Kvavt ute!

Halloj hallej!
 
Hoppas ni alla få som läser mår bra denna Måndag? Det gör iaf jag :)
 
Som ni kanske vet så tävlar jag och Anna om vem som kan gå ner mest i vikt t.o.m Januari och jag börjar köra på riktigt idag!
Idag vägde jag mig faktiskt för första gången på länge och jag blev förvånad.. Dock inte positivt.. men men, det gav mig bara ännu mer motivation till att träna mer och sluta upp helt och hållet med onyttigheter! Så på söndag tänkte jag väga mig igen och se om man lyckats gå ner nått kilo iaf!
 
Annars spenderade jag typ 1½ timma på försäkringskassan idag! *tummen upp* 6 nummer tog så lång tid, fattar ni?! Helt sjukt!
Men men, fick ju gjort det jag skulle så var skönt!
Tog mig även en promenad hem istället för att åka buss så man har fått lite motion idag med :)
 
Nu blir det lite träning här hemma med.. Börjar med Sports Active 2 :)
Har även funderingar på att införskaffa Zumba till ps3 också, för lite variation!
 
Puss o kram!
 

Sol!

Här och häpna, det är SOL ute!! Wow, har typ inte varit fint väder på länge känns de som!
 
Aja, till annat.. Var nyss ute på en gå/springtur med Marre och Marlene. Vi kunde faktiskt springa längre sträckor denna gången än vad vi gjorde förra gången. Så tummen upp!
Jag har inte riktigt haft tid och ork att träna sen sist eftersom jag har städat hela lägenheten typ.. Fixat och donat i garderober så det blev någon ordning även där!
 
Tänkte väl egentligen träna nu efter att vi var ute också men har så ont i höften idag så får nog bli imorrn istället som man gör det! Slänga sig i duschen nu hade verkligen inte varit nå fel!
 
Puss o kram!
 
 
PS, måste bara säga.. Myggorna är förjävliga just nu.. Går knappt vara ute så kommer dem direkt! Vet inte hur många myggbett jag fått senaste dagarna.. Kliar överallt!

Träna!

Hello lovers! ;)
 
Haha, jag är lite flum. Eller ja, jag har typ överskott av energi som jag måste göra av med snart..
 
Dagen började nämligen med att jag och Marie-Louice bestämde oss för promenad... Blev en kombination av gå, jogga, gå, jogga osv. Vi var väl ute i 30-40 min åtminstone vilket var en bra början. Man har varit så förslappad i sommar och har inte orkat träna så värst så nu måste man igång igen!
Vi hade även med oss Molly-bus! Eller ja, Molly heter hon och hon är Marres brorsas hund.. :) Skitsöt!
 
När man kom hem igen så hade man fortfarande massor av energi kvar så bestämde mig att jag ska ta ett träningspass med Sports Active sen när maten sjunkit ner lite grann i magen :)
Och sen lite städning på det med så är nog dagen fulländad!
 
Nu är det även jag mot Anna i vem som går ner mest i vikt till o med januari :) Kan bli riktigt kul att se, men Annapanna måste köpa en våg först ;)
 
See you later!
Puss o kram!
 
 
 

RSS 2.0