Windwos live teamet suger!

Inte för att man mailar så speciellt mycket längre, allt händer ju på Facebook.. Right?!

MEN!! Jag kommer byta ifrån hotmail nu.. För 1 vecka sen (!!) blev min mail spärrad och jag har ännu inte fått tillbaka den trots 2 mail till supporten OCH ett återställningsformulär som jag skickade in direkt när jag såg att min mail blivit spärrad..

Vad jag kommer byta till återstår att se, tror jag vet vad jag kommer byta till men det säger jag inte men det kan ju knappast bli sämre än Windows Live och Hotmail iaf!

Det tråkiga är bara att jag har alla mailen med marsvinen på den mailen, inklusive stamtavla på ett svin..

Eriksson vs Bibic!

Det är är bara så sjukt roligt, iaf inom hockeyn. ALLA garvar åt detta förutom leksingarna ;)



Tror att det var något med att pucken stutsade på leksingens ben och in eller nått sånt (stod på andra sidan hallen) och Eriksson tackar leksingen genom att krama om honom :D Leksingen uppskattar dock inte gesten och ger honom en rak höger. Eriksson åker mot sina lagkamrater och garvar! KLOCKRENT!

Innan denna matchen hade vi 5 raka segrar mot Leksand, men eftersom Leksingarna vann så blir dem lite kaxiga.. Dock kan de inte ta att vi fick 5 raka segrar mot dem utan att de sitter och säger att "man kan inte räkna från förra säsongen. Vad vi vet så har vi bara spelat två gånger mot varandra denna säsong så det står 1-1 i matcher!".. Inte 5-1 som det egentligen står ;)

HAHAHA :D

RSS 2.0