Lista 2009


Örebroresan summering!

Ja, som jag skrev igår så åkte vi till Örebro igår för att se matchen mellan Örebro och Mora! Tänkte summera resan litegrann, som en kul grej!

Först vid 12 åkte vi till hallen, därifrån bussen skulle gå. Den skulle alltså avgå klockan 12.30, den avgick typ 12.50.. Varför? - För att bussföraren inte hittade till hallen! (han hade åkt enda från sthlm)..
Början av resan satt vi och lyssnade på lite olika mora-låtar och några spelade poker! Tog några bilder härifrån dalarna, kommer inte riktigt ihåg vartifrån men tror de va någonstans mellan Mora och Rättvik!


Här är det minsann vitt på träden :P Haha!


I bussen var de inge vidare jättevarmt på golvet, så alla satt me fötterna upp på antingen något säte eller på borden. Baby var lite smårolig och satte sina vantar på fötterna för att han frös så mycket om fossingarna :P


Papparazzin är igång.. Dvs jag :P Vi ser så himla glada ut! *not*


Sen hände de inte mycket på bussresan förutom att folk söp till de och satt och sjöng.. De hade lite prisutdelningar också :P

När vi kom till Örebro så eskorterade polisen oss till restaurangen som vi skulle käka på! Var hur god mat som helst, så det var inte helt fel ;)


Vi var väl runt 60 pers på första bussen, här på restaurangen då vi väntade på maten!


Den andra bussen mötte vi upp när vi var i hallen, och de var väl runt 50 pers, så några blev vi! Vi överröstade deras lilla klack ;) MOahah!
Sämsta ishallen jag varit i måste jag säga.. Iofs har jag bara varit i Moras hall och nu i Örebros hall, men alltså om jag säger såhär.. Det var nästan kallare i hallen än vad det var utanför!! Brr!
Vi förlorade dock, men resan var kul iaf :)

Hemresan tog ju ett antal längre timmar än vad den egenligen skulle vara!
1. En började spy så vi var tvungna att stanna någonstans vid Ludvika så han fick gå ut och spy..
2. Alla kom på att de var hungriga, så vi stannade på en statoil mack vid Ludvika så alla kunde äta.. Fatta 60 pers i en statoilmack med en person som jobbade! Vi blev kvar där i 1 timme.. Vi skulle stannat i max 20 min!
3. En äldre gubbe ramla nedför trappen i bussen och får ont i nacken.. Så vi fick ringa ambulansen.. Vi fick stanna på en mack i Leksand.. Ambulansen kom från Rättvik! Han åkte ändå inte med, men de är ju ändå plikt o ringa när någon skadat nacken!
O sen kan man ju räkna in några pisspauser i de också eftersom toan helst skulle gå till oss 3 tjejer som befann oss på bussen!
Om man säger såhär, tänk er en fullsatt buss, där alla dricker och behöver kissa någon gång i timmen :P Haha! Lyckat!

Vi kom iaf hem vid halv 2 inatt, så då orkade man inte så mycket utan man la sig o sov!

Nu sitter jag me en Bacardi Breezer Watermelon och väntar på att maten ska bli klar! :) Potatisgratäng, kött o sallad till de är inte helt fel ;)

Önskar er ett gott nytt år!

Mot Örebro!

Om drygt 1 timme så åker bussen som ska ta oss Mora-supportrar till Örebro där kvällens match håller till! Ska bli riktigt kul att åka och jag hoppas det blir ytterliggare en vinst med 3 poäng! Vi ska heja så gott det går!

Hinner inte riktigt skriva så mycket eller slänga in någon bild, för jag måste fixa mig och slänga i min någon macka eller nått innan vi ska åka ner till bussen!

Kanske kan slänga in något inlägg när vi sitter på bussen sen, beror på hur tråkigt man får det på bussen :)

So long fuckers ;) haha

Yes!

Nu ska jag tjata lite mer om marsvin!

Mamma har nämligen hämtat mitt ena marsvin i sthlm! :D 2 månader lilla Gracie finns just nu hos min mamma och pappa och just nu vill jag inget hellre än att åka till Sthlm och gosa med henne!
Hon ska tydligen vara jättebusig och tuff, så hoppas på att hon inte är så rädd sen som andra marsvin är :) Det andra marsvinet ska jag hämta sen när vi åker, så kommer de få bli kompisar! Hoppas bara de kan acceptera varandra så att de trivs! Vill ju inte ha två marsvin som bråkar ;) Så får vi se sen när de tredje kommer som Baby sa att jag skulle få ;) Moahah!
Kan slänga in en liten bild på lilla Gracie
(Hon är den lilla svarta på bilden.. Den bruna är hennes mamma!)


Snart blir det väl till att försöka sova lite! Är lite trött och är ju en dag imorgon också! Måste försöka städa imorgon, ser ut som en svinstia här typ :P På Onsdag åker vi till Örebro o kollar hockey så då hinner man ju inget :P Och sen om vi ska åka på Torsdag eller Fredag, ja då hinner man ju inte så mycket då heller!

SÅ natti natti på er! Sov så gott och dröm söta drömmar! *eller nått*
Jag vet vad jag kommer drömma om ;)

God fortsättning och God natt!

Då var denna dag till ända och jag är faktiskt jättetrött! Kanske börjar få lite ordning på mina sovtider? För isf så är det verkligen på tiden, kan ju inte ha de så att man lägger sig klockan 3-4 på nätterna och ska upp relativt tidigt morgonen efter!

Ikväll har vi iaf haft det ganska mysigt med Björn och M-L, de kom förbi på middag och stannade ett bra tag! M-L och jag satt och pratade en stund och sedan satte vi oss och kollade på Sagan om ringen - konungens återkomst.. Ja, den är väl inte riktigt slut än men man har ju sätt de mesta nu ;) Björn o Baby har suttit och spelat fotboll på datorn hela kvällen, så de har varit lite småtråkiga ;)

Snart blir det till att gå och lägga sig och sova! Så slipper man sova bort hela dagen imorgon, så kanske man kan få något gjort! :) Måste göra rent i Niinis bur imorgon, plus att det skulle behövas städas här! *igen*

Sov så gott! :)

Mitt linne!

Hej och god fortsättning! :)

Hann aldrig skriva något riktigt inlägg igår eftersom Baby skulle hjälpa mig att ta kort på mitt linne jag köpte i förrgår, men det blev aldrig av. Så de blev inget inlägg!

Idag fick jag göra det bästa av situationen och gick in på toaletten (typ enda rummet som har någorlunda bra ljus och en spegel så jag såg hur bilden skulle bli), och så fick jag ta mobilen och ta kort! Bilden blir så mörk och rödaktig bara för att min blixt har gått sönder på mobilen.. Så vi får nöja oss med detta! :)
Jag älskar iaf detta linne, tycker det är jättesnyggt!


Och nu har vi typ bestämt oss för att åka ner till Sthlm på nyårsafton och sedan åka hem typ den 3/1.. Så då får jag mina små lurvisar också! :) *weii* (jag vet, jag tjatar som fan om det men jag längtar så jäkla mycket!!)


Tävling hos FS


I samarbete med www.tryckdig.se. Två lyckliga vinnare vinner en varsin grymt snygg personlig almancka. Man går in på deras hemsida och gör sin egen. För att vara med och tävla gör du såhär:

• Lämna en komentar i detta inlägg och skriv hur din almanacka skulle se ut om du vann. Jag drar två vinnare om någon vecka. Glöm inte att skriva din hotmail så du kan bli kontaktad om du vinner.

• Om ni länkar till inlägget i eran blogg och skriver att ni är med och tävlar blir det större chans att vinna. Annars kan ni självklart vara med och tävla ändå. Lycka till!



Jag är med och tävlar :) Skoj va?! ;)

Fullt upp idag!

Hej och God Jul!

Har inte hunnit med någon uppdatering idag, har varit fullt upp hela dagen från det att jag gick upp tills nu typ! Men jag tänkte ändå slänga upp en liten uppdatering innan jag ska gå och lägga mig!

Vi vaknade någon gång vid 12 tiden tror jag, och vid halv 1 åkte vi ner till stan och träffade upp Karolin o Anders :) Gick in på systemet och handlade alkohol för nästan 500 kr, gick in en sväng på HM och köpte ett linne (slänger upp en bild på det imorgon, har ingen bild nu och jag orkar inte ta någon heller), sen åkte vi till Willys och handlade mat för 700 kr.. Vi BORDE klara oss med mat ett tag nu, hoppas jag! Annars är det något som är fel :P Gick in en snabbis på Djurmagazinet också och köpte en ny kattspade som de hade på kampanj och ett grisöra som Huskie ska få i julklapp!

Direkt när vi kom hem så var det bara till att plocka upp alla 6 påsar som vi fick med oss hem! Slängde i mig en panpizza eftersom jag inte ens hann äta frukost, o sen var det bara börja med maten på en gång! Karolin o Anders kom strax efter 5 och eftersom Baby o Anders skulle kolla travet vid 7 så var man tvungen o börja med maten ganska tidigt :P Potatisgratäng, kött, sallad, tzatziki och vitlöksbröd gjorde vi iaf! Jäklans vad mätt man blev efter! Men gott, det var det verkligen!

Jag och Karolin drog och spela B-lotto vid halv åtta.. Gick ju som väntat :P Haha, borde skicka in en protest om att vi inte vann ;P Haha!

Det var min dag det, då kanske ni förstår att jag inte riktigt haft tid att uppdatera min kära blogg :)
Skriver mer imorgon och slänger då in en bild på mitt linne jag köpte idag!

God Jul och Gott Nytt År!


Skrattat ihjäl mig!

Nyss höll jag på att skratta ihjäl mig! Kollade lite på bilder på datorn och hittade en mapp från när Warga hade sin första kull, det roliga är att i samma mapp så låg det några videoklipp! Vissa av klippen föreställde Babys polare på fyllan som sjöng, de två sista videorna visade Dylan som skulle hjälpa till att spela hockey framför tvn! Jag satt och grät av skratt i säkert 15 min, fick nästan ingen luft!

Så jag var tvungen o slänga upp den på YouTube o visa! Detta är min nya favvovideo kan jag säga!


Han är så jäkla söt den där katten!

Trött!

Idag är jag ruskigt trött! Kan knappt stava eller skriva, blir bara fel hela tiden..

Usch, sov bara drygt 4 timmar inatt, gick upp klockan 6 imorse och jobbade till kvart i fyra! Jag var helt död när jag kom hem, svinkallt var det dessutom ute så man var ju lagom glad! :P Det var väl iofs bara -16 när jag kom hem.. Men det kändes verkligen som typ -30 eller nått! *huttrar*

Blir verkligen inget långt inlägg idag inte, är svintrött och ska snart gå och lägga mig! Det svider i mina ögon och jag känner mig verkligen slow!

Snart är det jul, och vi har fortfarande inte bestämt vart vi ska :P Lyckat!

Baka liten kaka!

Jag skulle uppdaterat för bra många timmar sedan, men det blev inte av förrän nu, så hoppas ingen tagit skada! Inte? Så bra! :)

Ikväll har jag bakat som en galning känns det som..
Först blev det smågröna muffins! Det är nästan så man drar sig för att äta dem! Haha!



Under tiden som de stod i ugnen så gjorde jag iordning smet till en rulltårta! :) Väldigt enkelt att göra, tar max 10 min att fixa smeten o sen ska den bara stå inne i ugnen i 5 min max, sen fixar man det sista på någon min bara :) Fast den fick jag ingen bild på.. Tyvärr! Men god, det är den! Den är nästan slut :P Haha!

Sen när den var klar så satte jag igång med frosting till muffinsen.. Blev supergott! Ser väl inte så överdrivet roliga ut men de ska ju faktiskt bara ätas! ;) O dessutom så hade jag inget som jag kunde dekorera dem med, så de fick se ut så :)


Så ikväll har man legat i och bakat och fixat :) Snart blir det dock läggdags för klockan är alldeles för mycket och jag ska upp tidigt imorgon! Rättare sagt om 4,5 timmar! *suck*
Jag måste lära mig att lägga mig i tid!

Natti natti på er!

Idag!

Idag är det Söndag, tänkte om ni inte visste det! ;) Imorgon är det Måndag och då ska man gå upp sådär omänskligt tidigt.. Usch!
Jag fattar inte varför man ska börja jobba klockan 06:45 på ett industriställe?! Jag hade kunnat förstå om det hade  varit en butik eller liknande, om folk vill köpa typ frukost eller något påväg till jobbet, men en industri?

O jag kan inte sluta titta på mitt akvarie! Jag gjorde ett vattenbyte på 50% typ förra helgen, för det var så skitigt och eftersom jag hade medicinerat så var jag tvungen att byta vattnet. Jäklar vad rent det blev kan jag säga! jag placerade om lite växter, flyttade på några rötter och stenar och lade i några till stenar.. Jag är helnöjd! Förutom att jag vill ha mer växter och fler fiskar :) (Och sen den där växten till vänster som sabbar allt, ska nog ta bort den sen)


Många fiskar har försvunnit så det enda jag har kvar är: 1 black molly, 1 platy, 1 kampfiskhona, 2 skalarer, 6 neontetror och 2 malar! Täntke nog införskaffa mig typ 2 black molly, 5 platy, 10 neontetror eller kardinaltetror och kanske någon kampfiskhane beroende på vad det finns att välja på! Jag vill inte ha någon vanlig röd eller blå som djuraffärerna alltid tar in, utan jag vill ha någon annan fenform, gärna superdelta eller crowntail.. Men det är inte ofta som det tas in!

Min förra Crowntailhane (hans stjärtfena ska egentligen vara lite längre, men jag hade precis haft fenröta när jag köpte honom):


Två utav mina senaste Superdelta's som jag haft:


Mycket man vill faktiskt.. Får se hur man får allt :)

Nej, nu blir det till att spela lite spel tror jag! har laddat ner massa pusselspel som jag ska spela :)

*Gäsp*

Usch vad jag är trött nu! Ska nog alldeles strax gå och lägga mig, klockan är ju tio över tre.. Man behöver ju inte sova bort hela dagarna, på måndag ska man upp klockan 06:00 igen! *suck*

Vi har precis kollat på en film, var någon tysk film som handlade om några bergsklättrare som skulle bestiga nordväggen av något berg där.. Verklighetsbaserad var den och sådana filmer tycker jag om :) För att vara tysk så var den faktiskt bra! Trodde att den skulle vara sämre men den var helt okey!

Nej, nu blir det sova! Ögonen vill inte längre, inte min hjärna eller min kropp för den delen heller.. Är helt slut!

Natti natti!


Hoppla hejsan!

Nu jäklar ska det skrivas här! Jag har haft god lust att uppdatera min blogg (den andra då), men jag har inte pallat. Är lite less på den bloggen, och på vissa som läser den!
Så nu tar vi en nystart här på denna nya ist :) Det kan bli en hel del uppdateringar ibland, kanske t.o.m flera gånger per dag, så nu får vi hålla koll här ;)

Så vad händer här i livet då?
Ja, vart ska man börja?! Mitt lilla söta och fina marsvin dog för ett ex antal veckor sedan, känns som en evighet sen faktiskt! Känns så jäkla tomt utan henne, hon var ju min lilla söta mysgris som alltid skulle sitta på min axel och titta! Tyckte om att spela TribalWars också tror jag, för hon sprang på tangentbordet när man skulle kriga lite! :)
(RIP Lizzy aka Toffsis!)

 

Och jag har insett att jag kan inte leva utan marsvin, så jag och Baby bestämde oss för att skaffa två nya små pluttar! Dock så tänker vi inte köpa från djuraffär igen då mina två senaste som jag köpte från djuraffären dog inom loppet av 6 månader! Så jag tänker satsa på uppfödare ist :)
Har hittat två stycken jättefina tjejer, en i Gagnef och en i Stockholm som jag ska hämta nu vid jul! Jag LÄNGTAR hur mycket som helst!
Sen hittade jag en tredje som jag ville ha så jag fick utpressa Baby lite om att vi faktiskt måste ha 3 st! Det var väldigt enkelt, sa bara "då blir de inge mat!" så sa han ja ;D Haha! Så i Jan/Feb kommer vi hämta ett tredje marsvin i Gagnef! Anledningen till att vi kommer hämta henne senare är för att hon just nu är dräktig och ska föda närsom helst! Och det tar ungefär 5 veckor tills ungarna är redo att tas från mamman, så jag får vänta! Ev kanske man tar någon unge, har inte bestämt mig.. Både mamman och pappan var hur fina som helst! :)
Kan lägga upp bilder på marsvinen när jag hämtat dem nästa vecka.. Virveltroll är de alla iaf, en med lite längre hår.. Längtar!

Jul är det om några dagar också, rättare sagt om 5 dagar! (ok, snart 4 dagar), känns helst sjukt! Känns som att det var igår som det var sommar och 30 grader varmt ute.. Nu är det snö, halt och -20 grader! Ja, ute alltså.. Inte här inne ;)
Igår natt hade vi faktiskt nästan -25 grader! Det var svinkallt ute! Brr

Usch nej, nu har detta inlägget blivit alldeles för långt!

Skriver kanske något mer senare, annars kanske det kommer upp något inlägg imorgon! :)

(En bild på späckhugga.. Eeh.. Marsvinet Maja (RIP), med kattungarna som för övrigt flyttat!)


RSS 2.0