Redan Mars månad!

Hej!
 
Jag tror inte jag ska lova er att jag ska bättra mig på att skriva här för vi har nog redan konstaterat att jag lyckas skriva två inlägg/år typ! Man kan ju alltid försöka bättra sig men som sagt, vi får se hur det går ;)
 
Förra gången jag skrev ett inlägg hade jag typ nyss tagit körkort och saknade en bil. Nu har jag haft mitt körkort i över 1 år och har haft en bil i 8 månader typ. Vi köpte en Volvo V70 eftersom jag helst ville ha en volvo, den får mig att vilja rycka av mitt hår lite då och då genom att hitta på diverse olika saker men det är min första bil så jag tycker om den ändå!
 
Jag hade även 3 marsvin sist jag skrev och nu har jag bara 2 kvar. Min älskade lilla Tilda gick bort sent förra året, antagligen pga äggstockcystorna hon hade. Samma natt som hon gick bort var jag in på kvällen och tittade till dem och jag såg på henne att det skulle vara sista gången som jag såg henne levande, och det visade sig att jag hade rätt. När vi kom in på morgonen på hade hon vandrat vidare till andra sidan. Det blev ett ordentligt tomrum efter henne men jag har ju kvar Ines och Saga.
 
Annars är det inte mycket som händer i mitt liv. Jag jobbar halv ihjäl mig, känns de som ibland, äter och sover.
Har ni tur så kanske jag slänger in ett inlägg någon dag :)
Tills dess får ni ha det så bra! :)
Puss o kram!
 
 

RSS 2.0