Sjukskriven...

Hej på er!
 
Sent nattinlägg men så får det bli.. Har lite svårt att sova ordentligt just nu tyvärr!
 
Idag skulle jag egentligen jobbat heldag men kraftig yrsel satte stopp.. Fick yrsel helt plötsligt igårkväll, trodde seriöst jag skulle ramla för det snurrade så mycket. Tänkte först att jag kanske druckit lite dåligt under dagen så drack massa vatten men det hjälpte inte.. Kanske behövde äta något, så jag åt mat och hoppades att yrseln skulle ge med sig men icke! Sova då? kanske behöver sömn tänkte jag så jag gick och la mig och sov.
Imorse vaknade jag upp och kände mig lite vimmelkantig men kände inte direkt av att det snurrade så värst så jag åkte iväg till jobbet. När jag kommer innanför dörrarna så känner jag hur det börjar snurra så sätter mig ner på en stol.. Äckligaste känslan ever när det kändes som att jag skulle trilla av stolen även fast jag satt och höll i mig.. (Då kan ni förstå hur mycket det snurrade i mitt huvud)!
 
Ringde vårdcentralen men de tog inte emot fler samtal idag (?) så jag ringde istället till 1177 och pratade med dem. De tyckte jag skulle kontakta vårdcentralen (...) och när jag sa att jag redan försökt det så sa de att jag skulle åka till akuten istället. Sagt och gjort, akuten åkte jag till där jag spenderade halva min dag typ! De tog blodtryck, blodprov och EKG och ställde en miljon frågor kändes det som! Efter flera timmar i sjuksäng fick jag träffa en läkare och kollade mina reflexer i armar och ben, ställde en miljon frågor till och skakade massor på mitt huvud.
 
Diagnos: Kristallsjukan!
 
Orsaken till kristallsjuka är att små, små kalkkristaller i innerörat, där balansorganet sitter, har lossnat och hamnat fel. Och det är därför man blir yr! Sitter jag still och bara fokuserar på en punkt går det ganska bra men såfort jag rör på huvudet eller anstränger mig för mycket så kommer yrseln på en gång. Läkaren sa att jag får absolut inte jobba eller anstränga mig förrän yrseln är borta så det kändes jäkligt surt så därför vart jag sjukskriven i några dagar! Dock fick jag ett papper med massa övningar man kunde göra för att hjälpa till att bota kristallsjukan så jag ska göra mitt bästa för att bli av med skiten! Det är verkligen ingen hit att vara konstant yrslig =/
 
Men men, ska väl strax försöka sova och hoppas på att man får sova natten igenom!
Puss o kram!
 
 

Segt

Hej!
 
Haha, det är lite seg uppdatering här känner jag ;) Men har jobbat så mycket och varit rätt så slut så jag har faktiskt inte orkat. Har haft så mycket att göra dessutom förutom jobbet som jag prioriterar också :)
 
I Torsdags jobbade jag till 19:30, i Fredags så slutade jag 14 åt en snabb lunch med sötnosen och sen körde jag igång med en inventering av souvenirerna innan matchstart. Var rätt så viktigt att jag fick butiken och inre lagret inventerat innan match och jag hann väl butiken och halva inre lagret innan jag fick lov att öppna! Igår jobbade jag också mellan 10-17:30 och när man väl kom hem så var det bara fixa mat och äta innan man fick lov att sätta sig i soffan och ta det lugnt!
 
Idag har jag äntligen haft en ledig dag och då passade vi på att åka och handla mat och så köpte vi några algätare på Arken eftersom det börjat komma rätt mycket alger i akvariet.. Så nu hoppas jag att de gör sitt jobb så det ser lite bättre ut däri ;) Och så kollade vi på JVM finalen såklart! Så jäkla synd att småkronorna inte tog guld! De var de faktiskt värda!
 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra och det är faktiskt ganska skönt! En dag utan några planer alls, känns som att jag måste vila upp mina värkande fötter så jag orkar med veckan sen. Jobbar tis till lör så jag får bara en ledig dag nästa helg så det kommer säkert bli tufft men jag börjar faktiskt bli rätt så van :P Jag är rätt så van att jobba mycket nu, det är inte många dagar jag är ledig och bara kan slappa känns det som..
 
Men men, tänkte mest uppdatera er om att jag fortfarande lever :) Tänkte snart slänga mig i sängen så man kanske kommer upp i vettig tid imorgon!
 
Puss o kram!
 
 

2014

Halloj!
 
Jag vet att jag lovade att jag skulle bli bättre på att uppdatera men de blev visst inte så ;) Vet att bloggen inte fattade att bilder som "ligger ner" faktiskt var vända åt rätt håll så bilder man försökte lägga in vart åt fel håll!
 
Men men, ska försöka mig på detta igen tänkte jag! Hoppas bilderna hamnar åt rätt håll bara så ni slipper sitta med huvudet på sne när ni ska titta på bilderna ;)
 
En liiiten resumé om vad som hänt på sistone då?
 
Eftersom lyset på mitt 180 liters akvarie slocknat (armaturen gick sönder) så införskaffade jag mig ett nytt :) Hittade ett begagnat billigt på blocket som var något större än det jag hade.. Blev ett 375 liters :)
 
Här är det nystartat så det är rätt så grumligt och de flesta växter jag hade innan slängde jag så det fanns inte så mycket i här :P
 
Vi fick en diskmaskin i julklapp av mamma och pappa! Den var riktigt uppskattad och den används flitigt! Det är såååå skönt att slippa diska nu, speciellt eftersom det blir en del diskning ibland på jobbet.. Dock jag har ingen bild på den.. Men tror ni alla vet hur en diskmaskin ser ut ;)
 
Sen har jag köpt mig en ny mobil också ;) Uppgraderade mig från en iPhone 4S till en iPhone 5S och det är nog seriöst det bästa jag köpt på länge! Love it!
 
Jag färgade håret också :) Blev så trött på min hårfärg så jag färgade det mörkbrunt med blonda slingor! Blev faktiskt riktigt nöjd men nu är det nog dags att färga utväxten för så pass mycket har mitt hår växt sedan dess. Blir väl att ta tag i det någon dag också när man har ork och tid!
 
Ursäkta de osminkade bilderna men de får ni ta för de är de enda bilderna jag har där man faktiskt ser skillnaden ;)
What else? Jo, kan berätta att även fast vi inte skulle köpa något till varandra så fick jag en julklapp av min kära sambo :) Eller ja, dagen före julafton när jag kom hem så var jag lite trött i huvudet och när jag tittade in i akvariet så simmade det lite fler Scalarer där än vad det gjorde när jag åkte till jobbet. Då hade älskling varit och köpt två bebisScalarer till mig :)
 
Sen på julafton så gav han mig ett stort paket som låg under granen som jag trodde han hade fått av sitt jobb.. Och det var då en SodaStream som jag några dagar tidigare hade sagt att jag ville ha! Jag tycker det är så mycket godare med kolsyrat vatten än vanligt så SodaStreamen kommer användas väldigt flitigt!
 
 
Om det är något jag glömt så får jag ta det imorgon för nu ska jag faktiskt sova! Börjar iofs 11 imorgon men jobbar till 19:30 så det är en lång dag för mig. Sov inte så jättebra inatt så ögonen svider lite nu.

Ska dock försöka uppdatera någon gång imorgon!
Puss och kram!

RSS 2.0