Julen ska ut!

Hej på er! 
 
Värst vad besökskurvan steg såfort jag skrev ett inlägg :P Well well, kul att det finns några som läser här iaf ;)
 
Vad händer idag tro? Jag har lite samtal att ringa, träna en sväng, duscha och städa undan julen så gott det går! Julen är ju faktiskt över för länge sen så nu återgår vi till det normala igen utan granar, julstjärnor och adventsljusstakar!
 
Vad ska ni göra en dag som denna då? :)
 
Skriver antagligen lite mer sen!
Puss och kram
 
Vår gran som hade stjärnan på sne!
 

Skärpning!

Hej!
 
Jag har tänkt säkert en miljon gånger att jag ska uppdatera bloggen men jag har inte haft något roligt att skriva om så det har alltid runnit ut i sanden.. Men nu så ska jag göra ett seriöst försök till att uppdatera varje dag! 
 
Jag tänker väl inte dra en resumé om vad som hänt sen sist men är väl ändå inte så mycket vettigt!
 
Julen spenderades utan familj men med vänner istället. På kvällen satt vi totalt 6 pers här och kollade på Sunes Jul kalendern. Vi hade det väldigt trevligt faktiskt!
 
Nyår var vi hos ML där vi åt middag (de åt fisk medan jag åt fläskfilé och potatisgratäng) och hade mycket trevligt! Fick sällskap av en brandbil och en polisbil vid halv 1 eftersom något pucko hade tänt på en papperskorg. Vi hade antagligen skitit i att ringa om de bara varit papper i men eftersom det var plast som brann så fick vi lov att ringa efter brandbilen.
 
I helgen som var nu så var vi i Sthlm. Jag och ML åkte ner i Fredags eftersom vi skulle fotas på The Studio vid halv elva på Lördagen. När vi kom hem till mina föräldrar började finalen i JVM där två Morakillar spelade och direkt efter det så åkte vi in till stan och käkade och drog in till globen. Ett Daladerby i Globen är inte något man får uppleva varje år direkt ;)
 
Och nu håller jag på att fixa iordning mig så jag är klar eftersom jag ska worka lite ikväll i souvenirshoppen med Linda. Är otroligt glad att jag får äran att hjälpa henne där eftersom jag tycker att det är väldigt roligt :) Jag spenderade liksom hela min eftermiddag i shoppen med att hjälpa Linda inventera och hänga upp allt igen efter Globen så att allt skulle vara klart inför ikväll. Plus att vi städa i förråden så det såg lite bättre ut och allt blev lite mer lätt tillgängligt!
 
Redo för matchen mellan Mora - Asplöven!
 

RSS 2.0