Ooooont!

Åååh, jag har så satans ont i halsen :( Min ena halsmandel är apsvullen och gör pissont.. Kan fan inte prata ordentligt =/

Så jag går och lägger mig och hoppas på att få sova hela natten lång och vakna upp som en prinsessa imorgon!

(Även fast jag inte kommer det men ändå..)


Natti natti på er som fortfarande är vakna!

Varför så många?

Det här är en sak som jag hållit tyst om så länge nu men som jag lessnat totalt på.. Nämligen kommentarer om marsvinen!

Ingen som kommenterar något om någon köper två katter ist för en, ingen som frågar om varför någon köper en hund om man verkligen klarar av det ansvaret, men har man två marsvin och man köper ett tredje så får man kommentaren: "Varför ska du ha så många?", "Varför ska du ha marsvin för?"..

3 st marsvin är INTE många! Eftersom det är lag på att ha minst 2 marsvin tillsammans av samma kön så är det bara en extra.. Och sen när blir en många?

Jag fullständigt HATAR när någon kommenterar marsvinen på något negativt sätt. Tycker man negativt om marsvin behöver man inte säga det rakt ut, iaf inte när man är i närheten. Jag har fått höra saker som "varför grillar du dem inte ist?", "ge dem råttgift", "har ni inte ätit upp dem än.." osv osv osv.. Som skämt naturligtvis, men tänk själv om någon skulle säga så till dig om ett djur du håller kärt, ett djur som betyder allt för dig.. Klart man blir sårad då när man får höra sådana saker.

Ibland önskar man bara att man hade någon som förstod en och som hade samma marsvins-intresse som jag har.. För jag är så trött på alla människor som inte förstår. Trött på alla negativa "skämtsamma" kommentarer. Trött på att inte ha någon som delar mitt största intresse.. Nämligen dessa underbara Marsvin!


OMG!

OMG OMG OMG OMG OMG!!
I'm in love!


Eh.. Länge sen!

Shit, trodde inte att det hade gått en hel vecka sen jag blogga sist?! Sorry!

Veckan har gått så otroligt fort ju! Kan berätta lite grann som vi gjort iaf :) Hålla er lite uppdaterade så ni slipper sitta och undra vad som händer i mitt liv!

I Tisdags så var jag hjärtat på bio.. Vi såg "Svensson Svensson - I nöd och lust". Den var faktiskt ganska rolig, helt klart sevärd iaf! Hade ju biobiljetter som jag fick av jobbet då pga stor övertid en kväll. Och biljetterna gick ut just i Tisdags så vi hade inget annat val än att gå på bio den kvällen :)

I Fredags så var jag på arbetsförmedlingen och pratade med en vettig människa för en gångs skull :P Hon var jättebra att prata och hon förklarade jättebra! Sen på kvällen så kollade vi på hockeyn på tvn eftersom vi spelade borta :)

Och i både Lördags och Söndags så har jag gått promenader med M-L :) Har varit riktigt skönt att komma ut och gå lite med någon och prata. :)

Idag har jag fixad och donat lite här hemma bara. Plockat iordning på uteplatsen, planterat om några blommor, krattat våran lilla gräsmatta, slängt skräp och diskat.
När Hjärtat kommer hem så blir det väl att åka upp till Noret och handla lite.. Marsvinen behöver hö, Huskie mat likaså katterna..



Love!


♥♥♥

Gamla och nya!

Som ni inte vet så har vi blivit med ny bil :) Audin som vi brummade runt i hade varken AC eller motorvärmare... Vid -30 (som det blir här på vintern) så ville den inte alls starta vilket var riktigt drygt! Och Baby längtade tillbaka till sin gamla bil som han hade innan, en Mitsubishi Galant.. Så ni kan ju gissa vad det blev för bil ;)

Mitsubishin köptes i Stockholm och det var väl nästan lite kärlek vid första ögonkastet. :P Vinge, annan snygg front, 18 tums fälgar, sänkt (till max för vi kom inte in på mamma och pappas tomt utan att den skrapade i trottoarkanten!), klarglas osv. PLUS att den har motorvärmare och klimatanläggning (som är riktigt bra!) och lite annat som Baby ville att bilen skulle ha.

Vi bytte upp oss 7 år och det syns väl, eller vad säger ni? ;)


En ängel har vandrat vidare..

Den finaste av alla är borta.. Du har vandrat över regnbågsbron där du slipper ha ont något mer. Du kommer föralltid vara älskad och saknad av oss!

Finaste Jinx
2003 - 2011


Reklam!

Reklam är något som man absolut hatar på tv. Man kan inte kolla på en film på tv utan att störas av en miljon reklamfilmer. MEN det finns faktiskt några reklamsnuttar som jag älskar! Några få som jag tycker är klockrena :)

ICA reklamerna är ju en självklarhet. De är alltid klockrena och roliga. Är som att se på en liten serie typ :) Min absoluta favorit bland ica reklamerna är när Ulf videobloggar:



Com Hem reklamen när de har gjort små miniparodier på en massa olika serier osv.
Älskar kommentarerna: "Vem är han och vad är det där för jäkla skitregel?!"



Och så helt klart denna, jag hatar egentligen Unibets reklamer men denna är så jäkla skön bara för att han pratar svengelska :D
"We are two, so we need two ananases", "But are you good eller, this is just one ananas!"



Någon reklamfilm som jag missat som ni tycker är bra? :)

RSS 2.0