Nya naglack!

Hej på er! :)

Hoppas allt är väl med er! Här är de bara bra! Mora vann matchen igår så det känns bra! Första vinsten för oss så nu hoppas vi på att det fortsätter med vinster ett tag så vi kan klättra lite på listan ;)

Var nere på stan förut idag! Var tvungen att springa förbi apoteker för att hämta ut lite nya piller och så sprang jag in på Åhléns och köpte två naglack! Satt och kollade igenom mina naglack igår för jag fick sån lust att måla naglarna! Har inte gjort det på jättelänge så tyckte det var dags! Dock hade jag inga roliga lack så målade svarta naglar..


Köpte ett stärkande lack och ett rosaskimrande lack :) Tar väl bild senare när jag målat om naglarna så får ni se det resultatet :)


Min stackars tå!

Ajajaj! Jag var så klantig förut, kommer inte ihåg exakt vad jag lyckades med men lyckades med konsten att dunka ner dammsugarmunstycket på min lilltå!! Det gör svinont!
Kommer jag åt att röra på tån så gör de ont, vickar jag på tån så gör de ont!

Det är ett pain in the ass att ha ont!

Buhu

Överallt och ingenstans!

Hua, idag har jag flängt runt halva Mora känns de som! Börja med att Baby skulle på möte vid 14 tiden, var tvungen att följa med eftersom jag skulle på ett möte vid 15 tiden och innan dess skulle jag möta upp Mormor som var här och dumpade av ett kompostgaller och en höbal (eftersom de små djuren lyckades nafsa i sig typ 15 kg på 1½ månad).. Allt gick bra dock och vi fick allting gjort som vi skulle!

De små grisarna blev superglada över sin inhägnad och skuttade runt jättemycket :) Är så kul att se när de skuttar runt som små tokar!

Nu ska vi nog snart kolla på någon film eller 2½ män :) Är snart inne på Säsong 6 så vi har ändå lyckats se en del!

Idag har jag varit osminkad som ni ser :)

Helgen!

Nu kommer en uppdatering om helgen :) Vet att det finns åtminstone en som är väldigt nyfiken angående min helg ;) haha!

I fredags var vi iaf och bowlade med Björn och M-L vilket var väldigt trevligt och roligt! :) Lyckades med konsten att slå ner klotet i rännan typ 5 gånger innan jag började träffa en kägla :P Haha! Men sen så gick det faktiskt bättre, lyckades få in några strike och några spärrar! Så helt misslyckat var det inte även om man blev lite frustrerad när man inte träffa en endaste kägla i början :P
Efter det så åt vi där, var hur god mat som helst! Efter att vi suttit där och käkat och lyssnat på en värdelös trubadur så begav vi oss hem där vi hamnade framför tvn och kollade på olika dokumentärer o sånt.

I lördags så var vi på hockey. Vi fick möta Växjö och jag fick möta upp en vän för första gången ;) Var riktigt trevligt faktiskt, vi har ju pratat på msn o de i typ 2 år så det var inte helt fel :) Synd bara att man inte fick mer tid att prata på, var ju bara periodpauserna som man hann prata lite grann!
Så nu har jag lyckats med att träffa en person i stammen på TW ;) Haha!

Igår så hände typ ingenting alls! Man var lite småseg eftersom man somnade så sent i lördagskväll/natt så man satt mest bara vid datorn och kollade lite på tv. Grattade Maria som fyllde år också :)

(Gammal bild men har inge nytt som jag kan lägga upp tyvärr!)

Mora Parken

Ikväll ska vi iväg med några vänner! M-L fyller år så vi ska iväg till Mora parken och äta och bowla och ha allmänt skoj :) Var ett tag sen nu som man bowlade så man får väl se hur det går!
Men kul, det kommer det bli!


Ännu ett klockrent klipp

Här har ni ännu ett underbart klipp med den arga invandraren som pratar om SD. Börja lyssna efter 6.12

-Jag älskar myggor..
- Du älskar myggor! Det finns massor med myggor, det är importerade också!



Facebook knasar

Usch, Facebook knasar för mig ikväll.. Ibland blir jag utkastad men kommer in igen efter några min utan att jag gjort något.. och trycker man någonstans så kommer det bara upp felmeddelanden.. Suck!

Jaja, tur man har typ en miljon andra sidor att gå in och kolla på! ;)


Samatius Ledonius om SD i riksdagen

Lyssna på detta klipp! Det äger ju så jäkla hårt! :D


Lilla Liva

Detta är min lilla 8 veckor gamla marsvinsbebbe Liva :) Hon sprang och skrek efter Tilda eftersom hon tycker så mycket om henen! Och Tilda var inne i rummet med mig och det fattade inte Liva tror jag.. Så när Liva hörde Tilda låta inne i rummet så blev hon helt galen! :) Lilla sötungen!
Toffsen som springer runt breve är snart 2 år gammal, så ni ser skillnaden på storleken!


Kinalestulang

Haha, denna är lite old men den är ju så underbart klockren så det är sjukt! Vet att jag spelade upp denna för min mamma för några år sedan och vi satt hela tiden och lyssnade på denna och garvade!

Bry er inte om animeringen, bara lyssna! :)


Min åsikt..

Nu måste jag faktiskt skriva av mig angående min åsikt om vad många av partierna säger om SD.

Detta grundar sig INTE på vad jag röstat på eller så. Detta är endast en åsikt!

Många av partierna (reagerade mest på vad någon vänsterpartist sa) säger att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti. Sen när är det rasistiskt att värna om sitt land? Det finns inte så överdrivet mycket jobb och vi har inget överflöd av bostäder, borde vi inte se till att svenskarna får jobb och bostäder först och främst innan man tar in ännu mer människor som ska konkurrera med oss om det som det finns så lite av?

Sen tycker jag absolut att de som väljer att flytta till Sverige ska leva efter våra regler och respektera den svenska flaggan och lära sig språket direkt! Man kan ju inte leva i ett land där man inte förstår någonting och där man inte kan göra sig förstådd heller.
Flyttar Svenskar till ett annat land så får vi leva efter landets regler och respektera det landet och deras flagga, varför kan det inte vara likadant när andra flyttar till vårat land?
Blev så trött när man läste om att skolor inte skulle få sjunga nationalsången på skolavslutningen eftersom det var rasistiskt.. Att ha en svensk flagga var rasistiskt.. Att en glass som hette Nogger black blev rasistisk bara för att det var en lakritsglass.. Black/svart är fortfarande en färg och inte något rasistiskt! Ska vi ta bort färgen svart helt och hållet bara för att det är en rasistisk färg då? Ett tag var det snack om att biljard (!!) var rasistiskt bara för att en vit boll stötte iväg färgade bollar.. Hör bara där hur sjukt det låter!

Jag är stolt över mitt land, men jag är ingen rasist för det! Jag tycker bara att Sverige borde ta hand om sina egna arbetslösa människor innan vi tar in fler människor som med stor sannorlikhet kommer gå till samma öde!

Ingen bra dag!

Hej!

Idag har verkligen inte varit min dag känner jag! Började med att jag vaknade med grym ryggvärk.. Vår madrass behövs nog bytas ut nu, det börjar bli alltför många gropar tror jag.. Det kändes precis som att någon stod i svanken på mig.. Inte najs!
Sen har jag haft nysmaraton med migsjälv.. Tror jag lyckades nysa typ 10-15 gånger på raken.. Och så har det pågått.. Börjar känna mig lite skum nu också och lite huvudvärk så tror jag ska lägga mig i sängen och sova och försöka vila kroppen så mycket som möjligt nu! På Lördag är de ju party och hockey som vi ska gå på och sen så vill jag ju absolut inte bli sjuk nu när man typ blivit erbjuden jobb. Dock så får vi se hur de blir med det! Har pratat med mamma, pappa och Baby om det! Dels för att jobbet inte ligger i denna stad! Men men, vi får se!

Mitt hår har jag ännu inte lyckats ta kort på men kan försöka imorgon! (undrar hur många gånger jag sagt så nu :P)

Nu ska jag sova och försöka att inte bli sjuk!
Natti natti!



Jag och min lilla pussgurka Tilda

Grattis honey <3

Idag är inte vilken dag som helst.. Nej nej, idag är det min älsklings födelsedag! :)

Idag fyller han hela 27 år och jag har hunnit med att baka en tårta som vi ska äta senare och så har jag börjat med maten också!
Får bli potatisgratäng, fläskfilé, vitlöksbröd och sallad till det! Nam nam

Älskar dig mest av allt baby, hoppas du blir nöjd med din födelsedag! :)


2½ män

Jag och Baby håller på att gå igenom varenda säsong av 2½ män! Den serien är så bra och man garvar lika mycket vid varje avsnitt.
Igår såg vi klart på säsong 1 och är nu inne på andra. Dags att fixa tredje också för snart har vi kollat ut andra säsongen också :P Man har ju sett en del avsnitt redan på tv men är aldrig fel att kolla igen! Så man hänger med lite mer i allt ;)

Lite skratt förlänger livet :)


Vårdcentralen!

Usch, imorgon ska jag ta och ringa vårdcentralen.. Inte bara för det att jag känner mig helt trött och helt slut i kroppen, utan för att jag även vill kolla upp några av mina leverfläckar.. Tror nog några kommer åka bort faktiskt!

Sen tänkte jag kanske eventuellt kolla om jag ska ta ett blodprov och kolla sköldköteln. Vet att man kan bli bla otroligt trött och seg om man har underproduktion. Vanligtvis drabbar det kvinnor över 40 men yngre kan drabbas och jag vill vara på den säkra sidan. För nu har jag verkligen blivit gnällig och jobbig pga tröttheten!

Hoppas bara man kan få en tid relativit snabbt!

Usch, tycker in om sjukhus och sprutor och sånt!

Något står inte rätt till..

God kväll!

Det är något knäppt med min kropp! Hela dagen har jag varit som i en koma nästan.. Kroppen helt seg och jag har varit så trött, så trött.. Känns som att jag inte sovit på en vecka! Ändå har jag sovit en hel del inatt/idag.. Fattar ingenting!
I duschen höll jag på att ramla flera gånger för att benen höll på att vika sig under mig.. Var inte kul :( Tänkte nog lägga mig snart och sova ordentligt så man kanske kan känna sig lite piggare imorgon! Måste bara gosa klart med min lilla bebbe först ;) Hon är ju så otroligt söt! Hon sitter på min axel just nu och tittar :) Vägde henne förut idag och hon vägde runt 250 gram.. Tilda och Toffsen ser jättestora ut om man jämför med Liva!

Liva var ju dessutom poppis igår på tåget hem, var 3 ungar som såg transportburen och kom fram och frågade vad det var för något i (eftersom hon hade gömt sig under handduken och under höet). När jag sa att de var ett marsvin så ville de absolut se och sen var de fast vid mig i drygt 1 timme eller nått :P

Ska försöka ta en bild imorgon också på mitt hår! Är sjukt nöjd över det faktiskt.. Blev jättenöjd över klippningen och över hårfärgen! Så nu kan man inte göra annat än att glo i spegeln halva dagen ;)

Nu blir det sova!
Älskar min Baby mest av allt i hela världen! <3

(En gammal men så fin bild på oss, togs den 22/2 -2009-)

Marsvinsbebbe!

Hej!

Jag vet, jag är urusel på att blogga! Jag har verkligen inte orkat eller haft något att skriva om eftersom jag bara jobbat hela dagarna så har helt enkelt inte blivit något inlägg!

Kan ju iaf berätta att igår fick jag åka en jätteful och jätteäcklig buss! Den var vit och blå och det stod Sandlådans IF på den.. Nästan iaf! ;) Stod ju Leksands IF på bussjäveln tyvärr!
Anledningen till att jag fick åka den fula bussen var för att det var en olycka i Uppsala så tåget jag skulle åka ner till Sthlm med var inställt och ersattes med buss! Bussen kom inte förrän 2 timmar så man var ju lagom glad då.. Och så när man ser vad det är för buss, ja då blev man ju ännu mer putt..! Sen att äckelbussen hade problem med att växlarna fastnade förvånade mig ju inte! :P
Men men, jag kom ju ner tillslut.. 4 timmar försenad..

Så idag har jag flängt runt som en galning typ! Gick upp vid 9 imorse, drog till Ikea med mamma vid 11 tiden (där det för övrigt var smockat med folk.. Just IDAG var det loppis utanför ikea.. Suck). Drog iaf runt en vända där inne och kom ut med 6 muggar, 2 kökshanddukar, en fleecepläd, 100 värmeljus och 2 kuddar.. :) Gick på typ 100 spänn så tyckte de va asbra!
Sen drog vi vidare till CityGross och handlade mat, drog sen vidare till nästa place för att kolla in en nyöppnad frisersalong.. Hade jättebra pris men det var inte riktigt unga människor som jobbade där så jag sa rakt nej till mamma :P Drog vidare till Skärholmen för att kolla in frisörer där, hittade en som kunde ta mig direkt och som faktiskt hade bra pris! Så nu har jag kortare hår och det ser och känns så jäkla bra! :) Blev supernöjd, fick ju sitta där ett bra tag så det känns bra att det blev bra också :P
Sen var det bara hem och lämna av maten och grejerna från Ikea och sen vidare till stallet och fixa där.. Sen var det bara vidare som ett skott till Upplands-Väsby för att hämta upp ett marsvin :) Skulle vara där uppe klockan 17.30 så vi hade det lite stressigt!

Men men, vi fixade det och jag har nu en underbart söt liten bebbe här hos mig :) Detta är:

Winniepigs Liva:


Har ingen bild på mitt hår än så det får komma imorgon eller så! :)
Puss och kram!

RSS 2.0