imorgon så borde nog lägga mig nu om jag ska orka upp och jobba en hel dag..

Hann med att sprigna av marsvinen (de sprang runt som galningar i köket idag igen:P), dammsuga och skura köket och tvätta också! Sen så lyckades jag o Baby med att baka en tårta! Vi gjorde ingen tårta när jag fyllde år, sen tänkte vi göra de ist när hans föräldrar var här men blev ju inget då heller.. Så idag kom vi på att vi kunde göra de när vi såg att de hade vindruvor för 10 kr på ica :)
Den blev supersmarrig (som vanligt ;))! Hoppas ni är riktigt avundsjuka nu! *Moahah*

(Vi "firade" att Baby "snart" fyller år och att jag skaffat sommarjobb)


En annan som var väldigt sugen på att smaka.. Jag förstår honom! Haha!

Måndag igen!

Hej!

Idag är det ännu en måndag och jag är för en gångs skull ledig :) Fick ju ledigt igår också och skönt var det! Kände att jag verkligen kunde sova ut och bara ta det lugnt. Ingen stress om att man skulle behöva gå upp tidigt idag och jobba..

Funderar på om man skulle ta denna dagen till att städa massor.. Tvätta behövs nog göras nu och dammsuga och allt sånt :) Kanske släppa ut de små en vända i köket så de får springa av sig lite! Gracie var verkligen på springhumör igår, hon kuta runt i hela köket.. Hon smet till och med ut i hallen, men putta tillbaka henne till köket där de andra två var :)
Den nya har jag bestämt ska heta Tilda, tycker jag är ett jättefint namn och det passar henne också! Toffsen ska också få ett finare namn men just nu är det lite ovisst om vad hon ska heta :)

Uppdaterar senare igen, ska nog ta ett ryck och städa nu!


Baby baby baby

Nu ska jag faktiskt ägna ett helt inlägg till min Baby sedan länge :)

Vet inte riktigt vart jag ska börja eller hur jag ska förklara, men du vet att du är den som betyder mest för mig! Har aldrig kunnat känna mig så trygg med någon annan innan som jag gör med dig! Ett tecken på att jag är trygg med dig är när jag ska sova.. Innan har jag aldrig kunnat somna först om jag legat i samma rum som någon, jag vet inte varför men har jättesvårt att sova i samma rum som någon annan.. Men med dig kan jag somna på 2 sek. Det bästa som finns är att få somna i din famn med dina armar runt mig. Älskar att ligga nära dig (även fast jag kan kasta bort dig någon gång om natten när det blir jättevarmt..)

Det känns helt sjukt att det faktiskt var 1 år och 3 månader sedan som vi blev tillsammans! Tiden går så fort och jag ångrar inte en sekund att jag drog med mig Maria hit upp till dig den där kalla vinterdagen för att få träffa dig! Man var så nervös när man satt på tåget och de ropade ut att Mora var nästa station, mitt hjärta slog i 180.. minst! Du märkte nog att jag var lite blyg då men det hade jag förvarnat dig om men tyckte ändå att det blev en väldigt lyckad helg ;)
Och tänk, vi har setts varenda helg efter det tills dess att vi flyttade ihop :) Tiden då gick så fort, men ändå gick den så långsamt! Alla veckodagar fram till helgen gick så sakta framåt medan helgerna bara flög förbi.. Jag älskade varje sekund jag fick tillbringa med dig och det gör jag fortfarande!

Jag älskar dig och jag är så lycklig att jag fick bli din flickvän, att jag var den som du ville dela ditt liv med. <3


Två sånger!

Jag o Baby kan va rätt så flummiga när man ligger och ska försöka sova ibland.. För några kvällar sen så började han sjunga och sångerna slutade såhär:

Sång 1:

Imse vimse Huskie, åker ner på Åmåsäng.
Ner faller pizzor, Huskie äter upp.
Upp kommer bilen, Huskie hoppar in.
Imse vimse Huskie, åker hem igen!


Sång 2:

Imse vimse Dylan, kissar överallt.
Upp flyger matte, torkar bort allt kiss.
Ner kommer Warga, släpper av en fjärt.
Imse vimse Dylan, kissar lite till!

Det kommer..

Det kommer en uppdatering om en stund.. Kollar just nu på hockeyn så man måste ju hålla koll på om Sverige kommer vinna den här matchen eller inte!


Små lurviga grisar!

Nuuu har jag suttit ner med 3 små grisar som inte alls ville sitta still o leka fotomodeller.. Alla sprang åt olika håll hela tiden, men tror jag lyckades med något kort iaf :)

- Toffsen: Jag vänder min snygga sida till!
- Gracie: Om jag pressar mig neråt så kanske jag inte syns..
- Den nya: Va gör vi?



- Den nya: Gracie? Vart tog du vägen?


Under några få sek lyckades de sitta still!


Är vi inte klara snart?


De små busfröna :)

Vilken vecka!

Hej!

Har varit lite snål uppdatering från mig den här helgen! Har ju inte riktigt haft tid.. Igår så jobbade jag 15.30-21.30 och på dagen där så hade jag så mycket annat för mig så hade inte tid då.. Och idag har jag jobbat 7-16 och när jag kom hem var jag så slut så jag orkade inte hålla mig vaken! Hade en person som kom hem vid 2 tiden inatt som väckte mig ;) Och efter det sov jag oroligt, vet inte riktigt varför, men men! Så det var lite kämpigt att komma upp när klockan ringde klockan 6 imorse :P

Skulle egentligen jobbat imorgon, men blev ändrade planer, så jag är ledig nu tills på Tisdag :) Då börjar jag jobba igen och det ska bli ruskigt skönt att få slappna av lite nu i 2 dagar!

Uppdaterar mer senare.. Har lovat en viss person bilder på små lurviga grisar, så tänkte gå och se om man kan få något kort ;)

Pussipuss

Idag idag idag!

Hej!

Idag är jag ledig och det är huuuuuur skönt som helst! Dock ska jag på ett möte ikväll men det är ju inget jobb så det blir lugnt :)
Ska nog försöka hinna med att antingen byta vatten i akvariet eller så ska jag försöka hinna städa sen efter mötet! De beror på om det blir åska senare eller inte.. För blir det de så kommer jag inte pyssla i akvariet iaf :P

Förutom alla miljoners med platy-yngel så har jag fått en ny invånare i mitt akvarie :) Han heter Ingvar (min farmor som kom på det namnet..) och han är en Blå/Röd/Svart Crowntail hane ;) (kampfisk alltså, för de som inte vet vad en crowntail är ;))
Jag kan försöka ta en bild på honom sen så får ni se, han är hur fin som helst! :)

Nu ska jag fixa iordning mig lite mer :) Uppdaterar säkert mer senare ikväll när jag är hemma igen!
Puss o kram!


Herregud!

Hej!

Alltså, detta var något som jag reagerade på, jag som är helt kär i de små lurviga liven! Bolibompa hade en liten del i sitt program eller vad man nu säger, där en ung tjej kom in med två stycken jättelånghåriga lunkaryor! Vad tror ni de gör i programmet?
- De ställer upp med bröllop för marsvinen, som för övrigt var två killar!
Och så häller de ris i deras päls? Fint o reda ut det sedan.. Man får väl ändå tänka lite på vad man gör.. Inte skulle de väl vara så kul om man hällde ris i ett stort jäkla afro! Kul o få ut de riskornen därifrån sen..

De sänder ju ut helt fel budskap till andra småungar som kanske vill ha marsvin, ett marsvin är ett djur, ingen människa!
Ett marsvin gosar man med och tar hand om, man behandlar det inte som en liten barbiedocka heller..

Suck..

(Länk: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=99314&a=1999375#picker1)


Sorry!

Dålig uppdatering idag men har jobbat hela dagen lång och jag sov bara 3 timmar natten till idag.. Så jag var riktigt trött när jag kom hem!

Men en positiv sak med idag är iaf att jag fixat sommarjobb nu! :) Ska på informationsmöte på Onsdag om det så det blir nog bra! :)

Nu blir det sova, det blir en låååång vecka för mig! Min enda lediga dag är på Torsdag, annars jobbar jag hela veckan och hela helgen.. Pust, men det ska gå bra det! :)

Natti natti!

Nu känner jag mig nästan gammal..

Hej!

Har inte alls haft tid till att uppdatera idag, jag har haft fullt upp typ :) Jag klarar inte riktigt av att sitta still längre, förut kunde man sitta vid datorn hur länge som helst, men jag klarar inte det längre! Jag måste pyssla med något hela tiden! 

Så idag, efter att vi hade handlat så fick jag något ryck och rensade ut halva kylskåpet på saker som hade utgånget datum osv, sånt som inte behövde stå kvar och ta plats! När jag var klar i kylskåpet så blev det skafferiet som fick sig en utrensning, halva skafferiet försvann kan jag säga! Det blev väldigt tomt när jag var klar, hehe!

Satte mig vid datorn i typ 10 min sen blev jag uttråkad och började städa lite till i köket, diskade lite, torkade runt och hade mig.. Sen satte jag igång med maten, som nu står i ugnen!
Sen hann jag städa lite inne hos djuren också, det blir ju lätt en del hö och spån på golvet när de ska hålla på att sprätta runt en massa :) Så jag städade där inne innan jag nu satte mig här!

Sen när jag ätit så funderar jag på om jag ska gå runt med dammsugarn några varv runt lägenheten!

Jag känner mig nästan lite gammal när jag ställer mig och städar ur skafferiet och kylskåpet o fixar och donar :) Hehe!

Nu blir det mat!

Shit!

Asså, det är verkligen varmt idag! har suttit ute enda sen jag skrev sista inlägget och jag håller nästan på att smälta bort! Men som sagt, det är riktigt skönt att det är varmt och skönt ute nu, att det inte längre är mellan 25-30 minusgrader :P

Har passat på att planterat ut mina vinrankor och planterat persilja och några blommor i rabatten :) Kommer nog bli jättefint och jättebra när de växer upp :)

Varmt!

Är jättevarmt och skönt idag, ska nog gå ut och sätta mig ett tag.. Ska se om man kan få liite färg åtminstone! :)
Det enda som är liite jobbigt är att det är så fuktigt i luften, så det blir riktigt kvavt när det inte blåser lite! Men men, man ska inte klaga på värmen! Är nästan 23 grader i skuggan :)

Vilken bok!

Hej!

Läste för ett tag sen på Annas blogg om en bok som hon hade läst.. "14 år till salu" - En skakande svensk historia!
Är helt såld på böcker som handlar om sånt som hänt i verkliga livet.. Så hemskt att läsa men ändå är de så bra! Så jag var helt enkelt tvungen att leta upp boken på tradera och fick hem den för 50:- :)
Jag kan säga att jag började på boken idag, och läste klart den nu! Jag kunde inte släppa den, så bra var den! Den ligger på 263 sidor..
Under vissa delar av boken mådde jag dåligt, under några få delar var jag nästan nära på att börja gråta! Den berör en verkligen och jag lider verkligen med henne för vad hon har fått stå ut med i livet!
En hemsk, men sann berättelse om en ung tjej!

Detta står på bokens baksida:

"Det här är 14-åriga Tessans egen historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon.
I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.

Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.

När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen.
Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne.
När hon flyttar för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?"



Mitt stackars finger!

Detta är helt sjukt ointressant för er, men asså.. Kolla mitt finger! Det kanske inte ser så svullet ut för er, vet inte.. Men de är fan svullet och det gör ont! Känns som att fingret är fyllt med någon vätska eller nått.. Skitskumt känns det!


Idag!

God kväll!

Idag har jag varit duktig på jobbet! Med tanke på att jag går introduktion så går jag med min handledare som visar mig allt, vilket jag ska göra i 1 månad till, men idag var vi kort om folk på förmiddagen, så de släppte mig på egen hand!
Men det var inga problem, jag gjorde så bra ifrån mig så de blev riktigt glada :) Känner att jag klarar mig mer och mer själv nu på jobbet så det ska nog gå hur bra som helst i sommar tror jag! Ska prata med min chef snart angående sommaren så man får jobba! Men de ska nog inte vara några problem :)

Imorgon är man ledig och det är skönt det! Även fast man har varit ledig i 3 dagar nu så är det skönt med en riktig vilodag men tanke på att det inte blev så mycket vila i helgen!
Andra är lediga på Torsdag, jag är ledig imorgon Tisdag.. :P

Har suttit halva kvällen och funderat på vad sjutton jag gjort med mitt finger, för det stamar och är svullet.. Hmm! Kan typ inte räta ut fingret helt och hållet, de gör ont då..! Aja, det är alltid något skumt med mig! :P That is jag in a nötskal!

Imorgon lovar jag att ta lite bilder och så, måste slänga upp en bild på min parfym jag fick, den flaskan var så jäkla cool! :)
För idag orkar jag inte, är så himla trött!

What a weekend!

Hej!

Ursäkta för den usla uppdateringen i helgen, men har umgåtts med Baby och svärföräldrarna :) Vi har fått upp massa bra saker, bla ett köksbord ink 4 stolar (våra stolar var fallfärdiga typ..), soffa, litet bord, en hallbyrå (som för övrigt står i gästrummet) och mattor!
Det var väldigt stökigt till en början innan man fick iordning allting, men det blev hur najs som helst!

I Torsdags hade vi en liten jul/födelsedag, jag fick parfym (som luktade jättegott!) och en receptbok (ja, jag är helt såld på mat nuför tiden).. Så fick vi tillsammans en mixermaskin som man kan göra juice, smoothies osv i, två frågespel, en bra o ha låda som de ligger massa saker som man verkligen behöver :) Och Baby fick en väderstation i födelsedagspresent, så han är överlycklig, sitter och pillar med den hela tiden för att ställa in och kolla o hålla på :)
Jaja, huvudsaken är att han är glad och lycklig! ;)

Uppdaterar mer imorgon om allt! Ska lägga mig och sova nu, är en tidig jobbdag imorgon!
Natti natti!
Puss

Wiho!

Hej! :)

Idag fick jag faktiskt sluta tidigare på jobbet! Slutade vid lunch vid halv 12, var hur skönt som helst! Anledningen till att jag slutade tidigare var för att Babys föräldrar (AKA mina svärisar;) ) är påväg hit till oss :) De är nog snart här, och det kommer bli jättetrevligt! :)
Har faktiskt bara träffat dem typ 3 gånger så detta blir väl fjärde gången jag träffar dem nu!

Hinner inte uppdatera mer nu, men hinner kanske med något senare eller imorgon :)

Sent!

Nu kommer en liiten liten uppdatering innan jag ska slänga mig i sängen och sova en sväng innan man ska upp och jobba!

En sak är iaf fixad nu och I'm Happy! Detta har jag längtat efter länge så jag är superglad! :) Can't tell you what it is, you will see later!

Jag vet inte riktigt vad det är med mig och vad som har varit med mig de senaste dagarna.. Har haft så ont i huvudet och haft yrsel till och från.. Mådde hur illa som helst imorse också... Usch!
Men men, sånt som är ibland, hoppas på att det går över snart bara! Inte kul att gå runt med så ont i huvudet som jag haft de senaste dagarna!

Och jag blev så överlycklig häromdagen när vi var på Dollar Store och handlade lite! Hittade TreSemme hårschampo som alla säger är så bra.. Fick det hälften så billigt som om jag hade handlat de någon annanstans :) Så me happy for that! Mitt hår behöver verkligen ett bra hårschampo nu för det är verkligen slitet! Ska klippa mig nu i helgen också, så det blir ännu bättre :) Kan behöva korta ner det lite nu, för nu börjar det verkligen bli föör långt!

Men men, nu rinner klockan iväg och det är verkligen dags för att sova! Ska upp vid halv 7 tror jag! Börjar halv 8 så ska väl försöka komma upp i tid så man kommer iväg i tid :) Har en tendens att komma dit precis innan jag börjar.. hehe!

Natti natti och ha det så bra!

Ingen lust.

Just nu har jag ingen lust eller ork till att uppdatera bloggen, ni får ha förståelse för det..

Uppdaterar när jag får tillbaka min lust och ork!

Designen!

Nu kommer jag sitta och pilla med designen så om ni tycker att det ser skumt ut så är det nog bara för att det är jag som håller på att pilla med koderna!

Ge gärna feedback om det är något som ser konstigt ut!

Regniga Lördag!

Hej!

Idag är det en riktigt tråkig dag! Det är mulet, det regnar till och från och jag har absolut ingenting att göra! Vi städade ju gärnet här i förrgår så städa kan man ju inte göra för det finns ju inget kvar att städa! Diskade gjorde jag det första jag gjorde när jag gick upp i morse så sånt finns det ju inte heller kvar..!

Blev lite småsugen på att koda, men vet inte riktigt vad jag ska göra då.. Vill ju egentligen göra en hemsida om marsvinen, men kan inte riktigt alla koder och sånt.. Och dessutom så kan jag bara HTML koder och det blir ju inte lika fina hemsidor på de.. Man kan ju inte riktigt göra lika fina och funktionsdugliga hemsidor som om man gör de i PHP eller va de är som Baby kodar i :)
Han försökte lära mig en gång men jag fattade nada! Men men..

Fick något sug till att leka i något bildbehandlingsprogram med men vet inte vad jag ska leka med då! Vill ju iofs göra en ny design på bloggen men vet inte vad jag ska ha för header heller.. Har ingen bra headerbild tyvärr.. Får kolla om Baby kanske har någon bild som jag kan ta sålänge tills jag fixar en ny bra bild som jag kan använda :P Han har ju massor med bilder så något borde man kunna hitta! :)

Kommer det en ny design så vet ni att då har jag hittat något att pyssla med! Eller om ni går in och ser att det ser skumt ut, ja då förstår ni nog att det är jag som pysslar med designen :P

Vi hörs väl lite senare! :) Ska se om det finns något skoj att hitta på!
Puss


(gammal bild)

RSS 2.0