Lövbiffsgryta - steg för steg (bilder)





Ett nytt marsvin på G!

Hej!

Tänkte bara berätta om att jag har nu tingat ett marsvin! Nu är det iaf klart att det är jag som får köpa henne, för nu har jag betalat en tingningsavgift på henne så nu är hon snart här hos mig! :D
Kommer åka och hämta henne nästa helg eftersom hon blir leveransklar (dvs 5 veckor) efter denna helg! Längtar till tusen, tror Tilda kommer bli jätteglad att få en kompis att busa med! Hon har ju bara Toffsen att leka med och Toffsen är ju inte alltför lekfull, hon är mest kurrig och ska visa vem som bestämmer hela tiden!

Hon är iaf i färgen Brindle (säger nog inte er ett skit;)) och hon är en abessinier så hon är virveltroll och supersöt! :)
Kan länka till sidan där det finns en bild på henne iaf! http://www.winniepigs.se/13119227 Det är hon som heter Liva.. Tihi!

Nu ska jag fortsätta kriga i mitt kära TribalWars! :)

Tilda!

Måste bara lägga in några bilder som jag tog på Tilda igår och en från idag! Hon är ju så söt!





Och så denna bild på när hon har vält sitt hus och sitter i/på det :)


Shit vad jag garva!

Hahaha, Baby läste upp denna för mig och jag satt och asgarvade verkligen! Detta är komik på hög nivå om man dvs vet vad det är för något ;)


Mycket på G

Hej!

5 dagar sen jag uppdaterade sist, ojojoj! Men har varit på min praktik hela veckan så jag har varit sååå trött när jag väl kommit hem så jag har inte haft en tanke på att uppdatera bloggen! *skäms* Oftast har jag inte suttit så överdrivet mycket vid datorn eftersom jag blir så trött då och somnar jag en stund när jag kommit hem om dagarna så får jag otroligt svårt att somna sen på kvällen så det är inget för mig!

Lite som hänt kanske sen jag uppdaterade sist, inte så värst mycket kanske men något iaf! Kan ju nu berätta att jag tingat en liten marsvinhona :) Hon är skitsöt och är leveransklar om någon vecka typ.. Ska åka ner till Sthlm första helgen i September och hämta henne så längtar som tusan!
Men måste nog erkänna att jag saknar Gracie som bara den! Hon satte verkligen spår i en, hon var så oerhört speciell! Älskar mina två grisar jag har nu, Toffsen och Tilda, de är speciella på sitt sätt de med. Men Gracie hon var så framåt, kom alltid fram när man kom, var jättesprallig och pratade jämt och ständigt och hon var ett riktigt matvrak.
Tilda och Toffsen är inte lika framåt, de gömmer sig oftast när man kommer fram även fast de kommer fram efter ett litet tag, men de är ju rädda fortfarande. Visst pratar dem också men inte på långa vägar så mycket som Gracie gjorde.
Men men, Gracie är borta föralltid och jag kommer nog alltid sakna henne något otroligt!

En annan sak jag bestämt mig för är att när jag är i Sthlm så ska jag klippa bort mitt långa hår! Kommer nog inte klippa bort precis allt men kommer klippa bort åtminstone 1-2 dm på längden och sedan klippa upp det ordentligt! Hade världens tova i håret igår som jag var tvungen att reda ut! Det gjorde ONT kan jag säga och det är inget jag vill ha igen! Usch, nä så nu kommer håret åka sedan kommer jag färga det också. Mamma har sagt att hon ska hjälpa mig med det :)

Nu är klockan mycket så jag ska nog pyssla med annat o kanske sova snart! Är en dag imorgon också..
Får se om jag kanske lyckas ladda in videon på Tilda när hon springer runt i köket också imorgon.. Eller om jag kanske kan filma en ny film på henne, hon är väldigt rolig när hon är ute på äventyr :)

Ha en fortsatt bra kväll!
Puss och kram!


Låg uppdatering!

Sorry för extremt låg uppdatering just nu men jag har varit så sjukt trött de senaste dagarna så det är.. sjukt! Plus att det har inte hänt något speciellt sen vi jagade paddan, så har inte direkt haft något jätteintressant att skriva om!

Kan ju iofs berätta att igår så var dagen då jag och Baby varit tillsammans i 1½ år :) Sjukt vad tiden går fort egentligen, känns ju som igår som allt hände!
Tiden kommer nog gå rätt så snabbt mot datumet då vi varit tillsammans i 2 år..
Älskar dig mest av allt i hela världen Baby <3 Du är det bästa som finns!

Imorgon ska jag fixa papper angående min praktik.. Fattade typ ingenting av vad de sa på arbetsförmedlingen, men det blir nog bra ändå! Är ju tänkt att jag ska börja på Tisdag, hoppas fortfarande på det så man kommer igång med något någon gång ;)

Nu ska jag sova så man kommer upp imorgon! Kan ju inte sova bort hela dagen liksom ;)
Puss och kram
Natti natti!


Jagat en..

Godkväll eller ska man säga Godnatt? :)

Usch vilken kväll/natt detta varit! Hörde Warga (ena katten) som höll på med något på vardagsrumsgolvet, och eftersom jag satt i soffan så börjar jag undra vad hon gör.. Ser att något ligger på golvet, men fattar först inte vad det var.. Sen ser jag att hon börjar bita i saken och det kommer konstiga ljud ifrån den.. Då fatta jag att hon släpat in något djur, trodde först det var en mus eller så med tanke på hur det lät, men såg den att det var en padda! *usch* Fick totalpanik o tog bort Warga och gav henne till Baby, sprang för att hämta en påse (vägrar ta i den, vet ju inte vad man kan få för skit av dem) men när jag kom tillbaka var den borta..

Jag vet inte hur lång tid vi spenderade på att leta efter den där paddan, visste att den hade hoppat in under soffan, så vi fick dra ut mattan så man kom närmare att se.. Sen låg vi som två idioter på golvet med ficklampa och blompinne och försökte få ut paddan, men den vägra.. Sen helt plötsligt så var den bara försvunnen! Drog ut soffan och allting men den fanns bara inte där, iaf inte vad vi såg!

Vi gav upp letandet och tänkte att någon gång måste den ju komma ut och gör den det så måste ju nån av katterna eller hunden uppmärksamma den!
Nyss hörde jag ett konstigt "plask"-ljud (vi har ju trots allt plastgolv så det hördes väl) och kollar, och vad ser jag inte då om den dammiga lilla paddan! Fort som fasen grabba jag tag i påsen och försökte vara försiktig fram men den hann hoppa in under bokhyllan.. Dock så är inte bokhyllan så djup så det skulle ju inte bli så svårt att få tag på den.
Dock hade vi ju turen att han kom fram på andra sidan, så då var jag snabb och fick tag på den och så gick vi ut med den ut i gräset.

Vi tyckte ändå att h*n skulle få en andra chans! :)

Praktik!

Hej!

Idag gjorde jag min jobbcoach lite lycklig! Han och jag hade en deal, jag klagade på att veckoplaneringarna såg så otroligt tråkiga ut så jag sa åt honom att skaffa lite färgpennor så veckoplaneringarna skulle se liite trevligare ut med lite färg.. Han sa att han kunde fixa de om jag fixade en praktik eller ett jobb.. Idag lyckades jag fixa en praktikplats som jag hoppas på kan leda till ett antingen extrajobb eller fast anställning.

Så på Tisdag börjar jag på min praktikplats så då börjar allvaret för mig igen ;) Ska bli sååå skönt! Min jobbcoach såg överlycklig ut när jag sa att jag hade fixat praktik för han har tjatat om att han vill bli av med mig :P Haha! *Snäll coach jag har va ;)*

Snyggo..

Världens snyggaste bild på mig.. eller nått! ;P


Helgen och All star matchen!

Hej!

Puh, ska vi försöka ta en uppdatering nu då.. Skulle egentligen uppdaterat igår men det blev aldrig så att jag kom längre än rubriken typ! Men nu så har jag ju iaf skrivit lite så nu måste det bli till en uppdatering här!

Helgen då, kan ju berätta att i Torsdags så kom mina föräldrar hit med lite olika saker! De hade bla med sig tv, tvbänk, min cykel, en stor bal med spån, en stor bal med hö och lite påsar med lite saker som är mina.
På eftermiddagen så tänkte vi att vi måste ju äta lunch, men vi hade ingen ketchup hemma så vi skulle ner på stan och handla det. Slutade med att vi kom ut med två fullproppade påsar från ica, två från systembolaget, en från Ur och Penn och jag och mamma med varsin från Cubus :) Jag köpte iofs bara ett par jeans eftersom mina var heeelt trasiga!
På kvällen sen så gick vi ner på festivalen och kollade lite, men usch vilken dålig festival det var iår! Så vi gick till hotellet och satte oss och drack lite öl. Sen gick vi hem och dagen efter (alltså på fredagen) så åkte de hem igen eftersom de hade saker hemma som de var tvunga att fixa.

På lördagen hade vi fullt upp typ. Var en riktig supardag känns de som, vid halv ett så drog vi ut till Färnäs och  skulle festa innan All star matchen! Så där drack vi, grillade vi, hade tipspromenad (som endast innehöll frågor om spelare och sånt om laget från 2003/2004, jag kunde inte ett skit men vann ändå;)) och så mördade vi getingar!
Vid 16-tiden så drog vi vidare till ishallen för att hinna dricka något innan matchen började vid 17.
Var faktiskt jätteroligt att kolla på när de spelade, för de såg ut att ha jäkligt skoj! :)
Sen efter matchen så var det iväg igen och supa vidare! Hade jättekul hela dagen och kvällen och man var ju någorlunda trött sen på Söndagen!

Nu ska jag nog gå och laga mat tror jag, börjar bli rejält hungrig!

Några bilder:

Vår tv. Gick precis in i bokhyllan :)


All star lagen:


Och mina autografer från Patrik Ross, Andreas Lilja och Mattias Nordström:

Uppe tidigt..

För en gångs skull så är jag faktiskt uppe "tidigt"! Har varit uppe sen klockan 9, mamma ringde mig vid kvart i nio och frågade vad jag bodde på för adress.. Hade satt alarmet på 9.00 så tänkte det är lika bra att gå upp och fixa lite! Än så länge så har jag duschat och ätit en rejäl frukost (som mamma tjatat på mig i alldeles för många år att jag måste göra)

Nu ska jag väl snart ta tag i att småstäda lite, Baby ligger och sover, därför jag inte börjat med det än! Men får nog lov att göra det snart!

Jag borde verkligen sova!

Jag borde egentligen gått och lagt mig för lääänge sen.. Måste upp i tid imorgon, mina föräldrar kommer nämligen hit imorgon!! *äntligen!* :D
Men vi kollade nyligen klart på en film så blir väl till att lägga sig snart iaf! Har lite saker jag måste fixa imorgon innan de kommer hit, men det ska nog inte vara några problem!

Hoppas ni haft en bra dag!


Jag är lat!

Jag har fortfarande inte kommit igång med städningen, jag är lite lat idag! Men vi har iaf varit och storhandlat lite och så har Baby lyckas klippa sig med :) Var verkligen på tiden, han höll ju på att få lika långt hår som mig ;)

Nu ska vi nog fundera på vad vi ska äta för mat idag, sen tror jag att jag ska försöka ge mig in på vattenbytet..

Städa städa städa!

Hej!

Idag får det bli en liten städdag här hos oss! Är inte så himla mycket men man ser att det behövs nu. Hår och tassavtryck ska bort så det blir till att dammsuga och skura golven idag!
Har även tänkt att göra rent mitt akvarie idag, mina malar och algätare och allt vad jag har skitar ner så otroligt! Så det måste jag också göra..

Hoppas ni får en trevlig dag! :)

Heaven is a place nearby




RSS 2.0