Marabou Black

Jag är en sån som måste testa nya smaker när det kommer något nytt.. Så det kommer väl inte direkt som en överraskning att jag var tvungen att testa nya Marabou Black när den kom ut!
Måste säga att smaken var väldigt speciell, Saltlakrits och choklad i ett liksom.. Men den funkar, dock inte min favorit bland marabou smakerna! Min favorit fanns sommaren för typ 2 år sen.. Marabou sommar, choklad med frysta torkade jordgubbsbitar! Mums!

Well well, här är saltlakritschokladen :)


Pluttinuttan <3

Hon är ju för söt min lilla Thilda! <3 Mitt lilla matvrak!


Helt naturligt...

Ha benet bakom huvudet är ju ingen konst, sånt jag gör varje dag.. Eller inte! För Warga är det dock HELT naturligt..


Smack that!

Hej!

Har egentligen inget vettigt att skriva idag men tänkte bara uppdatera er lite med bilder och vad jag gjort i helgen!

I lördags så var det hockey, och eftersom hockeyn börjar kl 16.00 på helger så har man inte så mycket tid innan det börjar. Hann typ duscha, fixa till mig och så. Vi måste åka ner typ 1½ timma innan det börjar eftersom Baby gör tränarintervjuer innan matchen (de visas i mediakuben innan match).
Matchen gick inge vidare tyvärr, vår målvakt släppte in puckar som inte borde gått in.. Kändes riktigt surt för det var ett bottenlag och vi behövde verkligen de 3 poängen! Men men, nu är det uppehåll och nästa match är borta på måndag. Om dvs 7 dagar!

Igår gjorde vi inte mycket egentligen. Vi satte oss i bilen och åkte runt och kollade om det fanns något fint att fota. Till en början fanns det ingenting fint för det var mulet och grått och trist, men när solen gick ner så blev det en liten lucka i molnen :)

Grått och trist väder..


När solen hitta sig igenom molnen!




Därimellan så kom jag på att det var hockey också. Moras J20 - Huddinges J20 spelade så vi åkte till hallen och tittade på den sista perioden! Mora vann med 2-1 :) (det är alltså juniorer som är 20 år ungefär)



Det var min helg i stora drag! Hoppas att även ni har haft en trevlig helg!

Uppdaterar väl senare :)

Tröttare än tröttast!

Godmorgon!

Känner mig som en zombie idag! Tror jag sovit rätt så tungt hela natten och alldeles för många snoozande från både mig och Babys sida har nog gjort sitt också.. Vakna, sova, vakna, sova, vakna, sova.. Zzzz!

Men men, nu är man uppe iaf.. Måste snart börja traska iväg till ett möte jag har kl 11 :) Blir endel motion idag, kanske man vaknar till!

(Någon bild får ni inte nu för jag har inte tid ;))

Later!

I'm back!

Hej på er tappra små själar som hänger kvar här! ;)

Det är mer än en månad sen som jag uppdaterade bloggen sist.. Har inte glömt bort, jag har bara inte haft lust att uppdatera bloggen eftersom det blir så jäkla tråkigt utan bilder! Min mobil jag hade då hade en så urusel kamera så det var sjukt! Kunde endast ta kort i dagsljus, annars blev bilderna helt mörka, även fast man stod under 15 tända lampor så blev det mörkt..
MEN! Nu har jag en ny mobil! :D Min förra krånglade så mycket, i tid och otid fick den för sig att starta om sigsjälv typ varannan minut. I somras tex hade jag ställt klockan för jag skulle upp, men då fick den för sig att hålla på att starta om så larmet gick aldrig igång.. *tummen upp*
Så mamma var snäll nog att fixa en ny mobil till mig! Blev en svart iPhone 4s :) Är helt sjukt nöjd över den.. Var anti iPhone förut men totalt lessnade ur på android och på att mobilerna håller i typ 1 år och sen börjar dem gå sönder. Och vet folk som har haft sina iPhones i flera år som funkar klockrent, så fick bli en sån!

Well well, kan berätta att jag var i Sthlm i helgen, stressig helg som vanligt när man är där :P Man har så mycket man vill göra när man är där och på den korta tiden man är där så är det svårt att hinna med allt!
Dessutom så hade mamma en sjuk häst som vi tog hand om. Stackaren hade hög feber och hade haft det i flera dagar!
Var dock underbart att få träffa Zarus igen, han satt som ett klistermärke på mig första dagen, luktade väl så gott :P Dock har han en förmåga att bita mig i foten minst en gång varje gång jag är där! Antar att det är protester för att jag lämnar honom ;)

Glada killen ;)


Helgen slutade iaf med att jag kom hem med både julklappar och fiskar :P Förra gången jag var i sthlm (typ i november/december) kom jag hem med 50 neontetror, denna gången kom jag hem med 4 Skalarer, 2 slöjstjärtar och 5 black mollys med lyrstjärt! :)

Black Molly med lyrstjärt!


Har mycket mer att berätta och visa men det får vi nog ta i något annat inlägg, annars kommer ni aldrig orka läsa! Detta inlägg är redan alldeles för långt!

Puss o kram, skumbanan!

RSS 2.0