Mentos

Hej!

Har tänkt i flera dagar att jag ska uppdatera bloggen men man är ju så seg för man tänker ju bara "äsch, jag tar det sen..".. Ja, nu får det vara "sen" för nu var det några dagar sen!

Jag tänkte i detta inlägg ge en inblick i 3 smaker på Mentos (Jag har aldrig sett dem innan, men det kanske bara är jag som är efter)!

1. Strawberry/Liquorice
- Var helt okej, tror det blev min favorit bland de 3 iaf. Smakar precis som Läkerols tuggummi (Raspberry/Liquorice) typ.


2. Lakritz/Mint
- Smakade precis som de "kritor" man kan köpa på lösvikt. Smakar ganska mycket mint i början och avslutas med en lite svagare ton av lakrits.


3. Fresh Cola
- Ja, det smakar typ som det låter.. Cola! Typ som en avslagen kopia Cola då, var nog den jag tyckte minst om, är inte så överförtjust i smaken direkt. Men helt okej ändå!

En trevlig kväll!

Hej!

Usch, idag har jag städat hela dagen lång! Har knappt haft tid till att sitta vid datorn alls, men det var skönt att få så mycket gjort :)
Det enda som jag ska göra imorgon är att dammsuga en gång till och skura.. Sen tänkte jag baka något smaskigt också! Hittade en blogg som hade en massa smaskiga recept på kakor och allt möjligt så ska försöka mig på något sånt tror jag. Hittade bla ett recept på en sockerkaka som jag ska prova! Sen ett annat recept på en vit kladdkaka med 3 olika sorters choklad *smask* Måste provas ;)

Förutom städningen idag så har vi farit runt som några galningar på systemet bland alla andra som är ute i sista minuten och så har vi handlat lite mat och så var vi såklart förbi på djurmagazinet :) Kan säga att jag behöver inga fler fiskar nu iaf! *hihi*
Innan hade jag:
* 2 neontetror
* 1 mal
* 1 praktbotia
* 8 st Otocinclus och Siamesisk flyingfox (kommer inte ihåg hur många av varje)
* 1 Kampfisk hane
* 2 vuxna platy
* en bunt platyyngel

Nu har jag:
* 10 Neontetror/Kardinaltetror (fem av varje)
* 1 mal
* 1 praktbotia
* 8 st Otocinclus och Siamesisk flyingfox (kommer inte ihåg hur många av varje)
* 5 guppy
* 1 Kampfisk hane
* 2 vuxna platy
* en bunt platyyngel

Plus att Baby köpte en Scalar och 5 silvertipstetror till sitt akvarie! Så nu är det lite liv i akvariet igen! (tar ett kort på det imorgon, nu sover fiskarna;))

Imorgon är det Midsommar och den ska spenderas med Björn och M-L som kommer förbi och ska grilla med oss :) Kommer bli supertrevligt!
De har även varit här ikväll!


Flugor och myggor och vattenkrig!

Hej, Godkväll och välkomna till.. ;)

Låter som en början till ett kvällsprogram eller nått i den stilen! Haha!

Satt och funderade på, hur galen kan man bli på EN flugjävel? Jag har en fluga här i soffan med mig, den sitter antingen på mig, flyger vid mitt öra eller så sitter den MITT PÅ dataskärmen! Inte lite irriterande när man sitter och kollar på film, så kommer en fluga transkandes rakt över skärmen..?! Tror den där flugan har gått en kurs i hur-man-irriterar-en-människa-bäst och fått MVG!

Aja, skit samma! Igår var en lite skojsig dag! Eller ja.. Ehm.. Det började såhär, jag stod i köket och kollade på någonting, så leker Baby med en sån pipettspruta som vi har till marsvinen. Det rymmer typ 5 ml i en sån och den var fylld till hälften med vatten. Tror ni inte det där vattnet hamnade i mitt ansikte?! Varpå jag sätter på kranen i köket o skvätter vatten på honom.. Och så håller vi på några minuter tills vi inser att, shit, det rinner ju massor med vatten på skåpsluckorna!

Ooopsi!


Men skoj, det var det allt ;)

Bara för de så bjussar jag på en bild på migsjälv ;) Ja, från idag då!


Nu ska jag snart sova för imorgon så ska jag städa hela dagen lång! Baby jobbar så lär få städa själv imorgon, lär ju märka hur långt jag hinner innan han hinner komma hem :)

Puss och Godnatt!

Mitt hår!

Ibland funderar jag på vad jag egentligen skulle behöva för schampo och balsam för mitt hår.. Det känns som att vad jag än använder så blir det tovigt och jobbigt. Just nu känns det bara som att jag vill klippa av allt :P

Innan använde jag Elvital repair men det gick inte borsta håret när det var blött, det blev bara tovor och det gjorde svinont! Gick knappt o borsta ut när det var torrt..
Efter det bytte jag till TRESemmé och har använt det i några månader och tycker faktiskt att det är helt okej. Det blir ingen WOW känsla på mitt hår men det är betydligt bättre än Elvitals iaf. Hade lite tankar på om man skulle testa Bed Head eftersom många säger att det är så bra, men det är ju rätt så dyrt.. Mitt hår skulle verkligen behöva något som verkligen hjälper till att återfukta det rejält. Tror jag måste ge mig in i det där med inpackningar igen! Körde rätt mycket på det förut och hade faktiskt ganska fint hår då, tovade typ ingenting. Men ska se om TRESemmé har inpackningar.. Måste ändå köpa nytt schampo och balsam nu, de jag köpte sist är typ slut nu..


Blixtarna!

Här kommer videon som jag skrev skulle läggas ut här på blixtarna! :)



Dalatracker är Babys åsktracker. Han kallar den för Dalatracker eftersom den ligger i Dalarna ;)

Jim Breuer

En som hade lagt ut den här på facebook och tänkte kolla bara för att.. Brukar inte kolla när folk lägger upp youtube-klipp men denna kollad jag på och jag höll fan på att garva ihjäl mig!

Kolla o garva :D



Det är så jäkla sant! :D Hahahaha

Filmen snart klar!

Nu är blixtfilmen snart klar! Känns verkligen att det var längesen som man gick media asså :P Gick media inr film på gymnasiet och fick både filma och klippa ihop filmerna på lektionerna, men det känns verkligen att det var länge sen! :)
Fick lov att filma med min mobil så kvalitén är ju inte den bästa, plus att jag faktiskt är rädd för åska och blixtar så jag ville absolut stå under tak även fast ovädret var en bit bort. Så man får ta att det inte är det bästa :P

Men den kommer upp snart, ska lägga till ett ljudklipp bara så kommer den upp sen :)

Här är iaf en bild från inatt! :)


Fotograf: Kenny Åström

Åska och blixtar!

Halloj!

Här har man inte haft något vettigt att skriva om på några dagar! Men nu så, idag kommer det nog flera inlägg ;)

Igår/inatt runt halv tolv så drog ett åskväder igång, dock på väldigt avstånd och när vi väl kom till en plats där man hade bra sikt mot blixtarna så dog det ut. Så vi åkte hem igen och kollade lite när en ny cell med blixtar satte igång. Så ut igen och filma och fota, fick ett litet blixtsken på kort och 2 blixtar på film. Sen dog även den cellen och det producerades inte fler blixtar.
Hem igen och hann faktiskt denna gången vara hemma ett litet tag innan 3 nya celler drog igång med massa blixtar. Denna gången stannade jag hemma och filmade från vårat uteplats och Baby drog iväg ner till Tingsnäs bla och fotade! Fick en hel del blixtar på film, ska klippa lite i filmerna, sen kommer den upp här!
Bilder kommer också upp sen ;)

Jag kommer nog bara lägga upp någon bild, så om ni vill se fler så får ni gå in på www.ewp.se på mediaportalen ;)

EWP -

Mina bebisar!

Jag fick världens idé om att ta mitt fårskinn och lägga i sängen och sätta de små marsvinen på den och ta kort! Tänkte, det kan ju faktiskt bli rätt så fina kort! :)

Här är resultaten! De är så söta mina små bebisar!

Tilda




Gracie




Toffsen



Baby <3

Min Baby är så himla sweet, han vet verkligen hur han ska få mig glad :)
Fick ett sms för ett litet tag sen där det stod:

" Älskar dig min fina söt! Pussar"

Jag var nämligen lite arg på honom igår.. :P




Lördagkväll..

Hej!

Har inte uppdaterat tidigare för jag har inte direkt haft något intressant att skriva om.. Dessutom så har jag suttit och spelat spel och gosat med marsvinen hela dagen!

Baby drog till en polare för några timmar sen, så jag har varit ensam ett tag. Fick för mig att renovera upp min Farmville, så jag gjorde det! Blev faktiskt jättefint men det krävdes lite ansträngningar för det var så mycket skit o sånt på farmen som jag egenligen inte behövde :P

Nu ser det ut såhär! Innan var det fullt av massa smått skit!



Kan man säga att det är höjden av tristess när man sitter och möblerar om på sin farm en lördagkväll?! :P

OMG!

Jag har hittat en lägenhet jag vill ha! Dock så ligger den på fel sida stan och så ingick inte elen.. Annars hade jag lätt tagit den!
En 4a på 95 m2 för samma pris på hyran som vi har på våran 3a nu! Fast, det var ju dedär med elen.. De lär ju dra en del med tvättmaskin o 3 datorer som står på 24/7 typ!

Asså fatta.. Två våningar på lägenheten!
Undervåningen: 2 sovrum (gästrum), matrum, kök, tvättstuga, kapprum, toalett.
Övervåningen: Sovrum, vardagsrum, badrum, klädkammare och balkong!

Jag har velat haft en sån lägenhet sen jag såg en sån i Jönköping! *grr*

Undrar när jag ska få bli miljonär så jag kan få det jag vill ha :P Haha!

*Baby bara skakar på huvudet*

Gracie och Tilda

Är bara tvungen att lägga ut dethär klippet på Gracie och Tilda som springer runt i sängen! De är så jäklans söta de två små sakerna :)


Mina linnen!

Köpte ju linnen igår på HM när jag var nere på stan.. Idag när jag städade så tog jag mig i kragen(?) och tog kort på dem :)



Och så linnet som jag har på mig :) Är inte mer komplicerat än att det bara är svart! Men det är fint det med!



Nu ska jag snart sova! Ska upp tidigt imorgon och befinna mig hos min jobbcoach igen!
Natti natti!

Tilda!

Me love Tilda <3


Mumma!

Godkväll!

Vilken helvetesmorgon jag har haft idag! Vaknade när Baby skulle åka iväg, vilket var vid klockan 6.. Sen låg jag och slogs med en jäkla massa myggor i 2 timmar innan jag slutligen gav upp och tog min kudde, min mobil och en tröja och la mig i gästrummet ist med stängd dörr!

Vid lunch drog jag iväg till min jobbcoach, blev en promenad ner på stan och bussen därifrån ut dit där han sitter.. Satt och pratade och bestämde saker i 2 timmar innan jag gick ner på stan igen för att vänta på Baby, hade 1 timme och 15 min ungefär tills han skulle komma tillbaka.. Så jag gick in på HM och shoppade två linnen. Hade lite pengar kvar på mitt presentkort så blev lite billigare iaf :)
Kan visa linnena imorgon, idag orkar jag inte anstränga mig för att ta något kort på dem!

När jag stod och provade linnena så ringde Baby och sa att jag kunde gå och möta honom nere på station så jag gick dit, vilket är en bit!

Sen har vi bara åkt och handlat mat och ätit och så :) Tog en riktigt mumis efterrätt idag! Tycker ni inte de ;)



Mums mums!

Natti natti!

Nu är det dags för mig att göra min Baby sällskap i sängen och sova. Är en dag imorgon också och den behöver man ju inte direkt sova bort!

Notering till migsjälv: Jobbcoachen imorgon!

Natti natti!

Äckelmyggor!

Alltså, fan vad jag hatar dessa myggjävlar.. Hittade en på sidan på handleden och lyckades smälla ihjäl den. Men självklart så svullnar man upp, som vanligt!
Det ser ju så oerhört vackert ut.. eller inte!


Snart så!

Hm, hela dagen har gått men jag har fortfarande inte kommit ur sängen.. Kläder har jag fått på mig, men datorn hänger fortfarande med mig i sköna sängen..
Har lyckats med att kolla på film, en gammal fin film.. Moulin Rouge!
Sen har jag bara spenderat tiden med att läsa massa bloggar..

Snart kommer Baby äntligen hem så då blir det mat! :) Har saknat dig massor idag söt!

Fortfarande vaken..

Här ligger jag, fortfarande vaken.. För många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu för att jag ska kunna somna.. Är bara ledsen för allt just nu!

Är bara så dum i huvudet ibland.. Varför låter jag människor komma nära mig hela tiden.. Varför gör jag såhär mot migsjälv gång på gång..
Är det bara för att jag haft det så svårt som jag har så lätt för att ta människor så nära min själ.. Varje gång det händer så säger jag till migsjälv "Jag tänker inte låta detta hända igen!" och vad händer inte sedan ändå.. Jo, samma sak igen!

Nu finns det bara två personer som jag tänker hålla nära mitt hjärta och det är mamma, för henne vet jag att hon aldrig någonsin kommer lämna mig! Hon kommer alltid finnas där för mig, vad som än händer, och min Baby, han finns alltid där för mig, vad det än gäller!
I love you two, no matter what!


Vad ska man egentligen säga..

God morgon!

Jag är redan vaken jag, har inte orkar gå upp ur sängen än så ligger här med datorn o surfar lite.. Blev rätt så pigg när Baby gick upp, men inte tillräckligt pigg för att gå upp!
Är inge skoj att vara ensam hemma egentligen, han har åkt iväg till sin utbildning i Borlänge så blir nog ensam ett par timmar iaf.. Vet att det tar 1 timme och 15 min ungefär att åka enkel väg så blir väl ensam i minst 3 timmar iaf.. Jaja, man får se vad man har ork till att göra idag..

Sov jättedåligt inatt, kunde inte somna när jag skulle sova och jag vaknade hela tiden när jag väl hade somnat.. Blev ju inte det minsta bättre av att mina 2 myggbett på ena foten kliar satan heller! Myggjävlarna biter en ju på sånna ställen där blodådrerna är jätteytliga.. Så som typ armbågen, mitt på foten, mitt på handen osv o de är så otroligt jobbigt när det kliar! Usch!

Uppdaterar väl säkert något senare sen!

En riktigt skum dröm..

Måste bara skriva av mig om detta.. För inatt så hade jag en riktigt skum dröm..

Jag drömde att jag var gravid.. (nej, jag är inte det i verkligheten!) Och helt plötsligt var det dags att åka in till sjukhuset för att föda.. Det sjuka är att jag inte alls hade stor mage.. Den var jätteliten, syntes nästan inte!
Väl utanför förlossningssalen så mötte jag en som heter Laila (som bloggar som faktiskt är gravid i verkligheten) och henne började jag prata med och allt.. Träffade på någon annan typ kändis eller något som också skulle föda..
Sjukhuset hade bara EN (?!) förlossningssal och egentligen hade jag inga värkar alls eller något som tydde på att jag skulle föda..
Kommer inte direkt ihåg hur den slutade, men undertiden jag drömde detta så vaknade jag till flera gånger (halvvaken, halvsovandes?!) och trodde seriöst på att jag var gravid så jag la mig hela tiden lite på snedden så magen (?) skulle få plats!
Detta resulterade i en värkande rygg när jag väl vaknade på morgon sen..!

Pandoras Box

Hej!

Har blivit väldigt dålig uppdatering här på sistone! Jag har nämligen fastnat för ett spel..

Satt häromdagen octh rotade igenom massa gamla cd-skivor som jag har i en låda, och hittade det här spelet som jag är helt fast för nu! Pandoras Box heter det och det är så fängslande så det är sjukt! Vet att jag var helt fast i spelet förut för många år sen, men sen har jag glömt bort det spelet och nu när jag hittade det igen så var jag bara tvungen att installera det igen! :P
Ja, jag är en spel-nörd ;)


Gracie!

Puh, jag tror jag kan pusta ut lite nu vad det gäller Gracie! Hon äter mer nu och är mycket piggare än vad hon var för drygt 9 timmar sen!
Vågade sätta tillbaka henne i buren för någon timma sen, då jag verkligen såg att hon åt själv och att hon var pigg. Än är hon liite lite slö, men det blir nog bättre! Ska hålla stenkoll på henne så hon verkligen äter och dricker nu den här helgen tills hon är som hon brukar. Än så tigger hon inte, men det kommer nog snart!
Jag var riktigt orolig ett tag att jag skulle förlora henne, för det går så snabbt när de väl slutar äta.

Stödmatat!

Hej!

Tänkte egentligen uppdatera tidigare idag men har haft fullt upp med att stödmata Gracie! Upptäckte imorse att hon var tunn och slö och att hon inte ville äta.. Inte ens när man satte henne på gräsmattan så åt hon, så åkte i ilfart till affären och handlade morotspuré som jag tvingat i henne hela dagen. Nu har hon börjat äta lite mer men hon är fortfarande lite småslö.. Men piggare är hon iaf och det är det som är huvudsaken!
Gräs, maskrosblad och kligröt och små strån av hö går ner nu, så det går framåt iaf!

Håller fortfarande mina tummar på att hon ska bli helt återställd! Tycker inte om att hon är såhär nu.. Min lilla Bebis!


Städare!

Idag var vi faktiskt och shoppade lite, fast inga kläder ;) Var tvungen att åka till djurmagazinet idag igen för jag hade helt glömt bort att vårat hö var slut.. Eller det var 3 st små lurviga saker som påminde mig om det genom att skrika hela tiden :P
När jag väl var där så kom jag på att prata med dem om alger, eftersom jag fått en del sånt i mitt akvarie tyvärr! Algmedel hade de tyvärr slut på men skulle komma in på Måndag, och så fick jag med mig 8 st algätare! Inga sånna med sugmun utan andra avlånga saker :) Siamesisk flyingfox och Otocinclus tror jag de hette :) Tog ungefär 1 timme från det att jag släppte ner dem tills dess att de började äta runt överallt! Effektiva små rackare detdär!
Och som vanligt när jag handlar där så får jag rabatter ;) Fick 8, betalade för 3..! Me like!


Wehey!

Som nog de flesta vet så är jag en sucker för spel på facebook.. Jag fastnar för allt asså! Det som jag spelat längst är Farmville, går lite trögt ibland men de är en sysselsättning när man har tråkigt :)
Idag kom jag upp i något coolt! Kolla mina XP poäng längst upp! :D



222.222 XP poäng :D Det är fan status de! ;) hahah! *nörd, javisst!*

Shopping day!

Hej!

Vilka sena inlägg jag skriver nuför tiden då :P Hehe, blir lätt så ibland!

Idag har vi shoppat massor känns det som! Vi har handlat massor med mat, lite småprylar och ett nytt moderkort och en hårddisk till datorn också :) Moderkortet var på ren chansning på att det skulle passa in i Babys trackerdator som inte hittade drivrutinerna till grafikkortet, men processorn passade inte in i nya moderkortet, så får bli att lämna tillbaka det tyvärr! Riktigt synd eftersom vi hade behövt den till den burken eftersom den är så mycket bättre än min! Men men.. Det går ju inte alltid som man vill..
Handlat hundmat har vi också gjort! Tur man känner dem på djurmagazinet, får förlängda datum på vissa erbjudanden ;) Som med hundmaten, det erbjudandet gick egentligen ut i Måndags, men snälla som dem är så gjorde de inget att jag kom idag med det :) Så fick maten för 149:- istället för 399:- Riktigt najs! :)

Var ute på en liten kvällsprommis nu också :) Var faktiskt riktigt skönt ute, blåste lite men blåste varmt så gjorde inte så mycket :)

Plus att nu har snön försvunnit från Gesundaberget, så nu kan man säga att det är sommar ;) (Ett gammalt talesätt säger att när snön är borta från Gesundaberget så är det sommar därför jag sa de nu, hehe)

Nu ska jag sätta mig och installera ett spel på datorn som jag inte spelat på 100 år ungefär :) Ska bli riktigt skoj!

Sång igen!

Vi satt i bilen och var påväg till ett ställe, så kommer "Mauro Scocco - Till de ensamma" på radion, och jag som älskar att sjunga, sjunger givetvis med.. Fast jag ändrade texten lite eftersom vi hade Huskie med oss ;)
Det blev såhär:

Det här är, en sång för Haski-Plask, som varje dag vill åka bilen ner till Åmåsäääääääng!
En sång för Haski-Plask som alltid vill äta pizza varje dag på Åmåsäng..
Den här sången är till han!


(Han tycker väldigt mycket om att åka bil och vickar på huvudet när man säger pizza och Åmåsäng, det är därför vi alltid nämner det i våra sånger ;))


Männens regler!

Jag satt och läste "Männens regler" och kunde inte låta blir att skratta över hur sant detta är egentligen! :D Så jäkla klockren!

Vi hör alltid "reglerna" från den kvinnliga sidan. Här är reglerna från den manliga sidan. Detta är våra regler! Notera att alla är numrerade "1" MED AVSIKT!

1. Lär er använda toalettringen, du är en stor flicka. Om den är uppe, fäll ner den. Vi vill ha den uppe, du vill ha den nere. Du hör inte oss klaga över att du lämnar den nerfälld.

1. Söndag = Sport. De är som fullmånen eller tidvattnet. Låt det vara!

1. Shopping är INTE en sport. Och NEJ, vi kommer aldrig att se det på det sättet.

1. Att gråta är utpressning.

1. Fråga om du vill nått. Låt mig förtydliga: Subtila gliringar funkar INTE! Tydliga gliringar funkar INTE! Uppenbara gliringar funkar INTE! Säg bara vad du vill!

1. JA och NEJ är fullständigt acceptabla svar på de flesta frågor.

1. Kom till oss med problemen om du vill ha hjälp att lösa dem. Det är det vi gör. Söker du sympati så har du dina flickvänner, det är de dom är till för.

1. Huvudvärk som varar i 17 månader är ett problem. Sök upp en doktor!

1. Det går inte att ta upp något vi sade för 6 månader sedan i en diskussion. Faktum är att alla kommentarer som är äldre än 7 dagar har passerat bäst före datum och är INTE giltiga argument i en diskussion.

1. Om du inte vill klä dig som en Victoria's Secret flicka, begär då inte heller att vi ska agera som såpoperaskådisar.

1. Tycker du att du är fet så är du antagligen det. Fråga inte oss!

1. Om något vi säger kan tolkas på två sätt och det ena sättet gör dig arg eller ledsen, då menade vi det andra...

1. Du kan antingen fråga oss om vi vill hjälpa till med något eller säga att du vill ha det gjort. INTE båda! Om du redan vet hur man ska göra det på bästa sätt, gör det då själv.

1. Om möjligt, vänligen säg det du vill säga under reklampausen.

1. Christopher Columbus behövde inte vägledning, inte vi heller.

1. Vi män ser i 16 färger, som Windows standardinställning. Persika till exempel, är en frukt, inte en färg. Pumpa är också en frukt. Vi har ingen aning om vad malva är.

1. Om det kliar någonstans så kliar vi tillbaks. Sådana är vi.

1. Om vi frågar vad som är fel och du svarar "Inget" så kommer vi att agera därefter. Vi vet att du ljuger men det är helt enkelt inte värt strulet.

1. Om du ställer en fråga du egentligen inte vill veta svaret på, förvänta dig då ett svar du egentligen inte vill höra..

1. När vi ska ut någonstans så duger i princip allt du väljer utmärkt att bära.

1. Fråga oss inte vad vi tänker på om du inte är beredd att diskutera ämnen som baseball, vapenutformning eller monster trucks.

1. Du har nog med kläder.

1. Du har för många skor.

1. Jag är i form. Rund är en form.

Tiiiisdag!

Hej!

Idag är det verkligen en händelsefattig dag! Det har inte hänt ett jota, så de blir ingen skojsig uppdatering inte!

Det enda jag gjort idag är väl att jag solat och spelat spel bara :) Ska väl handla massor imorgon tror jag, återstår väl att se vad man införskaffar då ;) Blir väl iofs mest bara massa mat, har haft en massa dyra räkningar den här månaden så man får leva lite fattigt nu ;) Hehe

Jag hoppas jag får detdär nästa helg! *hoppas hoppas hoppas!*

(en något överexponerad bild på Huskie, men tycker att den blev cool ändå!)

RSS 2.0