It hurts!

Jag har varit lite inaktiv här de senaste dagarna, beror på att Babys föräldrar + syster och hennes dotter (som är 2,5 år) kom hit i Måndags och åkte hem imorse. Och de senaste dagarna har vi hållit på som galningar på vår uteplats. Eftersom det regnat nästintill varje dag innan de kom hit så har vi inte kunnat klippa gräsmattan på ett tag, så den var lite lång.. Så den har vi kämpat med som tokar.. Sen gav jag mig in i att rensa bort nästintill varenda brännässla i våra buskar, sen så klippte jag inprincip hela våran häck som vi har runt vår uteplats! Så jag har så otroligt ont i mina ben, mina armar, handlederna och (believe it or not) fingrarna!
Det är till och med jobbigt att skriva på tangentbordet!

Idag var vi dessutom på flyguppvisning på Mora flygplats eftersom de firade 30 års jubileum :) Var jättedåligt väder men vi fick några bilder iaf! Kan lägga ut några bilder imorgon, har de på andra datorn!

Nu ska jag tycka synd om migsjälv en stund!
Puss och kram!

Den vanliga turen!

Jag med min "tur" alltså!

Vi har bestämt oss för att köpa två st marsvin, givetvis från uppfödare! En Lunkaryahona och en Abessinierhona.. Dvs en lång/lockhårig och en virvel!

Hittade en uppfödare som födde upp Lunkarya och hade två st jättesöta honor.. Den ena till salu och den andra på standby. När jag väl velat fram och tillbaka så bestämmer jag mig för att skriva iaf, kollar först in sidan och ser att ena honan är borta från sidan.. Ja då blev den givetvis såld 1 timma tidigare och den andra honan jag blev kär i var det någon som lagt intresse på (alltså den som ligger som standby).. SUCK! Men men, ska se om det går att lägga sig som en andra intresserad på den honan så får man hoppas på att de andra inte köper henne ;) *elakt eller hur ;)*
Har mailat på Abbyhona också, men får se om man får något svar :)

Nu ska jag pyssla med annat innan jag ska sova! Imorgon lär det bli städdag..!

Här är jag och mitt hår som har 1482348 olika färger just nu!

När är snart?

2 timmar sen:

Jag - Ska vi kolla på filmen?
Baby - Snart..

Nu:

Jag - Men ska vi kolla på filmen någon gång då?
Baby - Jaa men snart!

Alltså, när är det där snart?

Levande "toffla"

Haha, vem behöver tofflor i soffan när man har marsvin som mer än gärna sitter på fötterna och värmer en ;)




Knäpp Tilda :)

Vila i frid!

jag orkar egentligen inte skriva, men tänkte slänga in lite snabbt bara..

Gracie dog idag, mitt på dagen, i min famn.. Jag förstår inte alls vad som hände, för igår var hon pigg och åt gräs och hade sig.. Idag när jag gick in till dem så kunde hon knappt andas.. Tog upp henne och då var hon helt slö och bara hängde.. Virade in henne i en hadduk, ringde Baby och var helt förstörd.. Så han åkte hem på en gång, men han hann aldrig komma hem (även om han bara jobbar 5 min hemifrån) innan hon tog sitt sista andetag. Höll henne nära mig hela tiden, det kändes så himla hårt.. På Onsdag skulle hon bli 8 månader, förstår inte vad som gick fel!

Vi begravde henne på vår uteplats senare på eftermiddagen, kändes så overkligt! Trodde inte att jag skulle behöva begrava ett till marsvin på flera år!
Hela min dag har varit helt förstörd, saknar min lilla bebis! Tycker lite synd om Tilda också, Gracie var hennes bästa vän! Tilda blev alltid så glad såfort hon såg Gracie och hoppade och skuttade runt som en tok, men nu sitter hon bara, även om hon har Toffsen. (även fast Toffsen är en gammal surtant)
Får se om vi köper en ny kompis till Tilda, skulle vilja men vi får se!

Vila i Frid Gracie!

(Gracie som liten 2 månaders baby)


(Gracie i början på sommaren)


Waha!

Hello hallo!

Vet ni? Mina Guppys har ynglat av sig :D *hihi* Så det simmar en massa små små yngel nu i mitt akvarie! Så nu har jag både Platy OCH guppy yngel! :) Blir nog jäklans svårt att ta kort på men kan försöka imorgon! De är väldigt väldigt små och är förjäkla snabba!

Nu blire sova!
Natti natti!

Sthlms-trippen!

Hej på er!

Har inte haft tid till att uppdatera på några dagar nu, har nämligen varit i Sthlm och hälsat på mina föräldrar! Jag åkte dit i Onsdags och kom hem i Fredags, och jag och mamma har haft fullt upp hela tiden så har knappt suttit något alls vid datorn!

Först i Onsdags då när jag åkte... Tog tåget som gick vid 16 tiden, och när jag kom fram till Sthlm så hämtade mamma upp mig :) Sen åt vi bara mat och slappade på altanen, satt och snackade lite skit!

Torsdagen började vi med att äta och plocka lite, sen åkte vi till mormor och hälsade på eftersom jag inte sett deras hus. Hade egentligen bara tänkt hälsa på en snabbis men det blev att vi blev kvar ett x antal timmar. Slutade med middag och sen åkte vi direkt till stallet och fixade där!

Fredagen började vi med att hämta pappa som kom med Gotlandsfärjan till Nynäshamn vid 12 tiden, sen åkte jag och mamma först till Skärholmen och gick in på både Apoteket, Hälsokostaffären och djuraffären of course ;) Sen drog vi vidare till Hornbach och kollade runt lite där, köpte kräcker-stänger till både marsvinen och kaninen, ett ben till Huskie, fiskmat och en leksaksråtta och man kunde dra upp så den åkte iväg till Zarus och Jinx :)
Sen så käkade jag och mamma på Max! *mums* Har längtat efter det hur länge som helst och blev lycklig för en stund när jag äntligen fick det! :) Sen åkte vi hem igen, packade ihop mina saker och så skjutsade pappa in mig till station till tåget. Tog tåget som gick 17:45.

Nu i dagarna som jag varit hemma så har jag bara slappat! Igår var jag jättetrött så slappade hela dagen, idag tar vi det också lite lugnt. Har inte direkt någon ork till att göra något!
På Tisdag åker vi antagligen till Småland också och hälsar på :)




Både Expressen och Aftonbladet!

Nu har jag städat rent hela lägenheten så nu skiner det nästan överallt :) Skönt att ha det gjort!

Ville bara visa upp en kul sak! Baby skickade in några av sina blixtbilder från i Måndagsnatt till både Expressen och Aftonbladet och detta såg man i tidningarna idag!






Originalbilderna! :)


Uppe sedan länge!

Hej!

Hoppas allt är väl med er idag!
Här är allt på topp, en aning stressad och så men det kan va så ibland! Har varit vaken sedan 8, gick upp vid halv 9 för att fixa iordning här hemma!
Har hunnit duscha, äta frukost, diska, dammsuga och nu har jag skurat halva lägenheten. Väntar på att det ska torka så man kan städa resten sen utan att man får massa fotavtryck överallt!
Finns en orsak till att jag städar som en galning men vet inte om jag får berätta de än ;) Hihi

Senare i eftermiddag blir det sen att sätta sig på tåget och sitta där och uggla i några timmar! Ska åka och hälsa på min mamma som är ensam hemma! Pappa har åkt till gotland i några dagar så då åker jag och hälsar på henne några dagar :)
Ska bli mys!

Nu ska jag fortsätta mitt flamsande runt i lägenheten så det blir klart någon gång!
Puss och kram!

(Får bli en bild från förra året, har inga nya bra bilder på den här datorn)

Vilken natt..

Hej på er! :)

Jösses vilken natt vi hade! Vi satt uppe till klockan 6 imorse då ovädret drog vidare, fick riktigt fina bilder och en film på typ 6 min där det blixtrade konstant.. Det var bara några sekunder mellan blixtarna! Det var riktigt nice asså!
Ska se om jag kan ladda upp filmen, kan slänga upp en bild också!

Och nu så har jag en bild som jag ska använda som headerbild också ;) Ni kan ju gissa vad det blir för något ;) Moahaha!

Nu ska jag pilla me min header! :D


Supercell, kraftig åska!

De är så jäkla ballt! Vi har en (troligtvis) supercell rakt ovanför oss! Det blixtrar och åskar utav bara h-vete! En blixt slog ner inte långt ifrån oss och jäklar vilken smäll det blev! Höll på att hoppa ur brallorna! Uppdaterar med bilder och filmer senare!

Nu ska jag ut igen och titta på skådespelet! :D

Mitt ihjälbitna ben!

Här är en bild på mitt delvis ihjälbitna ben från igår! Vackert va ;)

Kan försöka ta en bättre bild men de va inte så lätt! (och ja, jag är medveten om att mina ben är spökbleka:P)


Vilket ösregn!

Herrejösses vilket ösregn vi fick i samband med blixtarna och åskan! Det verkligen vräkte ner och HELA vår uteplats blev till en pool typ! Och då har vi ändå typ 1½ meters tak över bordet och stolarna!

Plask plask plask

Nu är man ihjälbiten!

Hej!

Hoppas ni har haft en trevlig Lördagskväll! Det har iaf jag :)

Gick över till Björn och M-L tidigare ikväll, alltid lika trevligt att umgås! Var även några andra där och allihop satt och drack och sedan spelade vi även kubb! Var trevligt i massor och det märktes väl lite att det var rätt så länge sen man spelade det sist! Men det var kul ändå..
Sen var det bara att klia ihjäl sig då man blivit helt ihjälbiten på hela benen samt på fötterna av både mygg och knott! Har inte märkt av några knott innan, men hemma hos Björn och M-L fanns det gott om både knott och mygg ;) Hehe
Sen ville några sjunga singstar så då drog hela gänget hit till oss och började sjunga! Sen drog de andra och kvar var jag, Baby, Björn och M-L.. Men nu så är de bara jag o Baby kvar här hemma o snart ska jag sova för jag är ganska så trött just nu!
Har varit en jättetrevlig kväll och det är jag glad för!

*gäsp* Natti natti på er!
Puss och kram!

(en bild som inte har med inlägget att göra men den är fin ändå :))

Sorry!

Hej!

I'm very very sorry! Jag har varit urusel på att uppdatera!

Tänkte snabbt lägga in en video som visar vad man möts av när man öppnar dörren här hemma när man varit iväg för att handla eller något sånt! Det är först när man säger något och han hör att det är vi som han kommer springandes


Den fick mig nästan att gråta..

Godkväll/godnatt!

Här har vi precis kollat på en film, Love Happens hette den.. Och seriöst, den där filmen fick mig nästan att gråta! Hade gåshud över hela kroppen och det var nästan på håret att läppen börja darra! Jag är en sucker för filmer och jag blir rörd så oerhört lätt!
Men jag gosade in mig i Babys famn så det kändes lite bättre ;)

De hade en papegoja i filmen också och hela tiden när den kom upp så satt jag o sa "JAG VILL OCKSÅ HA!" haha! Har velat ha en papegoja jättelänge, en sån som man kan lära ord så vi blir galna på den :D Moaha! Men men, det lär ju ta ett tag innan vi skaffar en sån, för någon gång ska jag då ha en! ;)
En gång åkte jag bakom en bil som hade en papegoja på axeln.. Antar att det egentligen är förbjudet att ha lösa fåglar i bilen sådär när man kör, men det var riktigt ballt!

Men men, nu är det bedtime för mig! Kan ju inte sitta uppe huuur länge som helst o glo!
Natti natti på er, hoppas ni sover gott inatt!
Puss

PS. Blixtfilmen lägger jag upp imorgon, orkar inte just nu!

Igår när vi..

Hej!

Igår när vi var ute och fotade och filmade åska så kom ett skyfall.. Det verkligen spöregnade under några min, var tvungen att filma det!
Det smattrade väldigt mycket på taket!



Mys med regn :)

Blixtfilmen kommer upp lite senare, bara det inte håller på att krångla igen!

Blä blä blä

Jag har suttit och redigerat den där filmen nu ett bra tag, men det dyker då alltid upp något problem *suck* Så den vill inte skapa filmen, och eftersom jag är så grymt irriterad just nu så kommer det ingen film nu.. Får försöka ta nya tag med den imorgon istället!

Några bilder har iaf kommit upp från ikväll, ger er en fin bild :)


Foto: Kenny Åström (min fina Baby ;))

Vill ni se fler bilder så kan ni gå in på www.EWP.se

Oväder!

Hej!

Hoppas allt är väl med er som läser?! Här är allt på topp, lite uppe i varv fortfarande tror jag! Kom hem för inte så jättelänge sen, har varit ute och fotat och filmat blixtar :) Tror jag fick med en del iaf, är ju inte det lättaste att filma när man inte direkt vet vart blixtarna kommer..
Film och foton kommer upp här senare! Baby håller på med bilderna just nu och jag har precis lagt in alla filmklippen på datorn så ska redigera ihop en film som jag slänger ut här senare :)

Puss på er!

Sol och sommar

Hej!

Är allt bra med er läsare? :) Här är allt på topp, lite småtrött o småseg men det är sånt man är ibland! Var uppe klockan 8 imorse och duschade bara för att jag skulle dra till min jobbcoach, hade gruppaktivitet idag och det är faktiskt ganska skoj det.
Han hade lite föreläsning för oss om fördomar och attityder. Drog en jättebra historia som fick en att tänka efter lite vad som är rätt och fel. Lite svår att förklara men den var bra! Han ritade en jättefin *harkel* ritning på tavlan, halva gruppen satt o asgarva.
Kanske kan försöka förklara den senare eller nått!

Sen satt jag och väntade på bussen jättelänge, åkte till Babys jobb och så åkte vi hem :) Hann käka lite snabbt sen åkte jag, Baby och Björn och spelade minigolf :) Var roligt även fast det blev väldigt varmt i solen efter en liten stund!
Björn kom etta, jag tvåa (kom efter med 2 poäng!) och Baby sist ;) Men det är inte det som är huvudsaken, vem som vann.. Det viktigaste är ju att man har roligt!

Får se vad kvällen bjuder på, kan gissa på att vi bara kommer ta det lugnt. Är skönt det också :)


(hade glömt kameran hemma så lånade en bild från google.se)

Min humor igen :D

Guldfisk: "Bara för att jag har ett tre-sekunders-minne tror dom att det inte gör mig något att alltid äta samma fiskmat... Oboj, kolla där! Fiskmat!!!"

 

(bild hämtad från google.se)


Roliga grejer!

Hahaha, satt och läste på en humorsida.. Hittade en kategori som hette "Vitsigt värre" o satan vad jag garva! Detta är så min typ av humor!

* En impotent fikus, kallas han krokus?

* Musmatta? Heter det inte trosskydd?

* Om man gör illa snoppen på jobbet, får man skade-stånd då?

* Ett annat ord för gladporr, blir det ler-gök?

* När Nalle Puh är på sjukhuset, letar han då efter bi-trädet?

* Motsatsen till stridspitt, är det civilstånd?

* Om man frågar efter ett drev till cykeln, är det då en kuggfråga?

* Förr i tiden när telefoner byggdes av keramik, ägnade sig då telefonfabrikerna åt luren-drejeri?

* Om en bonde kunde så Viagra på åkern, skulle det då växa jordfräsar?

* Om man ger Viagra till en krukväxt, blir det en Jucka-palm då?

De håriga tanterna!

Hej!

Började dagen med att städa, stabilt va ;) Man orkar ju inte riktigt städa hela tiden när det är så varmt och fuktigt ute hela tiden så till slut så blir man tokig på allt och städar som en galning ist!
Tänkte nog dra ett varv med skurmoppen innan jag ger mig för idag, sen ska jag bara duscha och ta det lugnt!

Igår pratade jag med mamma på telen angående en grej jag fått på mail. Är med på en hemsida där man kan bli testpilot för olika saker, och hade fått erbjudande om en hårborttagare som tydligen ska vara bra. Och eftersom man ska va ett team på 2 pers så frågade jag mamma om hon ville ställa upp i mitt team.
Sen ska man ju komma på ett namn på teamet också..

Jag - Vad ska vårt team heta då?
Mamma - Jag vet inte..
Jag - De håriga tanterna!
Mamma - Haha, aah, det blir jättebra

Det slutade med att jag döpte teamet till Me&Mom. Nu återstår det bara att se om vårat team blir utvalt som ett av teamen som får testa denna hårborttagare!

RSS 2.0