Mora IK dagen

Igår var det lite körigt så hade inte riktigt tid till att uppdatera, var iväg på Mora IK dagen nere på hallen. Det var spelarpresentation, visning av nya tröjorna (som för övrigt är skitsnygga!), samt att killarna i laget tränade på isen för första gången denna säsong.
Var riktigt kul att se faktiskt, man verkligen såg hur glada killarna var när de äntligen fick åka skridskor igen efter sommaruppehållet :)

Sen var vi bara hemma i drygt 2 timmar då vi bytte om och drack lite innan vi skulle ner på hallen igen för en "räkfrossa". Man fick äta hur mycket räkor man ville, fick lyssna på Ma Kelly's när de spela och man fick mingla med spelarna och Moras tränar Harald stod och pratade lite och presenterade spelarna lite närmare :) Kom väl inte hem förrän vid halv 1 på natten eller vad klockan nu var.
Måste säga att jag var imponerad av Moras värvningar, killarna såg riktigt bra ut på isen och de såg ut att vara stora och starka killar och det är ju aldrig fel :)
Satt bara typ 3 stolar ifrån nyförvärvet Knelsen på räkfrossan och jag säger bara en sak; Jävlar vilka muskler killen hade..!! :P

Well well, gårdagen var iaf kul, Baby fick agera fotograf hela dagen och kvällen. Dock är kameran kvar nere på hallen men hämtas imorgon så då kan jag lägga in lite bilder från dagen. Har bara två bilder på mobilen om jag tog nere från spelarbåset när det var allmän åkning. Man fick åka runt på isen med spelarna :)

Niklas Fogström (i vita Mora-tröjan) fick en liten tjej på klubban :)



Massa folk på isen :) Flera Mora-spelare stod och passade puckar till de små samt att ungarna fick försöka göra mål på målvakterna! Det såg riktigt kul ut och jag tror faktiskt att ungarna uppskattade det riktigt mycket!


Hallon..

Jag kan nu kallas för hallonet! :D Är väl inte riktigt rättvist ljus men men.. Får funka för tillfället, ska försöka ta en bättre bild någon dag när det är fint väder ute.

De är väl lite mörkare i verkligheten egentligen.. Är väl en mer mörkröd färg kan man säga! :)



ja, här har ni frillan jag har nuför tiden nu också! Har ju glömt att ta kort på det med :P

Tilda..

Jag tror lilla damen har missuppfattat hur man modellar.. Även fast hon har en himla gullig rumpa ;)



RSS 2.0