Uäk!

Här kommer ett sånt här världelöst inlägg om något jätteointressant! Men jag tänker dela med mig av detta iaf, är de för tråkigt så behöver ni inte läsa, kan försöka komma på något skoj att uppdatera om senare istället! Deal?

Jag har lyckats få tag på ett skurmedel som luktar UÄK! Jag klarar verkligen inte av doften.. Många skulle nog säga att den doftar gott men jag tål verkligen inte lukten av viol.. Och jag har skurat hela köket med skiten!
Tänkte att det kanske inte skulle lukta så mycket när man väl skurat men det verkligen luktar jättemycket!

Nä, blir till att dra till ICA när baby slutar jobbet.. Vilket lär bli om drygt 1 timma!

Tummen ner för denna!

Urk!

Akvarie 2

För några veckor sedan så startade jag akvarie nr 2. Det akvarie som jag fick av Baby förra året :) Beställde gruset i vintras, tror jag fick hem det i januari eller något sånt men sen har det bara stått.. Har liksom inte haft orken till att skölja av allt grus och köra igång det!
Men för några veckor sedan så tog jag tag i saken och sköljde av gruset (40 kg) och fixade med grottor och roten som jag hade införskaffat typ i vintras med.. Tanken var att min stora mal skulle få bo däri, tyckte han förtjänade ett större hem :)



Allt eftersom så har jag fyllt på med mer fisk, den stora malen fick förstås flytta in först och han verkade tycka det var skönt. Mitt första akvarie är lite överväxt så han kunde inte riktigt simma ordentligt på botten där.
Sen efter det så har 3 halvvuxna platy och 2 halvvuxna guppy honor fått flytta in..



Sen härom veckan så var vi förbi Djurmagazinet eftersom jag behövde köpa hö till marsvinen så kollade vi igenom lite fiskar och Baby hittade såklart någon typ av mal som han absolut ville ha!



Jag hade länge gått och suktat efter Skalarer, dock vill jag helst ha randiga men dessa var fina de med! Roligare fiskar får man ju typ leta efter, så himla nyfikna typer!


Är med och tävlar!

Är med och tävlar här om ett duschgelékit :)


Äntligen!

Trodde jag var smart men tji fick jag!

Skulle ha en bok till min kurs som jag läser nu, skulle egentligen haft den för typ 2 veckor sedan. Kollade på biblioteket, men den enda boken var utlånad.. Kollade bokhandeln men de hade inga studieböcker men kunde beställa men det skulle ta 4-5 dagar beroende på vartifrån den skulle skickas ifrån!
Hittade en bok på Tradera som var den boken jag skulle ha, dessutom så fanns den som "Köp Nu" objekt så jag tänkte att jag skulle få boken relativt snabbt!

Tog 4 dagar innan jag ens fick vinnarmailet skickat till mig, och sen tog det en hel vecka innan jag fick boken! Lyckat, eller inte!
Det värsta var ju att jag verkligen behövde den boken också för att kunna lämna in uppdrag 1! Så nu har jag äntligen kunnat lämna in min uppgift eftersom jag fick min bok idag!

Passade även på att hitta en Furminator på Tradera för 100 kr! Testade den på Huskie och fick bort väldigt mycket hår. Stod med hela näven full med hår och då var jag inte ens klar! Funkar faktiskt jättebra, vilket är skönt för då kanske vi slipper allt hår på golvet hela tiden!


Fixa och trixa!

Tro om man ska försöka fixa lite här hemma.. Ska ta och plantera melonkärnor nu, har haft några på torkning så det blir lättare att se vilka som är bra. Återstår att se om det blir något!

Uppdaterar senare! :)

Tjingeling

Seriöst!

Jag ska fan ta hit min pappa och skrämma bort dem som bor över oss för nu har de faan gått över gränsen! Det är fan inte många som vågar stå emot min pappa när han är på det humöret och dem över oss är definitivt dem som aldrig skulle våga stå emot.. Vågade inte ens öppna dörren när de hade tappat ner sin matta på vår trädgård..

Stabiiiiilt!

Nästa matta de tappar ner åker fan i sopkonteinern..

Grr!


Jag veeet..

Jag vet, jag suger på att uppdatera bloggen.. Säger så varenda gång också och att jag ska bättra mig men vad händer egentligen? Ingenting!

Well well, idag är det verkligen sommarväder! Det är verkligen jättevarmt och skönt ute, nästan lite väl varmt ibland.. Man börjar ju svettas nästan på en gång när man är ute!

Var nere på stan förut en snabbis också med Baby! Var tvungen att köpa nya jeans så hittade ett par som satt bra, även om de var lite långa.. Men det är ju alla byxor, sitter de bra i midjan så är de 15 meter för långa!
Köpte även lite annat nödvändigt eftersom de flesta linnen och så som jag har börjar gå sönder. Kan slänga upp ett inlägg senare med bilder på det som jag köpte!

(Har ingen ny bild så får bli denna från i vintras!)


Återkommer senare!

RSS 2.0