Vaaaarmt!

Denna bild tog jag den 19/4.. Alltså förra tisdagen!

Snacka om att vi hade varmt utomhus, i skuggan! ;)



Efter detta så typ sluta den fungera eller nått.. Står bara H i displayen! :P Men erkänn att det ser lite sjukt ut ;)

Lins-fia

Hello på er :)

Som rubriken lyder, jag har blivit med linser! ;) Jag tänkte att nu får det vara nog med att inte kunna ha solglasögon som man vill på sommaren pga glasögonen! Har velat ha linser i många många år nu så nu tog jag äntligen tag i saken! :)

När han som kollade synen o allt på mig såg mina glasögon så blev han helt förbluffad.. Haha, han sa:
- Jag har aldrig sett så slita glasögon tror jag, ser du verkligen igenom de här?!
- Mja, jag ser ju bättre med dem än utan dem.. Haha

Ooopsi..

Men men, jag fick mina linser iaf och ska tillbaka på återkontroll om 2 veckor :) Måste säga att jag kände mig naken utan mina glasögon =/ Det kändes verkligen skitskumt!
Och det var fan ingen lek att få ut linserna ur ögonen den första gången.. Tror jag höll på med bara en lins i typ 15 min! Fast det är väl sånt man vänjer sig vid, har ju inga problem att pilla i ögonen men det kändes lite konstigt när man skulle försöka få tag på linsen i ögat..

Jaja, nu vet ni iaf ;) Haha! Fick bara ha i dem i 4 timmar idag *buhuhu* :P Ska öka med typ 2 timmar varje dag, så det blir väl bra tillslut iaf!



Hihi, fick rosa/vit etui :) (fick ett svart/vit också)

Leka leka leka!

Tog lite kort på Huskie för typ 30 min sen när han lekte med sin leksak :) Fick ta bort den förut eftersom han bet upp magen på den lilla hunden men sydde igen den innan han fick den.
Det blev som synes mycket uppskattat!






Ny header!

Hahaha, vad tycks om min nya header ;) Visst är den snygg! Ser du den inte så uppdatera bara sidan så kommer den säkert upp! :)

Och förresten..

Vi kvinnor är änglar, tills någon förstör våra vingar. Då flyger vi vidare på ett kvastskaft - ingen jävel kan säga att vi inte är flexibla! ;) Glad Påsk!


Känns tungt!

Hej på er!

Vet att jag suger på att uppdatera, tänker hela tiden att jag ska bättra mig men så blir det såhär iaf..! Fy skäms på mig!

Tänkte egentligen bara skriva av mig lite att det känns lite tungt just nu.. Lämnade iväg min kära "lilla" Ninis idag.. Hittade ett omplaceringshem i närheten av Falun som jag mailade och som jag tyckte kändes seriösa och idag åkte vi dit och lämnade henne!
Känns rent ut sagt förjävligt men vad ska man göra.. Det är så mycket annat som kommer ivägen hela tiden och hon behöver mycket tid.. Hon är världens underbaraste kanin, men hon förtjänade mer tid än vad jag kunde ge henne så fick dessvärre ta detta tunga beslut!
Hon som har omplaceringshemmet var jättetrevlig och hon verkar vara seriös också. Hon visade en hona hon fick in för några dagar sedan, en lejonkanin (sån långhårig) som hade blivit vanvårdad.. Hade tovor över hela pälsen :( Stackarn, de skulle trimma hennes päls för att få bort alla tovor..
Men bara det att hon tog in honan visar ju att hon bryr sig om djuren och vill att de ska få det bra! Så hoppas hon hittar ett riktigt bra hem till Ninis!

Snart ska jag nanna kudden, är ganska trött och kan behöva sova lite! Har lite grejer som jag måste fixa imorgon, och dessutom tänkte vi ta en rejäl städdag imorgon! Blir fullt upp med andra ord :)

Natti natti på er!


Love this song!

Jag bara älskar denna låt! Den är så jäkla bra så de går bara inte att förklara! Blir så glad när jag hör denna! :)
Lyssna på hela låten för att få en helt ärlig uppfattning om låten.. Den kommer helt igång i mitten typ..


Sjuuuuk

Uäk, jag är sjuk :(

Började med halsont i typ förrgår, hade verkligen jätteont i halsen och ett tag kunde jag knappt prata eller någonting för att det gjorde så ont!
Igår hade jag både ont i halsen, var liiite snuvig och hade liite lite feber.. Idag har jag legat helt däckad i soffan hela dagen lång... Imorse när jag vakna så kunde jag inte ens prata, rösten var typ helt borta! På dagen har jag haft typ bara 37,3 - 37,5 vilket inte är speciellt mycket feber, men man kände sig verkligen klubbad!
Så nu hela kvällen så har jag haft 38 grader, haft så ont i huvudet och är rosslig och har ont typ överallt i kroppen :( Låg först och kollade på hockeyn, sen bytte vi till innebandyn, sen vart det Big Brother Live och sen efter det två filmer.. La mig och kollade på Monsters Inc och sen The Notebook (min favvofilm, tycker den är så underbar!)

Hoppas jag känner mig bättre imorgon, för nu tänkte jag sova! Ska försöka sova bort min sjukdom!

Natti natti

Uppgiften klar

ÄNTLIGEN!
Satt och skrev på den där uppgiften inatt, bara kladdade ner på ett papper på ett ungefär hur det skulle se ut.. Men fick ju utveckla ganska mycket för att det jag hade skrivit på pappret blev bara några få rader på datorn :P Hah!
Men fick iaf till åtminstone nästan 1 hel sida, är inte helt sämst på engelska iaf för mamma läste igenom och hon tyckte att det såg bra ut med grammatiken och allt ;) Moaha!
Nu gäller det bara att få bra betyg på det också.. Åh, sånt är alltid nervigt!

RSS 2.0