Möte!

Nu ska jag strax sticka iväg på möte :) Hoppas att det går bra, vilket det nog kommer göra!

Fatta, det är 9 dagar kvar till jul och vi har knappt någon snö kvar och +3 grader ute... Förra året vid denna tiden hade vi massor med snö och typ minst -20... Knäppt!

3 veckors resume!

Jag har tänkt uppdatera många gånger (som alltid) men blir ju aldrig något inlägg för jag tänker "jag gör de sen" (som alltid...)

Aja, ska jag dra en kort resumé om vad som hänt under de tre senaste veckorna då?

Förrförra helgen var jag i Stockholm och var på Globen med mamma på Stockholm International Horse Show!
Ja, alltså vi var bara där i några timmar.. Var och kollade på Dressyr med Clinic :) Var faktiskt riktigt intressant och roligt. Hon som höll i clinicen heter Kyra Kyrklund!

Framridning..


Sen var vi hos mormor på kvällen och åt god middag och pratade skit. Sen under den helgen var vi även på Ikea, Hornbach, Elgiganten megastore i kungens kurva och hos Vezér (den lilla skiten :P)
Hittade för övrigt en blå orkidé som jag VERKLIGEN ville ha men den kostade fan 300 spänn.. =/

Helgen som nyss var så var vi på Julbord nere i restaurangen i hallen. A-laget, tränare o alla människor runt laget plus deras respektive var där. Och vi hade så jäkla kul, Babys chef är otroligt rolig, vad vi skrattade när han pratade! :D Babys chef hade tidigare frågat vad han skulle ha på sig på julbordet eftersom Baby hade en luvtröja som det står Mora på.. Och då hade han svarat "den här?".. Men de fick han minnsann inte :P Baby o jag var hemma och hämtade lite kläder vilket resulterade i skjorta och kavaj för min sambo och ni skulle sett hans chefs min när han såg Baby! Haha, när hans chef sen gick runt i restaurangen och pratade i mikrofon om allt o alla så kommenterade han de att Baby hade kavaj på sig.. Lät typ såhär:
- "Och kolla på Kenny, se så snygg han är.. Nyduschad och kavaj för första gången! Kenny, ställ dig upp så alla får se!"
Han är helt klockren! Haha!

Kan visa lite bilder sen på saker jag fick med mig från Stockholm :) Orkar inte just nu bara! Fick en ursnygg julduk av mormor, blev jättesnyggt på bordet faktiskt!

RSS 2.0