Många sena kvällar!

Hej på er!
 
Allt bra? Här är man lite trött men allt flyter på så himla bra just nu! :)
 
Även om jag bara har sena kvällar denna vecka så ser jag fram emot allt som kommer! Idag var jag till exempel på kurs hos min kära granne Annica som hade sykväll i sin butik. Så jag började på ett projekt som kommer bli såååååå fin! Ni får se de sen när den är klar! :)
 
Imorgon jobbar jag stängning på jobbet, vilket innebär att jag inte kommer ifrån jobbet förrän typ 19:30.
Onsdag slutar jag iofs 15 men har sen körlektion och direkt efter de åker jag och jobbar på hockeyn, så då kommer man inte komma hem förrän vid 22-22:30 tiden.
Torsdag är de kurs hos Annica igen, slutar vid 21:30 och på fredag jobbar jag stängning på jobbet igen. Och på lördag är det heldag nere på hallen dessutom! *tummen upp*
Vara ledig, vad är de liksom?!
 
Nu är det dags att sova lite så man orkar upp imorgon igen! :)
 
Tjingeling!
 
 

Mycket har hänt!

Hej!
 
Jag har försökt uppdatera här flera gånger men allt har varit så svårt. Det har varit några riktigt mörka månader här hos oss.. Bara någon dag efter att jag skrev förra inlägget så fick vi ta bort Warga. Dvs hon som är med på bild på mig i förra inlägget. Vi upptäckte att hon hade magrat av riktigt mycket och att hon var jättetrött och sov mest hela tiden. Sen märkte vi att hon inte heller åt någon mat utan bara drack riktigt mycket vatten.
Två veterinärer senare fick vi reda på att hon hade akut njursvikt och svår blodbrist och att det inte fanns något som vi kunde göra. Hon fick då somna in i min famn.. Det var nog något av det svåraste jag gjort i mitt liv!
 
I julas blev mitt ena marsvin dålig då hon magrade av jättemycket och var lite slö. Dock så fick jag henne att äta och hon blev piggare, bara att hon var väldigt smal. För drygt 3 veckor sen hittade jag henne död i buren. Min lilla tofs som jag haft i 5 år. Köpte henne som en omplacering för 5 år sen och hon var då drygt minst 1 år gammal. Så då började min jakt på att hitta kompis till Tilda som fanns kvar. Så förra helgen åkte vi och köpte 2 supersöta honor på ett omplaceringshem i Sandviken, och alla går ihop jättebra! :)
 
Annars har det nog inte hänt så mycket roligt här. Jag jobbar typ hela tiden så jag har inte tid till mycket annat ;)
 
Ska försöka hitta in här snart igen..
På återseende! :)
 
 

RSS 2.0