Asså...

En flugjävel satte sig i ögat på mig.. Asså, fattar ni? I ÖGAT PÅ MIG!!

Iq-befriade flugäckel, verkar ju vara lika trött som mig om den inte tittar vart den sätter sig någonstans!

Suck..

Mina nya skor

Här är bilder på mina nya skor! De ser faktiskt snyggare ut i verkligheten än vad de gör på bild!

Mysbyxorna är lite stora eftersom det är Babys byxor ;) Moaha, det man inte själv har tar man av honom i klädväg! ;D *Sorry honey*

Uppifrån:


Framifrån:


Typ sidan:

Städa städa städa!

Godmorgon!

Hoppas allt är väl mer er som läser :) Ihärdiga läsare verkar jag ha som fortsätter gå in på min blogg varje dag även fast det kan ta nån månad mellan uppdateringarna! 

Idag lyckades jag med att komma upp i tid i alla fall! Egentligen sover man ju till 12 MINST, men idag vart jag väckt klockan 07:30! Min kära (...) pojkvän ringde och väckte mig då! Han har jobbat natt inatt och går upp innan 7 när han jobbar så, och då tänkte han att jag också skulle upp och städa..! *suck* Har iaf 2 timmar på mig innan han kommer hem så lär väl fortsätta med städningen så man får något gjort!

Har sovit dåligt inatt också, så man är ju lagom trött!

Hörs probably senare :)
Puss o kram!

(Hade ingen passande bild att lägga in så fick bli denna solnedgång som jag tagit med mobilen, drav att den inte är så himla bra!)

Fynd dag!

Idag har varit rena fynd-dagen!

Vi åkte ner på stan förut idag för att jag desperat behövde nya skor. Det var hål i hälen på mina som gjorde stora hål i mina strumpor + att jag fick jätteont i hälen om jag gick längre sträckor!
Hittade iaf ett par vita typ skejtar-liknande skor.. (Ser ut som man har typ storlek 25 på skor ist för 39..) Glömde ta kort på dem men kan försöka ta kort på dem imorgon istället och visa er då :)

Vi hade sen tänkt gå till OnOff för att se om de hade något kvar i sin butik men den fanns ej kvar. Istället är det Expert som köpt deras lokal (skit också!) och höll på att renovera den..
Ja, vi är emot Expertbutiken i denna stad eftersom personalen som jobbar där försökte kringgå sitt eget avtal som de har och när vi påpekade att de faktiskt har det avtalet så blev dem griniga.. *tummen ner* Plus att dem har ingenting inne, det mesta är beställningsvaror!!



SEN gick jag in på BlomsterRiket och köpte några till krukor på rea! Dem har 70% på en hel del krukor så fynda kan man göra!
För några dagar sedan köpte jag 4 krukor som det var 70% på, varav de två som det står "Flower" på är till mina paprikaplantor. (Vi får väl se vilket århundrade det går att plantera om dem, paprikorna blir ju aldrig klara!) Och de med glitterprickar på vet jag inte vad jag ska ha i än, vill ha Juccapalmer! *hehe*





Idag köpte jag en till sån kruka med glitterprickar på, den enda som fanns kvar eftersom jag tänkte att den skulle passa bra som mittenkruka mellan paprikaplantorna sen. Och så köpte jag 4 st lila krukor som jag tänkt ha mina melonplantor i och så fick 10 st pinnar följa med hem med! (Har 6 st melonplantor som växer som bara den!)
Det sjuka är att dem 5 krukorna + 10 pinnar kostade 78:- !! De lila krukorna kostade egentligen 40:- STYCK!





Nice huh? ;)

Så nu vet ni vad jag pysslar med de närmsta dagarna! Haha!

Paprikor!

Kommer ni ihåg när jag skrev detta inlägget om mina paprikaplantor?! Då tyckte jag att de var så himla stora och fina, jämför man dock med nu så var de pyttesmå då!

Jag har till och med fått två paprikor på en planta, tror den andra håller på att få några också :) Hihi!

Paprikaplantorna :)



Paprikor :)



Egentligen hade jag ju tänkt att plantera om dem innan de fick paprikorna men hade inga krukor och nu kan jag inte göra de pga just paprikorna.. Well well, får göra de sen någon gång när de är klara med paprikorna :)

Är så stolt! Trodde aldrig jag skulle få paprikor på dessa plantor! :D

Rolandz!

Hahaha, såg precis en liten snutt ifrån Rolandz som de visar på sommarkrysset! Övertrött som jag är så är detta precis min humor! :D

- Grabbar, hur länge är man gravid?
- 9 månader, vaddå då?
- Ja Eva här skriver att jag ska skicka pengar till henne då hon är gravid..
- I vilken månad är hon i då?
- Tredje.
- Hur länge sen var det du träffade henne då?
- 6 månader sen, och 6 + 3 är ju 9.. Grabbar, jag ska bli pappa!

RSS 2.0