Blajblajblaj

Nu ska vi se om vi kan uppdatera lite här då.. Den här datorn jag sitter på går i slowmotion.. Jag sitter alltså på Babys jobb, han håller på att jobba lite. De har verkligen inte uppdaterade datorer här alltså! Kanske något att satsa på?!

Jaja, annars då? Ska jobba nästa vecka, de ringde mig igår och ville att jag skulle komma och jobba. Dock så kommer jag bara jobba Måndag - Torsdag eftersom vi ska bort på Fredageftermiddagen på en invigning. Men men, det spelar ingen roll för jag får ändå ut en riktigt bra lön i December! ;)

Någon bild får ni icke nu eftersom jag sitter på Baby jobb, får se om man kanske kan få till någon bild senare hemma sen.

Todelo!

Tröttis!

Usch o blä, är verkligen trött nu alltså! Man har väl börjat slappna av på dagarna nu när man är ledig så man vill ju bara sova och sova och sova!

Ska väl försöka mig på en liten bättre uppdatering imorgon, just nu är jag för trött för att orka. Borde sova nu faktiskt, får inte vända helt och hållet på dygnet!

Kan iofs berätta en sak om idag.. Jag hade yrsel hela dagen idag. Det var verkligen inte kul, såg hur hela rummet bara vred sig.. Usch! Men det är bättre nu och jag hoppas att det inte kommer tillbaka för det var verkligen inte kul!

Nu blir de natti natti!
Puss och kram!

(Gammal bild från början av förra året när vi precis hade träffats!)

Knäpp?

Jag är seriöst knäpp tror jag.. Jag diskade aldrig förut idag eftersom vi åkte iväg och handlade mat och kollade efter en tavelram i relativt stor storlek! Så.. Jag diskade nu.. Blev klar för typ 10 min sen..

Baby åkte ner på stan en liten sväng och jag blev uttråkad eftersom det inte fanns något skoj på tv eller datorn, och efter allt jobb så har jag blivit lite rastlös så jag blev tvungen att göra något åt saken! Så varför inte diska liksom, slipper man ju ta all skit imorgon ;) Hihi!

Ja, det är bekräftat.. Jag är knäpp på riktigt!


Mina skor

Här mina kära läsare, ska ni få se mina grymt snygga skor! De kostade 300 kr och jag älskar dem! Och inte blir jag längre än Baby heller så jag fick ha dem för honom ;) Han sa att jag inte fick ha dem om jag blev längre än honom ;) Hihih!



I love them!

1 vecka sen igen!

Hehe, det blev som ni kanske märkte, inget inlägg förra helgen som jag skrev att jag skulle skriva! De blev lite tight med tiden då eftersom jag skulle åka till Sthlm på söndagen.. Och hela veckan så har jag jobbat och varit alldeles för trött för att ha orkat! Har knappt orkat sitta vid datorn när jag varit hos mina föräldrar!

Men men, nu är jag iaf hemma i åtminstone 1 vecka. Vi får se hur det ser ut sen efter det!

Just nu har jag nog inte heller tid med en riktig uppdatering, håller på att städa lite. Har satt igång tvättmaskinen, duschat och nu så tänkte jag väl snart ge mig in i diskhögen ;) (ja, riktigt så mycket disk är de väl kanske inte så att det är en hög men ja.. ni fattar) ;)

Köpte ett par sååååå snygga skor igår innan jag åkte till tåget! De är så jäkla hotta så det är sjukt! Ni ska få se dem sen, lovar! ;)

Nu ska jag fortsätta med det roliga städandet!
Puss o kram

1 vecka sen!

Oj, en vecka sen man uppdatera bloggen! Tänkte skriva ett inlägg innan men var lite som kom emellan så hann aldrig.. Tänkte skriva mer imorgon om vad jag pysslat lite med.. Just nu känner jag mig typ som en klubbad säl eller nått.. Är så trött och huvudet dunkar av värk!

Skriver mer imorgon när jag vaknat!
Puss och kram

RSS 2.0