Virus!

Åh, blir så trött på datorer ibland och på folk som är så dumma i huvudet att de skapar virus! Fick virus igår på datorn och jag vet inte hur många gånger jag höll på att slänga ut datorn innan jag fick bort skiten! Var inne på en blogg igår och då kom virusen på en gång.. Sökte igenom datorn när jag lyckades installera virussökningsprogram och fick upp att det fanns typ 43 olika virus, trojaner och maskar o allt vad det heter!

Så nu går jag inte in på den bloggen något mer! Datorn vart helt knas efter jag rensat den, startade om sig några gånger och sen när den väl var igång så funkade inte internet heller. Så jag fick knasa gärnet med det också! *suck*

Men men, nu funkar iaf datorn igen som den ska. *tur de!*

Nu ska jag göra mig iordning för jag ska snart iväg på möte! :) Ut i kylan *brr*


Julbakning!

Idag är det tänkt att vi ska julbaka! :) Vi har köpt saker så vi ska kunna baka ischoklad och knäck och såklart pepparkakor!
Och så ska vi dekorera pepparkakshuset som vi byggde ihop i förrgår :)

Får se om man kommer ihåg att ta lite kort som man kan lägga upp här sen!

Summering!

Eftersom jag varit så busy på senare tid att jag inte ens har haft tid att blogga så har den blivit lite lidande!

Sen så funkar inte vissa tangenter på bärbara så blir att man inte vill skriva alltför mycket.. Man får liksom kombinera vanliga tangentbordet med skärmtangentbordet! Det är riktigt drygt!

Här får ni iaf en liten bildsummering av vad jag gjort de senaste veckorna! :)

Jag har varit i Sthlm:


Gosat med Zarus:


Bakat goda saffran/vit choklad bullar:


Dekorerat pepparkakor:


Tagit lite egobilder:



Ikväll ska vi iväg på hockey och vi hoppas såklart på seger! ;)

Bildbomb/Julpynt!

Hej!

Här har vi inte uppdaterat på nästan 2 veckor! *oops* Jobbade förra veckan och sen vart det strul när jag skulle hem.. Skulle åkt hem på Torsdagkvällen förra veckan men 25 min innan tåget skulle gå så fick jag ett sms från SJ där det stod att alla som inte hade bokade platser ink dem som hade plats i vagn 7 (den vagn jag hade plats i) skulle kontakta SJs kundtjänst pga överbokning. De hade alltså tagit bort min vagn, och eftersom vi satt fast i köer så hann vi ju aldrig in heller.. Så pappa bokade en ny plats åt mig till tåget som gick på Fredag morgonen ist!
Men men, jag kom ju hem till slut iaf! Även om man var tokigt trött hela resan!

Nu i dagarna har vi även städat riktigt mycket och julpyntat hela lägenheten! Är riktigt mysigt nu faktiskt :) Julstjärnor, adventsljusstakar och julgardiner är på sin plats! Känns skönt att ha det gjort, saknar bara granen men får se om vi skaffar någon riktig gran! Det skulle ju vara jättemysigt men som sagt, vi får se! :)

Här får ni en liten titt på hur det ser ut i större delen av våran lägenhet när det är julfint :)

En julstjärna (blomman då;))


Ena delen av vardagsrummet!


Vårat kök


Och så sovrummet


Blommorna som hänger över sängen är de första blommorna jag fick av Baby.. 10 röda rosor! :)

Lägger inte upp någon bild från gästrummet/djurrummet eftersom det står lite saker där inne som vi inte fått upp. Typ ett akvarie och en tv bänk och så.. Hallen är väl inte mycket att ta kort på egentligen ;)

Så, är ni avundsjuka nu på att vi har det så myspys här nu? ;) Hihi
Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på någon film!
Puss och kram!

RSS 2.0