Nyfikna?

Åh, vad ni är nyfikna på vad Kenny fick i present.. Eller hur!? 

När han kom hem hade jag ställt iordning så fint på bordet med blommor och present! 

Sen efter vi ätit så fick han öppna sin present som han var så nyfiken på! Det var iaf en present som är dyr men som jag fick billigare via mamma! Det är inte helt illa att ha en mamma som jobbar på Canon när man har en fototokig pojkvän ;) 
Han fick alltså ett vidvinkelobjektiv ifrån mig, sina föräldrar och mina föräldrar :) 

Och gissa om han blev glad! Han har tjatat i flera år om att han vill ha ett vidvinkelobjektiv ;) är jag bäst eller är jag bäst liksom?! ;) 

NU är det hög tid att sova! Lång dag imorgon med städning, jobb, ner på hallen och fixa iordning priserna i shoppen, hem och ta emot Kennys föräldrar och sen är det seriepremiär i hockeyn och jag ska ju självklart stå i shoppen :) 

Natti natti!
Puss och kram! 

Idag är ingen vanlig dag...

...för idag är det min älsklings födelsedag!!

Min lilla plutt fyller hela 30 år idag! Han ska självklart få en asbra present som jag köpte för ex antal veckor sedan ;) 

Kan inte berätta nu vad han ska få men kan uppdatera med bilder sen! 

Puss o kram! 



Upp och hoppa!

God morgon alla tröttmössor ;) 

Jag har varit vaken ett tag.. Har ätit frukost, borstat tänderna och sminkat mig o sånt! Nu väntar jag bara på att min sömntuta ska vakna och gå upp så vi kan åka iväg :) 

Vi hörs mer senare! 
Puss och kram!




Lång dag!

Hej!

Snart dags för sängen känner jag om man ska orka med dagen imorgon! 

Idag var en väldigt lång och seg dag.. Var ganska lugnt på jobbet hela dagen lång.. Hade till och med hunnit med att städa redan 4 timmar innan stängning. 😉

Imorgon väntar en ny lång dag! Först ett litet möte, sen iväg till jobbet och jobba några timmar.. Sen direkt hem och städa lägenheten och baka en tårta eftersom min kära pojkvän fyller hela 30 år imorgon! 😊

Natti natti! 
Puss o kram




Denna dag!

Hej på er! 

Hoppas allt är bra med er! Här är det bara bra förutom en viss irritation när man låg i sängen innan när man försökte sova men hörde någon grannes hundar som skällde och skällde hela tiden! Det var typ 1 1/2 timma innan min klocka skulle ringa! 

Jaja! Idag väntas iaf jobb och sen får vi se hur mycket som hinns med.. Souvenirshoppen ska fixas inför torsdag då det är seriepremiär plus att jag måste hem och stäääääda! Har iaf fått hyfsat fint inne i gästrummet nu med målningen och en liten ommöblering :) 

Nu måste jag börja skynda mig till jobbet men jag återkommer senare hoppas jag!  

Puss o kram! 




Dags att skärpa sig!

Hej! 

Såg att jag skrev i förra inlägget att jag skulle skärpa mig och skriva mer.. Ja de gick ju bra! *tummen upp* 

Jaja, jag ska göra ett nytt försök! Blogg.se hade uppdaterat appen så den är lite smartare och bättre nu :) så nu kanske man kan skriva oftare när man kan skriva vettiga inlägg från mobilen :) 

Tänker inte skriva så mycket mer just nu för klockan är alldeles för mycket! Borde egentligen redan ligga i sängen och snarka! ;) 
Imorgon väntas jobb igen (som vanligt) sen är det bara hem och fortsätta städa och fixa! Men jag ska iaf försöka skriva något inlägg imorgon! 

Puss o kram! 





RSS 2.0