Nu blir det mat!

Nu ska vi äta hemmagjord pizza :) Den ser riktigt smaskig ut och den luktar såå gott! Mums


Risk för norrsken!

Ikväll/inatt kan det vara risk för norrsken! Solen har haft ett utbrott och värderna såg ganska bra ut så vi hoppas såklart på norrsken! :)

Håller verkligen tummarna för att det ska bli norrsken nu, det är så underbart häftigt!


Årets blixt 2010!

www.blixtar.se så hålls årligen en tävling kallad "Årets blixt".. Baby var med och tävlade med båda sina bilder som han tog i Juli månad i somras. De bilderna som kom med i både Aftonbladet och Expressen..

Hans bilder kom på Första och Andra plats, men eftersom en vinnare bara kan ta en plats så fick han "bara" Första platsen! :)

Hans pris blir att få träffa Sveriges främsta åskforskare Vernon Cooray på Uppsala Universitet samt få en rundvandring i Ångströmlaboratoriet som är ett av Europas mest avancerade laboratorium för materialforskning.
Samt så kommer han få bo i ett rum på Scandic Hotels i Uppsala.
Sen kommer han även få ett upptryckt exemplar av sin bild till en stor tavla storlek 70*100.
Samt att han även får en helårsprenumeration av Proffsfoto (Eller någon av tidningarna Världens Vetenskap, Fotosidan Magasin eller Cap & Design)

Vinnarbilden!


Bilden är självklart tagen av min Baby! ;)

Bästa låten!

Har fått en ny låt på hjärnan! Hörde den på radion för några dagar sedan och nu har den fastnat totalt!

Love it!


Ny header!

Vet inte om ni ser det än, men har fixat ny header! Tog mig ungefär 10 min sen var den kirrad o klar.. Är inte helt hundra på om jag är nöjd men den får va sålänge.. Är ju ändå inte så långt kvar till vintern och snön nu och då ska jag ju byta header igen :)

Nu ska vi strax kolla på någon film :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Host host!

Usch, jag har fått en riktig rethosta på halsen! (eller ja, i kanske de ska va ;)) De är iaf asjobbigt, är inge kul att gå runt och hosta hela dagarna! Hade ont i halsen förut också men de övergick i hosta.. Usch!

Ska se om jag kanske kan fixa till något bättre inlägg imorgon!

Tjohoo!

Vet ni? Jag har världens bästa pojkvän/sambo :)

I fredags när jag kom hem efter en veckas jobb i sthlm så väntade en liten överraskning på mig.. Kan ni gissa va de va? De kunde inte jag! Jag försökte tänka på vad det skulle kunna vara med tanke på att han sa att han inte visste om jag skulle gilla det eller inte och att jag behövde behålla det om jag inte ville ha det!

Det blev ett 250 liters akvarie! Blev hur glad som helst! Vill bara ha större och större hela tiden så nu fick jag ett lite större än vad jag har! Mitt akvarie ligger på 180 liter, så 250 liter är en bra början mot större kar ;) Sen när vi bor i hus och har mer plats blir de nog uppemot 1000 liter kanske ;) haha!

Målade om akvariebänken och locket eftersom de var träfärgat (hemmabyggt och dessutom så var bänken och locket i olika träfärger..) och vi båda tyckte det skulle bli snyggare i svart.. Så idag passade jag på att måla om det :) Älskar att måla så passade mig perfekt! Längtar tills man kan inreda de o skaffa fiskar och allt :D Hihi

Kanske kan slänga upp en bild på det imorgon :) Bänken och locket står och torkar fortfarande och karet står i gästrummet på golvet sålänge.. Men kan kanske fixa bild imorgon!

Nu ska jag sova och mysa med min Baby! Har lite ont i halsen så ska försöka vila så mycket som möjligt!
Natti natti på er!


12 timmar jobb..

Puuh, idag har jag jobbat 12 timmar (!) varav 4 av de timmarna var övertid! Kommer kännas extremt bra i plånboken i November ;) Imorgon blir det dessutom 30 min "övertid" på morgonen eftersom vi ska börja 7 ist för halv åtta!

Det var lite kämpigt nu på kvällen men det gick bra ändå! Imorrn ska jag äntligen hem och träffa min underbara Baby och mina små pluttar! <3

Seegt!

Hej hoppla!

Här har man inte uppdaterat på ett tag.. Har inte haft orken till det på drygt en vecka pga jobb.. Har nämligen börjat som behovsanställd på pappas jobb (igen!).. Fast nu är det mycket mycket bättre än sist jag jobbade där för 4 år sen! Dock är det fortfarande rätt så stressigt men helt okej! När jag jobbade där förra gången så fick man jobba över varenda dag.. Nu har endast en övertid på 10 min förekommit på 1 vecka!
Känns skönt att tjäna ihop lite pengar :)

Men dock så saknar jag Baby jättemycket! Hade massa myspys i helgen som var och längtar massor till på Fredag tills vi träffas igen!

Hjälpredor!

Inte lätt att städa de små grisarnas bur när tre små grisar ska hjälpa till att "städa".. De drar ju bara runt allting hela tiden :P Haha!

Mina små pluttar!

Anna svamlar!

Anna på fyllan när hon ska skriva till Baby på FB.. (har henne då i tele)

- Tänk dig Angie i en jak.. jacku..jaccu.. I ETT BADKAR!

Fan va jag garva!

RSS 2.0