Rosa muffins!

Fick ett sånt sug till att baka, tänkte först på kladdkaka.. Men tänkte, nej, det är för jobbigt, tar för lång tid och man kan inte använda karamellfärg.. Så det blev vaniljmuffins ist!

Just nu står de i ugnen, men innan de åkte in såg de ut såhär!


Smarrigt va ;)

I Love You!

Ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig, går inte förklara hur mycket jag älskar dig!
Året som jag har spenderat med dig har varit det underbaraste i mitt liv, jag släpper dig aldrig älskling! Du är det absolut finaste och bästa som hänt mig, utan dig skulle jag inte kunna leva!

Jag älskar dig Baby, med hela mitt hjärta!


Usch och blä.

Fyfan vad jag hatar att må såhär dåligt! Har legat helt död hela dagen lång, hela morgonen spenderade jag på toan :( Jag hatar det!
Känner mig lite lite bättre nu, magen har lugnat ner sig, men är helt slut i kroppen och i huvudet..

Igår spenderade jag och Baby med att äta god mat och gå på kvällsbio då vi såg Snabba Cash.. Var faktiskt en rätt så bra film faktiskt! :) Vi skulle alltså "efterfira" vår 1års dag!
Otroligt nog så lyckades vi frosta av vår frys igår också.. Vi var typ tvungna att göra de, vi har och storhandlade igår eftermiddag.. Kom hem med 6 kassar med mat, 1 påse från Dollar store med typ godsaker och kroppsskrubbningar och sånt skoj och 1 påse från djurmagazinet med fiskar och fiskmat! Köpte praktbotier, platys och malmat :) Kan försöka ta bilder imorgon om jag orkar! 
Iaf, vi hade inte plats i frysen för all mat som vi hade köpt, så vi fick slänga massa gammalt som man ändå inte tänkte äta och ta bort en jäkla massa is.. Det blev så rymligt och bra så :)

Har fått tag på en tröja och ett par byxor också :) Kan försöka visa på bild imorgon, men vet inte om jag vågar visa mig på bild just nu... Ser ut som ett vandrande lik typ..

Ska nog försöka vila igen, är helt slut!
Uppdaterar något imorgon!
Puss

Skoj!

Usch vad skoj, fick in iPoden i datorn och hittade massa skojsiga låtar! Var jättelängesen som jag var inne och lyssnade på den så man hittade massa gamla låtar som man glömt bort att man lyssnat på :)

Man får nästan lite nostalgi!


Måste fixa..

Jag tror jag måste klippa min lugg, om jag nu ska ha min lugg kvar.. Jag vet inte riktigt om jag ska ha de eller inte..

Just nu ser mitt hår ut såhär typ. Med luggen och de..

 

Måste rådfråga er som läser.. Vad tycker ni? Ska jag ha lugg, eller ska jag inte ha lugg?

eller


Kan innehålla spår..

Idag när jag och Andrés var inne i affären brevid vårat jobb så stod vi och kollade på massa kakor som de har.. Hittade en sjuk sak..

Det brukar liksom stå om det kan innehålla spår av nötter eller dylikt.. Men vitaminer och mineraler?

Farligt ;)


Städa!

Försov mig idag :( Buhu! Så idag kom jag aldrig iväg till jobbet, tråkigt nog.. Ist var jag iväg till arbetsförmedlingen och fixade inför möte och sen när jag väl kom hem så har jag bla flummat med Anna i telen.. Sen har jag lekt hemmafru och städat och fixat :)

Har lyckats tvätta 3 maskiner, diskat en jäkla massa disk, dammsugit nästintill hela lägenheten, bytt på kattlådan.. Återstår: Göra rent till Niinis, Gracie och Toffsen :) Duscha måste jag göra idag också!

Snart är tvätten klar så då ska jag gå och hänga upp den :)

Puss

Trött..

Usch vad man är trött idag! Men ska ändå försöka hålla mig vaken en stund till :) Har lite att göra på datorn så måste hålla mig vaken..
Somnade intill Baby förut när han hade kommit hem, jättemysigt.. Och jätteskönt!

Annars har man bara jobbat idag, har varit en halvslapp dag.. men känner att jag fick lite gjort iaf..

Blir bara en kortis uppdatering, vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu heller.. Är lite för slow i huvudet för att fatta något just nu!

Får se om de kommer en uppdatering sen :)
Puss

God Morgon!

God Morgon alla sjusovare ;)

Idag var man uppe tidigt, klockan var inställd på 05.30! Gick och la mig vid 2 tiden inatt, så man är ju skapligt trött idag! Inte gör de saken bättre att termometern visar -27.4 grader ute när jag ska ut och gå 2 km till stan.. Brr! Kommer halvt frysa ihjäl.. Blir nog till att leta upp termobyxorna och sätta på sig dem så man inte fryser helt ihjäl om benen!

Om några min börjar Sverige spela i hockey.. Klockan 6 börjar matchen och jag ska gå vid 10 över så hinner inte se mycket av matchen! Ska se om jag lyckas väcka Baby som ville bli väckt.. Han är ju lite jobbig att väcka eftersom han kan prata i sömnen och säga att han vill sova ist! Jaja, jag får försöka!

Så jag önskar er en god morgon och en bra dag!
Puss

Puh!

Har inte haft tid att uppdatera min kära blogg idag, sorry för de! Har varit fullt upp enda sen man gick upp tills nu.. Vissa stunder har det nästan varit FÖR mycket, så det har varit kämpigt, men nu är det lugnt igen :)

Blir bara en kort uppdatering nu, tänkte gå och lägga mig.. Ska upp om 4 timmar och jobba, lagom skoj..

Ska uppdatera mer imorgon!
Puss

Äntligen!

Finally är jag klar med min design! Tog ju inte alls bara hela kvällen bara för att det skulle krångla hela tiden.. Suck! Men nu är de klart och jag är faktiskt nöjd, bilden jag har i headern är de faktiskt jag som tagit och jag är jättestolt för jag tycker den bilden är så fin :)

Är man envis så får man som man vill, och det är ju tydligt de, jag lyckades ju till slut ;) haha!

Nu ska jag äntligen lägga mitt efterlängtade pussel som jag tänkt lägga hela dagen men som jag inte har haft tid med.

Så bye bye!
Puss!

En till bild!

Fixade till en till bild på Gracie! Den var så mörk från början, så man såg knappt vad de var! Har gjort den lite ljusare, men vet inte om de blev tillräckligt! :)

Hon har en paprika precis ovanför sig, därav ställningen :)



Sötnosar!

Har tagit massor med kort på mina små bebisar :) Dem är så otroligt söta så man har lust att krama ihjäl dem ;) Eller not!

De två små busarna!

Lilla Gracie

Toffsen

Gracie vill väldigt gärna ha paprikan

Mums o slask, så gott de kan va me paprika!

Toffsen var tvungen att hälsa på Dylan

Och så en fin bild på Dylan som låg brevid och passade de små



Personliga massören?

Hej!

Igår blev de ingen uppdatering pga trötthet.. Igen! Somnade någon gång efter maten, vaknade när halva perioden av Sverige - Vitryssland hade gått, sen lyckades jag hålla mig vaken resten av kvällen. Satt och småsneglade på tvn samtidigt som jag satt här och pratade med folk på Msn, och gosade med Toffsen :) Mys! Sen strulade internet en del igårkväll också, men det löste sig tillslut!

Igår på jobbet blev jag tydligen deras personliga massör.. Tydligen blev de väldigt uppskattat att jag har lätt för att hitta knutar på ryggar.. Så nu finns det några stycken som är väldigt glada på jobbet :) Hehe!

Idag ska jag försöka komma iväg till djuraffären och handla hö! De små äter något kopiöst med hö just nu, så måste åka och handla mer.. Denna månaden har det gått åt 2 stora säckar med hö.. O nu måste vi köpa våran 3 påse... Iofs äter kaninen rätt så mycket hö också, men såhär mycket har det inte gått åt innan!
Men men, vad gör man inte för de små liven :)

OM jag lyckas så kanske jag kan försöka ta några nya fina bilder på grisarna, men de återstår att se om de vill va me på kort :) Hehe!

Återkommer senare!
Puss

Natt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, har varit så olidligt trött idag så det var sjukt! Lyckades tom försova mig lite imorse.. Jag går alltid upp vid 05.45.. Eller ja, första alarmet går då, o då brukar jag snooza till 05.55! Imorse vaknade jag till vid 06.30.. Jag brukar gå hemifrån vid 06.15, så jag var försenad..
Fick tag på chefen och han gick med på att komma och hämta mig vid halva vägen mot mig, så jag fick springa dit påen gång!
Vi kom ju iaf till jobbet till klockan 7 iaf, och det är då vi börjar! :)

Jag och Andrés har haft värsta brottningsmatchen på jobbet idag.. Vi hade varit ute i kylan, så kom vi in o frös.. När vi var klara så var vi båda anfådda och var helt svettiga.. O nej, inge sånt! Vi har en tendens att gå och putta på varandra hela tiden.. Och idag fick han in ett jäkla grepp om min arm, så jag stod nästan dubbelvikt och kunde inte räta upp mig, för då hade jag nog dragit axeln ur led.. (Ja, det var ett sjukt grepp han hade!)
Men jäklar vad kul vi har! :)

Annars idag har de inte hänt mycket alltså.. Sen jag kom hem har jag bara sovit, handlat, ätit och suttit här typ..

Puss!

God kväll!

Jag skäms! Jag skäms riktigt mycket för att jag inte uppdaterade igår! :P Men jag var så sjukt trött igår så jag orkade verkligen inte skriva något.. Men nu så :)

Har inte hänt så överdrivet mycket tror jag.. Jo, tror inte jag lyckades uppdatera om det.. Vi hade norrsken för någon dag sen :) Har aldrig sett ett norrsken i mitt liv, och har önskat hela vintern att det ska uppstå ett norrsken.. Och vi fick det, om än ett litet bara :)

(Det gröna är alltså norrskenet)

 

Annars har jag bara jobbat och stått i! Försökt få lite ordning här hemma på massa skit.. Städa o sånt måste man ju göra en hel del med alla djur!

Vet inte om jag skrivit det, men min pump till akvariet är trasig, står helt still.. Så mina stackars fiskar som är kvar simmar just nu i stillastående vatten.. Stackarna! Får se vad jag kan göra åt saken..

Jag markerade snön idag också med händer och fötter! Ser ut som att jag har värsta bebishänderna.. :P Iofs, har inte så stora händer, men de ser ju megasmå ut på bilden! Haha!

 

Nu ska jag vänta på att Baby ska komma hem från hockeyn som slutade med förlust..

Puss


Mat mat mat!

Usch vad jag är hungrig! Maten står i ugnen o jag hoppas att den snart är klar! Är så tokhungrig så jag snart äter upp soffan.. :)

Idag har annars varit en trevlig dag, har jobbat och haft mig.. Är svintrött nu bara för att man kom isäng så sent igår! Vi satte oss och kollade på en film vid typ 23 tiden någongång.. O efter filmen så kom jag ju på att jag måste ju duscha, så de var ju bara hoppa in i duschen vid 1 på natten.. Lyckat!?

Idag ska jag (försöka) lägga mig tidigare, är så trött så det är sjukt! Somnade till lite förut men är fortfarande så sjukt seg!
Men det återstår att se när man kommer i säng.. Jag har ju en förmåga att sitta uppe alldeles för länge när jag säger att jag ska lägga mig i tid ;)

Nu, blir de käk!

Puss o kram!


1 år dag!

Idag är det alla hjärtans dag, även min och Babys dag.. Idag har vi nämligen varit tillsammans i 1 år.. 12 månader.. 365 dagar..
Älskar min Baby mest av allt i hela världen, är så glad att jag hittade dig (det var ju iofs du som hitta mig men you get the point..)

Kommer fortfarande ihåg när du skrev till mig på Happypancake, en dejtingsida som man hade reggat sig på, på skoj.
Det var mycke skumt folk som skrev, men när du skrev till mig så blev jag glad. Du var fin, trevlig, rolig, hade djur och tyckte om att fota! O ju mer vi skrev med varandra, desto mer intresserad blev jag!
Till slut så träffades vi jue och nu står vi här idag efter 1 år tillsammans!

Idag ska vi först kolla på hockeymatchen mellan Växjö - Mora som sänds på Viasat hockey, sen ska vi laga till någon god mat och bara mysa! Kanske kolla på någon film också..

Imorgon blir det, back to work..

Puss o kram!


Natt!

Nu är klockan över 00.00.. Tänkte för dem som inte visste det.. Så med andra ord, så kan man nästan räkna att de är den 14 nu, alla <3 dag, samt vår årsdag :)

Ikväll/natt ska man nog försöka lägga sig lite tidigare än vad man gjorde igår.. Det blev jättesent, mycket senare än vad jag egentligen hade tänkt.. Men vi gör ett nytt försök idag, annars kommer jag sova bort hela dagen imorgon och det är inte bra eftersom jag börjar tidigt på Måndag igen.

Men men, bara för de så får ni en bild från idag :)

Nu ska jag pussla igen! :)
Puss o kram!

Bilder!

God Kväll! :)

Idag har vi varit ute och tagit kort! Egentligen skulle vi bara ta kort på några byggnader som Baby skulle ha till sitt spel, men blev lite mer bilder. Jag tycker det är skoj att leka paparazzi, så de blev en hel del bilder kan man säga. Fick till några ego-bilder också :)

Var så skumt, när vi åkte ner på stan, så låg det tät dimma över vattnet (isen), och efter bara någon halvtimma eller så, så var dimman nästan borta :) Haha!

Här kommer iaf några bilder både på natur och mig!





Puss o kram!

God natt!

Nu ska jag snart lägga mig och sova.. Klockan börjar bli mycket och jag har varit uppe sen 6 imorse.. Det börjar verkligen kännas i kroppen! Sov lite till och från i 20 min innan hockeyn förut, men de hjälpte ju inte så överdrivet mycket.. Man känner sig helt slut och allt..

Ska lägga lite pussel o sånt på datorn innan jag kan sova.. Annars känns de som att jag missat något ;) Dagliga rutinen: Lägga pussel på datorn! :)

Natti natti på er!
Puss o kram!

Fredag!

OJoj, har inte blivit något uppdatering förrän nu! Hade tänkt uppdatera igårkväll, men var så jäklans trött så jag orkade inte.. Och idag har jag jobbat hela dagen och sedan varit på hockey, så har inte haft tid att uppdatera!

Började dagen med att gå upp klockan 06.00, sen jobbat hela dagen lång. När jag kom hem så var jag så trött så jag satt och nästan halvsov i soffan, samtidigt som jag satt vid datorn och kollade..

Vid 19.00 började hockeyn... Mora - Bofors som slutade 3-2 efter förlängning! Mora hade kunnat ta 3 poäng om det inte hade varit för misstaget de gjorde när de typ var 20 sek kvar av perioden.. Bofors kvitterade pga de och vi fick gå till förlängning! Men vi vann och det var skönt.. Även fast Mora vann och alla spelare hade åkt av isen så fortsatte Bofors-fansen att skrika.. O tack vare de så stod polisen iför utgången till ståplats, så vi fick vänta på att de hade skrikit klart och börjat bege sig till sin buss. *suck*
Men men, vi fick iaf 2 poäng och det var viktiga poäng.

Nu tror jag att vi ska försöka kolla på någon film, men jag är inte säker ;)

KANSKE uppdaterar sen ;)

Puss o kram!

Tröttis!

Usch vad jag är trött ikväll! Sov endast 2½ timme ungefär inatt och jobbat hela dagen idag, så jag är helt slut! Vissa stunder är det svårt att hålla ögonen öppna och stänger man dem en sek för länge så somnar jag..

När jag kom hem från jobbet så började jag direkt städa burarna direkt! Vet att om jag väntar lite för länge me de så orkar jag inte de, o de behövde få rent.. Så de var bara att börja städa 2 burar..
Men nu är de ju rent och fint i deras burar, så de är glada och lyckliga! Toffsen sprang runt i buren, fram och tillbaka hela tiden för hon var så glad :) Hehe!

Nu ska vi snart äta mat tror jag... Beror på vad kocken här bestämmer sig för ;)

Puss o kram!

Taskig uppdatering!

Det är lite taskig uppdatering här har jag märkt, har inte pallat uppdatera och sen har de ju inte hänt något som är värt o skriva på bloggen ändå ;)

Här har det iaf inte hänt mycket.. Igår gjorde jag en jättegod mat, överträffade migsjälv faktiskt.. Trodde inte jag var så duktig på att laga mat! Kan lägga upp receptet på det senare sen, orkar inte hämta de nu.. Men den var grymt god! :)

Idag har vi bara varit och handlat mat och shoppa spån.. Så nu har vi 25 Kg spån, borde räcka ett tag tycker man.. Det återstår att se :) Tänkte fixa rent i burarna imorgon, idag orkar jag inte det!

Annars idag var det hockey! Satt och kollade på S24, och det var en väldigt underhållande match, spelade mot Borås.. Utklassade dem totalt! Vi vann med 2-8, nästan hela 3:dje perioden var bara ren underhållning.. Vi ledde me 2-6 när period nr 3 började, och Borås bara försökte ta pucken och försökte göra mål.. Vi fick pucken hela tiden och bara svajade runt och ändå lyckades vi göra 2 snygga mål ;) Nu gäller de att de håller kvar denna glöd och kämparglädje, för nu jäklar ska vi upp på listan igen!

Nu ska jag dock fortsätta me de jag håller på me.. Har ett marsvin som försöker sno grönsaker av mig :)

Puss o kram

Marsvinen!

Jag ritade marsvinen igår på msn.. Visst blev dem fina :) Haha!

(Klockrent att Moppen fick ett förvånat uttryck i ansiktet o Gracie ett glatt!)


Hm..

Verkar som att de är något fel på blogg.se.. Ibland kommer jag in och ibland får jag felmeddelanden..

Orkar inte skriva så mycket just nu, är ganska trött! Sov alldeles för lite inatt och gick upp tidigt och jobbade!

Får se om jag orkar mig på en bättre uppdatering imorgon!

Puss o kram!

Bild!

En bild som jag tog innan idag :) Nere ifrån Tingsnäs!


Ont!

Usch, inte nog med att man är förkyld.. Jag har ont runt min piercing i naveln också.. Tog ur piercingen för att de skulle få va ifred lite, men kan ju inte va utan piercingen hur länge som helst.. Får nog lov att sätta i den snart igen och ta att de gör lite ont!
Måste säga att de ser extremt tomt ut utan piercingen i..

Annars har de inte hänt mycket idag.. Har varit ganska slappt. Vi åkte ner på stan och tog lite kort innan :) Baby håller på me sitt tågspel på datorn.. Han ska bygga tågspåren mellan Mora och Borlänge, så han ville ha kort på hur de såg ut här nere me signaler och växlar osv. Tog lite bilder på solnedgången igen, var faktiskt jättefina bilder :) Om jag orkar resa mig ur soffan, så kan jag hämta kameran och slänga in dem här!

Fick in videon från Hockeyn iaf.. Syns ju inte så överdrivet bra, mobilen är ju inte de bästa o filma me.. Men här ser man iaf lite :)



Puss o kram!

En resa genom Mora!

Idag har vi varit ute och rejsat me bilen ;) Haha, nää.. Inte riktigt, men vi har åkt runt halva dalarna känns de som ;)

Först var vi ner på stan eftersom Baby skulle lämna in travet, sen handla vi på Ica, sen åkte vi runt för att hitta ställen där man kunde ta kort, måste ju passa på när solen var framme!
Det slutade med att vi hamnade nere på Åmåsäng, men de var inte helt fel.. Var jättefint där ute me solen som gjorde sig redo för att gå ner o så :)

Ska se om jag kan ladda in en video från inledningen från hockeyn igår. De gjorde en sak som de inte gjort förut :)

Puss o kram

Usch!

Var på hockey idag, derby mellan Mora och Leksand..
Mora spelade faktiskt bra idag, det var ju bara det att Leksand, som vanligt, har tur i sitt spel.. Måste säga, att jag är inte speciellt imponerad av deras spel.. De har ju bara ren tur. Hade de inte haft sin tur hade de förlorat stort för vi ägde matchen!
Vi förlorade på straffar mot dem, helt otroligt! Riktigt frustrerande!

När jag kom hem igen, så funderade jag ett tag på om man skulle ställa sig ohc skrika Hata Leksand ramsor till han ovanför oss, han är ju leksing.. Undrar vad han skulle säga då.. Måste ju bli lite pay back time efter alla jäkla nätter som hans ungar höll oss vakna..

Usch ja.. Nee.. Hade verkligen hoppats på vinst idag, men man kan ju inte få allt tyvärr!
Nu ska jag gå och sjunga vidare på mina fina ramsor! :)

Puss o kram

En bild!

Close Up!


Skönt!

Nu är jag nyduschad så nu är jag fräsch igen :) Var ju inte direkt min tanke att duscha så sent, men orkade inte göra de innan, så de fick bli nu! Var faktiskt jätteskönt, otroligt att man kan känna sig som en helt ny människa efter en dusch! :)

Nu ska jag strax sova om jag ska orka upp till jobbet imorgon! :)

Natti natti
Puss o kram!

Snart 1 år!

Ibland så hänger man inte med.. Tiden går så oerhört fort ibland! Känns som att det var igår som vi satt på msn och snackade oss igenom hela nätterna! Men faktum är att det faktiskt var 1 år sen, det har jag svårt att inse.

På söndag nästa helg, dvs den 14/2 så har jag och Baby varit tillsammans i 1 år. Förstår ni, 1 helt år.. Vi har passerat 4 årstider tillsammans, hand i hand..
Det känns som att det var igår som man satt 30 mil ifrån varandra och bara längtade till helgerna, då vi träffade varandra. Jag har fortfarande inte fattat hur snabbt man fastnade, det bara klickade från första ögonblicket, man kände direkt att, det här måste vara meant to be, redan innan man träffades..

Baby, även fast jag blir sur på dig ibland av olika orsaker, så ska du veta att jag älskar dig med hela mitt hjärta! Det finns ingen som betyder så mycket som du gör och jag kommer föralltid att finnas vid din sida! <3

Jag Älskar Dig!

Sjuker

Usch, jag hatar att vara sjuk.. Har känt på mig i några dagar nu att jag varit påväg att bli förkyld o nu är jag typ det. Stannade hemma idag för att jag hade så ont i halsen (lite bättre nu men fortfarande inte bra), plus att jag behövde få igen massa sömn.. Så imorgon hoppas jag på att jag ska komma upp och jobba igen! Tänker då inte låta någon förkylning stoppa mig! :)

Ska försöka dricka mycket te och knapra halstabletter så man kanske har en chans att bli frisk snart! Tänkte nog ta mig en varm dusch sen också.. Kan vara skönt :)

Hörs senare!
Puss o kram

Haha!

Idag har varit en så otroligt sjuk dag så det är.. Jaa.. Sjukt! Att börja med kan jag berätta att jag endast sov drygt 4 timmar inatt, vilket resulterade i en väldigt övertrött Angie idag..
Kände mig för övrigt väldigt duktig imorse, för jag började dagen med att gå nästan 2km *det är wow känsla för mig*.
På jobbet var det mobbning och retning på väldigt hög nivå mot Andrés.. Det var nog längesen som jag skrattade så mycket som jag har gjort idag! Ska ge er några korta exempel på när vi höll på att reta varandra

1.
Vi står ute och röker, jag med öppen jacka.. Plötsligt blåser det ner snö från taket så det kommer snö innanför min tröja.
H - Vart det kallt om boobisarna?
J - Jaaa, det blev det!
H - Fick du tuttstånd då?

2.
J - Åh, shit vad trångt det är!
*han skrattar*
J - Åh, nu kommer den snart! Nu är de inte långt kvar!!
*han skrattar ännu mer*
J - ÅH JA! NU!
*han skrattar väldigt mycket*

Jag skulle alltså dra fram min strumpa ur min sko för att visa mina urgulliga knallrosa ulliga strumpor! :) Anledningen?
- Vi pratade om barnstrumpor..

3.
Jag stoppade in 2 kakor i munnen för att bevisa att jag kunde, då skulle han också göra de för att han blev imponerad över att jag kunde.. Han lyckades inte!
J - Jag trodde du var van att stoppa in stora saker i munnen!
*Han flinar lite innan han säger*
H - Jag läste en artikel om att de måste vara en viss längd för att de ska kunna stoppa in den..
J - Jaha, o då kan du max ta såhär eller? *syftar på kakorna och på hur stora de va*
H - Men den måste ju komma in också..
J - Men man får väl sära ordentligt!
H - Men så stora skinor har jag inte...

Det kan jag lova att jag grät av skratt åt! Jag kunde inte sluta skratta åt det, undrar vad de andra tänkte :)

Nu blir det dock snart dags att laga mat, så återkommer senare efter hockeyn :)

Puss o kram!

Bilder :)

Fick ett ryck o tog kameran o började leka paparazzi mot migsjälv.. Det resulterade i dessa bilder!




Wewe ni

Jag och Baby har en tendens att vara lite enformiga när vi säger saker till varandra.. Detta är något som vi säger typ minst 3 gånger varje dag (på svenska då), översatt till swahili då (Eventuella fel skyller jag på googles översättningsprogram) :)

Baby - Kama wewe
Jag -
Kama wewe
Baby -
Kiasi gani?
Jag -
Lots
Baby -
Ni kiasi gani?
Jag -
Misa, Misa, Misa
Baby -
Wewe ni

På svenska:

B - Tycker om dig
J - tycker om dig
B - Hur mycket då?
J - Massor
B - Hur mycket är det?
J - Massa massa massa
B - Du är

Och eftersom jag är så himlans trött på Du Är som baby säger var 5 sek typ, så funderar vi på ett annat språk så jag slipper höra de där ordet ;)

Nyss hemkommen :)

Nu har jag precis kommit hem och satt mig i soffan, så skönt! :) Tänkte sitta och ta de lugnt en liten stund innan man bör ta ett ryck o städa lite! Hann aldrig städa klart igår, så tänkte ta det idag innan de blir alldeles för skitigt!

Idag är jag iaf glad! Ingenting som jag kommer berätta här förrän jag vet hur de blir! Men kan säga att vi håller våra tummar och tassar här!

Uppdaterar mer senare :)

Tröttis!

Idag är jag riktigt riktigt trött! Kunde inte somna inatt, skulle upp tidigt imorse o jobba hela dagen.. När jag kom hem så började jag att städa på en gång. När Baby slutade så åkte vi och handlade massor med mat så vi klarar oss ett litet tag :)
Direkt när vi kom hem så började jag me maten, och efter det gick de inte i många knop för mig.. Usch vad trött jag vad då! Att läsa 3 rader på datorn tog en evighet, så jag somnade i några min!

Snart blir det sova igen, så man orkar upp imorgon igen! Börjar iofs senare nu, men måste ändå gå upp tidigt! *suck* Funderar fortfarande på om jag ska gå ner på stan, eller ta bussen imorgon! Hmm..

Inga bilder idag, blev inte så :) Så ni får nöja er ändå ;)

Puss o kram!

Natti natti!

Nu har vi precis kollat på en film, I love you, Beth Cooper hette den, en ganska så rolig film faktiskt :) Man fick ju sina stunder när man satt och skrattade, o de är ju de som är meningen me komedier ;)

Nu blir det sova här, ska upp tidigt och jobba imorgon! *usch*

Natti natti på er!

Puss o kram

RSS 2.0