Ångest!

Nu börjar jag få ångest =/ Ska skriva en engelsk text om något som hänt i mitt liv, typ som ett bra minne.. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om?!
Får typ panik för uppgiften ska vara inlämnad senast på Lördag.. (jag vet, konstigt att man sätter en helg?!)

Help me!?

Är AF senila?

Jag undrar bara, är Arbetsförmedlingen lite senila eller?!

Jag var där både förra veckan OCH förrförra veckan och sa till dem att jag ska börja plugga på heltid så jag ska inte längre vara inskriven där. Förra veckan gick jag dit pga att CSN behöver ett beslut ifrån dem att jag inte längre ska få någon ersättning..

IDAG får jag ett brev ifrån Arbetsförmedlingen om att de inte hört av mig på länge?! Eh, jag var liksom där i fredags.. Eller har de glömt bort det totalt?

Bara det bevisar väl hur duktiga AF är!

Plantor!

Ville bara visa er något som jag är lite småstolt över :) Typ någon gång i somras/höstas så planterade jag massa kärnor i två krukor.. Blev en jäkla massa skott som kom upp och sparade 4 utav dem.. 1 gav jag bort till mamma, en bor i en för liten kruka så den har inte blivit så stor..
Men dessa två har växt till sig riktigt ordentligt! Dem har redan börjat få små små blommor där bladen växer upp.. Man ser små bollar där, hihi :) Gissa vad det är för sorts plantor ;)





Det är såklart paprikaplantor för dem som inte kunde gissa de ;) Till sommaren ska de få större krukor och få stå ute, så får de flytta in sen igen till hösten!

Marsvinsmys!

Jag och Tilda myste igårkväll :) Hon försökte iofs klättra över tangentbordet hela tiden för att kolla på skärmen så hon gjorde det ju inte så lätt för mig :P Haha!






RSS 2.0