Ny dag..

Hej!
 
Hoppas allt är bra med alla ni som hittat hit igen :) Här är allt bra, lite trött men har nog fortfarande lite sömnbrist sen förra veckan. Har varit lite mycket jobb på sistone så måste nog lägga mig i tid ikväll så jag kommer ikapp med sömnen. Inte kul att gå runt och vara trött, är nog bland det värsta jag vet faktiskt!
 
Så, vad händer idag då?
Själv ska jag strax ta cykeln och börja cykla ner på stan. Först till apoteket och sen till jobbet och jobba några timmar innan jag ska hem och ta igen det tredje jobbet. Måste försöka tvätta lite när jag kommer hem också, har inte hunnit tvätta så mycket på sistone så måste ta igen lite.
 
Vi hörs säkert lite senare idag :) 
Puss o kram!
 
Såhär känner jag mig just nu...
 
 

Äntligen klar!

Hej!
 
Puh, vilket slit! Jag är äntligen klar med min design.. Satt i 3-4 timmar igår och 1-2 timmar nu innan jag fick till allting, fick till och med ta hjälp av min kodexpert här hemma ;) Tur man bor med en som är expert på koder!
 
Oh well, jag hann ju aldrig med att blogga igårkväll.. Designen tog alldeles för lång tid att göra att när jag väl inte orkade längre var klockan alldeles för mycket och jag orkade verkligen inte blogga då. Tror dessutom inte många hade varit vakna då iaf om jag ska va ärlig ;) Och idag har jag jobbat hela dagen, först på ena jobbet från 10-14 sen vidare till nästa jobb där jag var till 16:30 och fixade webshops grejer. Egentligen borde jag satt mig med jobb 3 också men kände att jag ville få klart detta innan. Så tar igen tredje jobbet imorgon ist!
 
Igår lovade jag ju er fina höstbilder som jag tog med mobilen i Söndags. Och lovar man något så ska man ju hålla de. Bättre sent än aldrig, eller hur?!
 
 
 
 
 
 
Haha, jag var bara tvungen att ta med sista bilden ;)
 
Puss o kram!

Tudelido!

Hej!
 
Här är jag igen! Har ni saknat mig? ;)
 
Tyckte de skulle bli så kul att få börja blogga igen från en alldeles egen dator men 8 dagar efter att jag köpt den så började den knasa så det var bara att skicka in på reperation.. I Tyskland! Tog ju ett tag för mig att fixa något att frakta den i men till slut så fick jag iväg den och nu har jag äntligen fått tillbaka den! :D <3 Tydligen var det något knas med RAM minnet för den stötte på problem hela tiden och startade om. Stabilt när man bara använt datorn i typ en vecka.. Men nu så verkar den funka perfekt så nu kommer det nog uppdateras här lite mer.. :)
 
Tänkte sätta mig in i att fixa till bloggen nu också. Headerbilden ser ju förjävlig ut och bloggen ser allmänt trött ut så ska fixa den nu. Kommer nog en till uppdatering snart igen med massa bilder från idag :)
 
Puss o kram!
 
Mörk bild men bättre än ingen bild alls :)
 

RSS 2.0