Tjohooo

Haha, jag kom på att jag har en blogg! Jag har faktiskt börja sakna att skriva av mig men vet inte hur mycket jag kommer orka att skriva så kan inte lova att jag kommer skriva 100 inlägg om dagen direkt!
 
Det beror ganska mycket på att jag just nu har 2 jobb.. Det ena (som ger mest pengar) är på en restaurang där jag har sommarjobb med chans till att få fortsatt på åtminstone 50% efter sommaren. Och det andra jag pysslar med hemma är målning av dalahästar :) Ni kanske tycker det låter astråkigt men för mig är målning som terapi.. Jag kan sitta och lyssna på musik och sjunga med medan man målar. Man behöver inte stressa utan kan sitta i sin egna takt och bara måla. :)
 
 
 
Anledningen till att jag kanske inte har tid eller ork att skriva så ofta är pga mitt schema på restaurangen. Ofta slutar jag inte förrän 19:30 på kvällen och då är jag rätt så trött och slut så man orkar typ äta sen går man och lägger sig ungefär! 
 
Nu är dock klockan alldeles för mycket och jag borde egentligen redan ligga i sängen och sova.. Börjar 10 imorgon och slutar inte förrän 19:30 så blir en lång dag för mig. Men hellre det än att bara sitta hemma och glo och inte ha något att göra! :)
 
Vi hörs och syns en annan dag, förhoppningsvis imorgon! :) *om jag orkar*
Puss och kram!

RSS 2.0